Το πιο αηδιαστικό πράγμα που έχω δει ποτέ

Ενα εστιατόριο στο Ισραήλ προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο αφού σέρβιρε παγωτό σοκολάτας σε δοχείο με θέμα την τουαλέτα, όπως φαίνεται σε ένα viral βίντεο που προκαλεί σχόλια στο TikTok.

Στο βίντεο που προκαλεί αναγούλα σε αρκετούς – το οποίο γυρίστηκε σε ένα εστιατόριο που ονομάζεται Gordos στο Holon, νότια του Τελ Αβίβ, στο Ισραήλ – ένας σερβιτόρος φαίνεται να φέρνει ένα… πιάτο σε σχήμα λεκάνης τουαλέτας σε ένα τραπέζι με πελάτες.

Οι θαμώνες, ατάραχοι χώνουν πρόθυμα τα κουτάλια τους μέσα και γλείφουν τη λεκάνη της τουαλέτας γελώντας.

Και δεν ήταν μόνο το περιεχόμενο που προκάλεσε αντιδράσεις… Το πακιστανικό πρακτορείο Samaa προσβλήθηκε από το όνομα του γλυκού, «Third House of S – – t», το οποίο θεωρούν ότι παραπέμπει στη «σεβαστή έννοια του Τρίτου Ναού στην εβραϊκή παράδοση».

«Ο υποθετικός Τρίτος Ναός είναι ένα θέμα με βαθιά θρησκευτική σημασία για πολλούς, καθιστώντας το όνομα του γλυκού σημείο διαφωνίας», έγραψε το πρακτορείο για την υποτιθέμενη θρησκευτική χροιά του γλυκού.

«Οι επικριτές υποστηρίζουν ότι η χρήση ενός τέτοιου ονόματος για ένα επιδόρπιο μπορεί να ερμηνευτεί ως έλλειψη σεβασμού στις θρησκευτικές πεποιθήσεις που έχει ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού της χώρας».

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr