10 Πράγματα που δεν ξέρεις για τις γυναίκες!

Εμείς οι γυναίκες, φίλε μου άντρα, ευτυχώς για μας και δυστυχώς για εσάς(!) είμαστε μυστηριώδη πλάσματα και όχι και τόσο ανοιχτά βιβλία. Αλλά δεν φταίμε μόνο εμείς για αυτό, αφού και σεις δεν μπαίνετε ιδιαίτερα στον κόπο να μας μάθετε και να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με μας.

Μπορεί από την άλλη βέβαια να νομίζεις, ειδικά αν είσαι αν έχεις περάσει και την ηλικία των 30 ότι μας κατέχεις καλά.

Αμ δε, όσο και να πιστεύεις ότι μας κάνεις ότι θέλεις, πάντα θα βρίσκεται μία γυναίκα στον δρόμο σου, που θα σε διαψεύδει.

Αλλά επειδή με πέτυχες στις καλές μου σήμερα, θα σου εξομολογηθώ μερικά πράγματα που δεν ήξερες για τις γυναίκες ή που θες να πιστεύεις ότι δεν ισχύουν για το θηλυκό πληθυσμό.

Και για να μην το ξεχάσω, η παρακάτω λίστα, είναι ένα μικρό, μικρό δείγμα για πράγματα που δεν ξέρεις για τις γυναίκες, αλλά δεν με παίρνει να στα πω και όλα, δεν φτάνουν! Και έχε ανοιχτά τα μάτια και τα αυτιά σου να μας παρατηρείς λίγο καλύτερα από δω και πέρα, αν θες να τα πάμε καλά μαζί σου. Και σε συμφέρει αυτό, το ξέρεις και το ξέρω!

Πράγματα που δεν ξέρεις για τις γυναίκες

1. Βλέπουμε πορνό και εμείς

oi gunaikes blepoun video

Και βλέπουμε και μας αρέσει και μας ανάβει και μας. Αλλά αυτό που δεν μας αρέσει καθόλου είναι να μας το παίζετε αθώα περιστέρια και ότι δεν βλέπετε ποτέ εσείς, ειδικά όταν έχετε σχέση.

2. Οι πιο πολλές γυναίκες δεν αυτοχαρακτηρίζονται ως όμορφες

oi gunaikes den eimaste pswnares

Μπορεί να θεωρείς ότι εμείς οι γυναίκες είμαστε ψωνάρες ή προσέχουμε υπερβολικά τον εαυτό μας που θέλουμε να είμαστε στην τρίχα 24 ώρες το 24ωρο, βαμμένες, ντυμένες τέλεια και κοιταζόμαστε στον καθρέπτη για να καλύψουμε την ματαιοδοξία μας.

Όμως σύμφωνα και με επίσημη έρευνα μόνο 2 στις 100 γυναίκες αυτοχαρακτηρίζονται ως όμορφες. Είδες; Έχουμε και μετριοφροσύνη!

3. Η καρδιά μας χτυπάει πιο δυνατά

h kardia twn gunaikwn xtupaei pio grigora

Η καρδιά μιας γυναίκας μπορεί να είναι ανατομικά πιο μικρή από μία αντρική καρδιά, παρόλα αυτά χτυπάει πιο γρήγορα και πιο δυνατά.

4. Πάντα θα πούμε κάτι

mia gunaika milaei polu

Εντάξει, αυτό λογικά και το ξέρεις και το διαπιστώνεις σε μια απλή συζήτηση με την μάνα σου, μια φίλη σου ή την γυναίκα σου. Ακόμη κι αν δεν γνωρίζουμε κάτι πάνω σε ένα θέμα, θα βρούμε κάτι να πούμε και να σχολιάσουμε. Μάλιστα αποδεδειγμένα οι γυναίκες σε μια μέρα λέμε 13000 λέξεις περισσότερες από σένα.

5. Οι γυναίκες είμαστε leader

oi gunaikes einai arxhgoi

Ναι, ναι μην σου κάνει εντύπωση. Μπορεί να μείναμε λίγο πίσω στην εκπαίδευση και στην καριέρα από σας τους άντρες, αλλά ήταν να μην κάνουμε την αρχή. Είμαστε ιδανικοί στην θέση του αρχηγού και όχι μόνο για το σπίτι και την οικογένεια, αλλά και σε διάφορες δουλειές.

Και για του λόγου το αληθές στην Τζαμάικα, στην Κολομβία και στο νησί του Ατλαντικού το Saint Lucia οι γυναίκες αποδεδειγμένα είναι πιο πάνω στην ιεραρχία από έναν άντρα. Σιγά σιγά θα επεκταθούμε!

6. Προσέχουμε τα χέρια σας

h gunaika prosexei ta xeria enos antra

Σε έναν άντρα πέρα από τα μάτια και το σώμα γενικά, κοιτάμε πολύ και τα χέρια του. Μας δείχνουν πολλά για την εικόνα σου και την προσωπικότητά σου.

Κι αν δεν τα έχεις κομμένα τα νύχια ή είναι μέσα σε μαυρίλες συνέχεια, δεν θα μας αρέσει καθόλου.

7. Δίνουμε βάση στο χορό

xoros se club

Η αλήθεια είναι ότι εμείς οι γυναίκες όταν ειδικά μας ενδιαφέρει κάποιος άντρας, τα προσέχουμε όλα πάνω του. Ένα από αυτά είναι ο τρόπος και η συμπεριφορά σου την ώρα που είμαστε σε ένα club και χορεύουμε μαζί.

Μη σου πω ότι καταλαβαίνουμε και πόσο καλός μπορεί να είσαι στο κρεβάτι. Αλλά δεν χρειάζεται να κολλάτε πάνω μας κιόλας!

8. Το αδύνατο σημείο μας είναι ο λαιμός

gunaikeios laimos

Αν δεν το ήξερες, καλώς θα το μάθεις τώρα. Αν μας αγγίξεις ή μας φιλήσεις ή και τα δύο (ακόμη καλύτερα), στον λαιμό, θα μας τρελαίνεις πολύ, πάρα πολύ!

9. Μας αρέσει το χιούμορ

gunaika pou gelaei

Οι άντρες με χιούμορ μας αρέσουν ιδιαίτερα, ανεξάρτητα από την εμφάνιση. Οπότε σας προσθέτει πόντους αμέσως!

10. Μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα

oi gunaikes kanoun polla mazi

Μια γυναίκα μπορεί ταυτόχρονα να κάνει πολλά πράγματα, με την ίδια επιτυχία. Για παράδειγμα να μιλάει στο τηλέφωνο, να βάφει τα νύχια της, να βλέπει τηλεόραση και να στέλνει μήνυμα. Δηλαδή είμαστε πολυεργαλείο.

Εσείς πάλι, κάνετε ένα πράγμα την φορά αλλά καλά, για να μην σας αδικήσουμε κιόλας.