11 αστεία πράγματα που κάνουμε όλοι, αλλά δεν το παραδεχόμαστε σε κανέναν!

Κάποιες φορές όλοι πιάνουμε τον εαυτό μας να κάνει διάφορα περίεργα και παράξενα πράγματα και μετά γελάμε. Ξέρεις, είναι αυτά τα καθημερινά πράγματα που μπορεί να τα κάνεις άθελά σου, αλλά… τα κάνεις σίγουρα!

Επίσης, δεν πρόκειται να αποδεχτείς ότι τα κάνεις, παρά μόνο στον εαυτό σου!

Τώρα, που θα τα διαβάσεις θα καταλάβεις ποια είναι και είμαι σίγουρος πώς θα γελάσεις!

 1. Βλέπεις κάτι που σου αρέσει για το αγοράσεις. Ρωτάς την τιμή και συνειδητοποιείς ότι δεν έχεις αρκετά λεφτά για το αγοράσεις. Τι κάνεις; Κάνεις ότι δεν είσαι σίγουρος αν θα το αγοράσεις και απλά το κοιτάς για λίγη ώρα ακόμη!
 2. Αγχώνεσαι όταν ο ταμίας έχει αρχίσει να εξυπηρετεί τον επόμενο πελάτη και εσύ δεν έχεις καταφέρει να βάλεις ακόμη τα ρέστα στο πορτοφόλι σου. Μέχρι και κρύος ιδρώτας σε πιάνει!
 3. Η έκφραση του προσώπου σου όταν κάποιος σε βγάζει φωτογραφία, αλλά δεν είσαι ακόμη έτοιμος!
 4. Η περίεργη διαπίστωση όταν ακούς τη φωνή σου σε κάποιο βίντεο και θέλεις αμέσως να πάρεις τηλέφωνο τους πάντες και να τους ζητήσεις συγγνώμη για τις ώρες που τους μίλαγες!
 5. Η έκφραση που παίρνεις όταν συναντάς κάποιον τυχαία και τον ξέρεις ελάχιστα και δεν ξέρεις αν πρέπει να τον χαιρετήσεις ή όχι.
 6. Ακούς, κατά λάθος, συζητήσεις ξένων και στο μυαλό σου παίρνεις θέση. Μάλιστα, μπορεί να δημιουργήσεις και ολόκληρο διάλογο.
 7. Δεν μπορείς να κοιμηθείς με τίποτα και υπολογίζεις πόσες ώρες έχεις να κοιμηθείς μέχρι να πας στη δουλειά σου. Η αλήθεια είναι ότι δεν βοηθάει στο να σε πάρει ο ύπνος κιόλας!
 8. Όταν σε παίρνει κάποιος τηλέφωνο και δεν έχεις καμία όρεξη να μιλήσεις. Η αλήθεια είναι ότι περιμένεις να σταματήσει να χτυπάει για να το χρησιμοποιήσεις ξανά!
 9. Η αίσθηση του ότι κάτι έκανες λάθος όταν φεύγεις από ένα μαγαζί χωρίς να έχεις αγοράσει τίποτα.
 10. Όταν συνειδητοποιείς ότι έχεις ρούχα που δεν έχεις βάλει ποτέ, αλλά δεν πετάς κανένα.
 11. Όταν ψάχνεις το τηλεκοντρόλ και λες σε όλους που κάθονται στον καναπέ να σηκωθούν για να το βρεις. Είσαι και δύσπιστος αν σου πουν όχι!