10 παράξενα πράγματα που μπορείς να αγοράσεις στο internet

10 παράξενα πράγματα που μπορείς να αγοράσεις στο internet. Η αλήθεια είναι ότι το internet μας δίνει μία πληθώρα επιλογών.

Όχι μόνο μας βοηθά να ερχόμαστε κοντά με άλλους ανθρώπους και να μαθαίνουμε νέες πληροφορίες για τα πάντα, αλλά μας δίνουν και την επιλογή να αγοράζουμε ό,τι τραβάει η ψυχή μας.

Ειδικά τώρα όλα τα μαγαζιά είναι κλειστά, καινούρια ρούχα και πράγματα για το σπίτι, τα αγοράζουμε αποκλειστικά μέσω διαδικτύου.

Επίσης η καραντίνα, μας κάνει να βαριόμαστε και πολλές φορές ξεσπάμε στον υπερκαταναλωτισμό μας.

Μπορείς να αγοράσεις πασχαλίτσες
Κι όμως φίλες και φίλοι. Οι πασχαλίτσες στην Ελλάδα είναι πολλές σε αριθμό και φαίνεται πως αυτές και οι πεταλούδες ίσως να είναι και τα πιο αγαπημένα μας έντομα. Συμβολίζουν τον ερχομό της Άνοιξης και είναι αρκετά όμορφες.

Φαίνεται όμως πως σε μερικές χώρες οι πασχαλίτσες έχουν έλλειψη. Αλλιώς δεν μπορούμε να εξηγήσουμε για ποιον λόγο κάποιος να πουλήσει 1.500 πασχαλίτσες και να αποσπάσει 2.083 κριτικές από πελάτες. Οι πασχαλίτσες είναι ζωντανές και έχουν μεγάλη πέραση.

Το Χνούδι αφαλού
Ένας άντρας αποφάσισε να μαζέψει το χνούδι που βγάζει ο αφαλός του. Μάλιστα το μάζευε για αρκετό καιρό και μπήκε και στο βιβλίο Γκίνες. Ο συγκεκριμένος λοιπόν αποφάσισε να πουλήσει αυτό το χνούδι ή να το ανταλλάξει με μία μοτοσικλέτα ή ένα αμάξι. Απορούμε αν βρέθηκε αγοραστής.

Χαρτί υγείας που φωσφορίζει στο σκοτάδι
Μία πολύ χρήσιμη και ιδιαίτερη πατέντα είναι το χαρτί υγείας που φωσφορίζει στο σκοτάδι. Γιατί άνθρωποι είμαστε βρε αδερφέ. Μπορεί να θέλουμε να πάμε τουαλέτα και να έχει κοπεί το ρεύμα. Επίσης μπορούμε να το βάλουμε και σαν διακοσμητικό δίπλα στις κορνίζες μας. (Γελάμε). Κοστίζει 12 δολάρια μαζί με τα έξοδα αποστολής.

Πέτρα για κατοικίδιο
Το συγκεκριμένο…κατοικίδιο εμφανίστηκε την δεκαετία του 1970 και σήμερα μπορείς να το αγοράσεις 20 δολάρια μαζί με τα έξοδα αποστολής. Αν θέλεις ένα κατοικίδιο που δεν θέλει νερό, φαγητό ή βόλτα τότε σίγουρα αυτή η πέτρα είναι αυτό που αναζητάς. Μάλιστα έχει και λουρί για να την βγάζεις βόλτα.

Η Οδοντόκρεμα με γεύση μπέικον
Με μόλις 5 δολάρια μπορείς να αγοράσεις οδοντόκρεμα και ενυδατικό για τα χείλη με γεύση μπέικον. Σίγουρα θα ανυπομονείς να πλύνεις τα δόντια σου και φυσικά τα χείλη σου θα είναι διαρκώς ενυδατωμένα, εκτός αν τρως το ενυδατικό για τα χείλη.

Ανθρώπινα κρανία
Κι όμως! Μπορείτε να αγοράσετε από το διαδίκτυο ανθρώπινα κρανία, αλλά δεν θέλουμε να γνωρίσουμε εμείς προσωπικά τους υποψήφιους αγοραστές. Μπορείς να αγοράσεις ένα απλό κρανίο ενός νεαρού άνδρα ή κι ένα κρανίο άλλης εποχής.

Το ιδιόχειρο ημερολόγιο ενός κλινικά διαγνωσμένου σχιζοφρενή
Αν σας αρέσουν οι ανατριχιαστικές ιστορίες ή να έρχεστε σε επαφή με πράγματα και ανθρώπους που δεν μπορείτε πλήρως να καταλάβετε, τότε σίγουρα το αυθεντικό ημερολόγιο ενός σχιζοφρενή μπορεί και να σας αρέσει. Με 12.000 δολάρια είναι δικό σας.

Αληθινά περιττώματα
Αυτή η ιστοσελίδα στέλνει στους αγαπημένους σας ανθρώπους αληθινά περιττώματα. Μάλιστα μπορείτε να διαλέξετε τα περιττώματα της αρεσκείας σας. Οπότε αν έχετε πρώην σύζυγο ή φίλο, αν έχετε ένα μισητό αφεντικό ή έναν καθηγητή που σας έχει βάλει στο μάτι, μπορείτε να στείλετε αυτό το δώρο. Εμείς απλά λέμε. Δεν δίνουμε ιδέα, προς Θεού.

Ένα κενό κουτί
Αν θέλετε να πάρετε το αίμα σας πίσω, επειδή ο τσιγκούνης φίλος, σύζυγος, γονιός ή αφεντικό δεν σας πήρε τίποτα όλα αυτά τα χρόνια στα γενέθλιά σας, τότε μπορείτε στα δικά του γενέθλια να του πάρετε αυτό το κουτί με το απόλυτο…τίποτα.

Δείτε παρακάτω το βίντεο