Το θρυλικό Walkman επιστρέφει δριμύτερο και ανανεωμένο, 44 χρόνια μετά την πρώτη του κυκλοφορία

Πέρασαν τέσσερις δεκαετίες από την πρώτη κυκλοφορία του Walkman, που τις τελευταίες δεκαετίες είχε εξαφανιστεί, παρόλα αυτά η Sony το επαναφέρει στην κατηγορία των φορητών συσκευών αναπαραγωγής μουσικής/ήχου, αλλά εντελώς αλλαγμένο.

Τα χαρακτηριστικά του – Πόσο θα κοστίζει.


Στο νέο Walkman η μουσική θα παίζει είτε μέσω Spotify και Youtube είτε μέσω download ενώ η εταιρεία υπόσχεται υψηλής ποιότητας εμπειρία ακρόασης χάρις στην τεχνολογία DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) που υποστηρίζεται από τεχνητή νοημοσύνη.

Το νεό Walkman, το NW-A306, είναι εξοπλισμένο με WiFi και οθόνη αφής 3,6 ιντσών για εύκολη πλοήγηση. Μπορείτε επίσης να χειρίζεστε τις βασικές λειτουργίες αναπαραγωγής με τα φυσικά πλήκτρα, ενώ η μπαταρία παρέχει χρόνο ακρόασης έως και 36 ώρες.

Σύμφωνα με τη Sony, θα είναι διαθέσιμο αργότερα αυτό το μήνα στην Ευρώπη στην τιμή των 400 ευρώ. Δεν είναι ακόμη σαφές αν θα κυκλοφορήσει επίσημα και στην Ελλάδα.

Tο Sony Walkman που κυκλοφόρησε 44 χρόνια πριν έχει πουλήσει πάνω από 400 εκατομμύρια Walkman, εκ των οποίων τα 200 εκατομμύρια είναι κασετόφωνα.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr