H ψυχραιμία με την οποία κινήθηκε ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του, μετά τη δολοφονία της γυναίκας του, φαίνεται πως ήταν συνέπεια ενός «έτοιμου» σεναρίου που είχε στο μυαλό του.
Το σενάριο αυτό, του το έδωσε ο εκπαιδευτής – πιλότος του 32χρονου Μπάμπη, ο οποίος είχε παρόμοια άσχημη εμπειρία.
«Όλοι στο αεροδρόμιο ήξεραν τι μας συνέβη, διότι έτρεξαν να δώσουν αίμα για εμένα και για την γυναίκα μου στο ΚΑΤ», είπε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο εκπαιδευτής – πιλότος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος προ δύο ετών είχε πέσει θύμα ληστών που είχαν εισβάλει στο σπίτι του στο Αλεποχώρι και τραυμάτισαν την σύζυγο του και εκείνον.
Ο εκπαιδευτής μάλιστα είπε πως μετά το τραγικό συμβάν στα Γλυκά Νερά ενημέρωσε την αστυνομία για το συμβάν.
«Η διαφορά ήταν ότι σε εμάς είχαν εισβάλει με γκλομπ ενώ στον Μπάμπη με πιστόλια», ενώ ο καθ’ ομολογία συζυγοκτόνος δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει και τις ίδιες περιγραφές για τα χαρακτηριστικά των «ληστών».
«Περιέγραψε τον αρχηγό, είπε ότι βγήκε η μάσκα, είδα το πρόσωπο του. Το ίδιο κάναμε και εμείς. Φάνηκε να είναι όλα ίδια»,», είπε ο άνθρωπος, εμφανώς ταραγμένος από την εξέλιξη της υπόθεσης και την ομολογία του πιλότου.
Για την τροπή που πήρε η υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, μετά την ομολογία του συζύγου της ότι την σκότωσε μετά από καβγά, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Αντ1 και ο ταξίαρχος Ε.Α. της ΕΛΑΣ, Επίτιμος Πρόεδρος Αξιωματικών Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος.
Όπως είπε, το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο, δεν ήταν της τελευταίας στιγμής. «Δεν ήταν ένας καβγάς που πάνω εκεί την σκότωσε» πρόσθεσε.
Σημείωσε ότι το «κουβάρι» της υπόθεσης ξετυλίχθηκε όταν βγήκε στη δημοσιότητα ότι παρακολουθούσαν και οι δύο ψυχολόγο.
Παράλληλα, τόνισε ότι τον «πρόδωσε» η γλώσσα του σώματος. «Τα μάτια του έλεγαν άλλα από αυτά που έλεγε ο ίδιος. Ήταν θέμα χρόνου να ηρεμήσει η ψυχή της Καρολάιν αλλά και η μητέρα της που ζητούσε απαντήσεις» τόνισε.
Ο κ. Κατερινόπουλος χαρακτήρισε μάλιστα τον 33χρονο πιλότο «καλό ηθοποιό» που όπως στις παλιές ελληνικές ταινίες, επικαλείται το καλό του παιδιού του.
ΠΗΓΗ:
cnn.gr