Ψάρι Από Χρυσάφι: Νοικοκυρά Βρίσκει Μέσα Στο Στόμα Ψαριού Χρυσό Νόμισμα Αξίας…

Δεν πίστευε στα μάτια της η νοικοκυρά καθώς λίγο πριν μαγειρέψει το ψάρι για την οικογένεια της, βρήκε μέσα στο στόμα του ένα χρυσό νόμισμα.

Η απίστευτη ιστορία έγινε viral στα social media με την τυχερή νοικοκυρά που βρήκε ένα αρχαίο χρυσό νόμισμα στο στόμα ενός ψαριού.

Το φλουρί εκτός από τον χρυσό έχει και συλλεκτική σημασία, γεγονός που ανεβάζει την αξία του στις 10 χιλ. δολάρια (περίπου 8,8 χιλ. ευρώ).

«Όταν η μάνα μου ετοίμαζε τα ψάρια στο σπίτια, αφαίρεσε τα πάντα από μέσα τους κι άφησε τα κεφάλια για το τέλος. Όταν άνοιξε ένα από αυτά, τι μεγάλη έκπληξη! Ακριβώς μέσα στο στόμα του ψαριού υπήρχε ένα νόμισμα που δεν είχ δει ποτέ ξανά.

Ήταν μια μεγάλη έκπληξη για εμάς και ψάχνοντας στο Διαδίκτυο βρήκαμε ότι είναι ένα ξένο νόμισμα από ένα καζίνο» είπε η κόρη της νοικοκυράς.

Μάλιστα, όταν η οικογένεια έψαξε για την αξία του απροσδόκητου ευρήματος, ανακάλυψε ότι κοστίζει περίπου 10 χιλ. δολάρια (περίπου 8,8 χιλ. ευρώ), εάν το πουλήσει.

«Ελπίζουμε ότι θα εμφανιστεί ένας αγοραστής ή ένας συλλέκτης που θα επιθυμεί να έχει αυτού του τύπου το χρυσό νόμισμα. Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο νόμισμα» ανέφερε η γυναίκα, μιλώντας στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Κολομβίας Caracol.

Η παράξενη ιστορία έγινε αμέσως viral, με πολλούς χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα να λένε ότι θα αρχίσουν να τρώνε περισσότερα ψάρια, μιας και όπως αποδεικνύεται κάνει πολύ καλό.

ΠΗΓΗ: fanpage.gr