14 κανόνες που κάνουν την ζωή μιας πριγκίπισσας λιγότερο εύκολη

Κάθε κορίτσι ονειρεύεται να γίνει μια πριγκίπισσα από την πρώτη στιγμή που βλέπει μια ταινία της Disney.

Ένα παραμυθένιο κάστρο, ένας γοητευτικός πρίγκιπας και ένα βασίλειο – τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από αυτό;

Ωστόσο, η ζωή των πραγματικών πριγκιπισσών δεν είναι τόσο εύκολη όσο φαίνεται.

Παρακάτω θα δείτε μια λίστα με πράγματα που οι πριγκίπισσες, σε αντίθεση με τα συνηθισμένα κορίτσια, απαγορεύεται να κάνουν.

 1. Να υπογράφουν αυτόγραφα

Η Κέιτ επιτρέπεται να φωτογραφηθεί με τους οπαδούς της και να τους χαιρετήσει, αλλά δεν πρέπει να υπογράψει αυτόγραφα. Σύμφωνα με τους βασιλικούς κανόνες, μπορεί να υπογράψει μόνο επίσημα έγγραφα. Ο λόγος για αυτόν τον κανόνα είναι ο φόβος της Βασίλισσας Ελισάβετ ότι κάποιος θα μπορούσε να πλαστοποιήσει τις υπογραφές και να τις χρησιμοποιήσει κατά της οικογένειάς της.

 1. Να εργαστεί σε γραφείο

Πριν από το γάμο της, η Κέιτ εργάστηκε για την επιχείρηση των γονιών της για κάποιο χρονικό διάστημα. Η επιχείρηση ασχολήθηκε με την παράδοση αγαθών και την οργάνωση εκδηλώσεων. Τώρα η εργασία της Κέιτ είναι να επισκέπτεται φιλανθρωπικά δείπνα, σχολεία και εγκαίνια σε νοσοκομεία.

Πιστεύεται ότι στην Δούκισσα δεν αρέσουν πολλά τέτοια γεγονότα και προσπαθεί να τα αποφύγει. Για τον λόγο αυτό, ίσως, της δόθηκε το παρατσούκλι “Τεμπέλα Κέιτ”, καθώς μερικοί λένε ότι αυτή παραλείπει περισσότερο τέτοιες συναντήσεις μεταξύ όλων των βασιλικών.

 1. Να φάει μύδια ή στρείδια

Δεν είναι άγνωστο πόσο αναστατωμένη ήταν η Κέιτ όταν της ζητήθηκε να αρνηθεί τα στρείδια. Η απαγόρευση συνδέεται με το γεγονός ότι τα στρείδια μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες και να καταστούν δηλητηριώδη όταν αποθηκευτούν λανθασμένα. Ως εκ τούτου, η Δούκισσα και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας απαγορεύεται να διακινδυνεύουν την υγεία τους.

 1. Να έχει ένα έντονο μανικιούρ

Κανένα στρας ή σχέδιο στα νύχια. Σύμφωνα με τον κώδικα ενδυμασίας, η δούκισσα του Κέμπριτζ μπορεί να χρησιμοποιεί μόνο αποχρώσεις του δέρματος. Το μανικιούρ της Κέιτ αποτελείται συνήθως από 2 αποχρώσεις: ένα απαλό ροζ (# 28 Rose Lounge από Bourjois) και ένα εκλεπτυσμένο μπεζ στο χρώμα του δέρματος (# 423 Allure από Essie).

Φυσικά, είναι μια παγκόσμια επιλογή, αλλά θα ήταν υπέροχο να επιτραπεί και ένα κλασικό γαλλικό μανικιούρ. Διαφορετικά, είναι λίγο βαρετό.

 1. Να έχει ένα προφίλ στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης

Υπάρχει αυστηρή απαγόρευση της χρήσης των κοινωνικών μέσων στην βασιλική οικογένεια. Αυτός ο κανόνας ισχύει επειδή οι προσωπικές πληροφορίες μπορούν να γίνουν δημόσιες. Υπάρχουν επίσημες σελίδες για τη βασιλική οικογένεια στο Twitter και στο Instagram, αλλά ελέγχονται από επαγγελματίες που επιλέγουν προσεκτικά τις φωτογραφίες και συντάσσουν τα κείμενα που δημοσιεύονται.

Είναι κρίμα να μην έχετε την ευκαιρία να δημοσιεύσετε ακόμη και ένα μικρό μπουκέτο στο Instagram όταν έχετε τόσο πολυάσχολη ζωή και τόσες επαγγελματικές συνεδρίες φωτογραφίας.

 1. Δημόσια φιλιά

Η Βασίλισσα Ελισάβετ Β θεωρεί ακατάλληλη την έκφραση συναισθημάτων δημόσια και επιμένει τα εγγόνια της να συμπεριφέρονται σωστά. Λόγω αυτού του κανόνα, υπήρχαν φήμες για διαταραχές μεταξύ της Κέιτ και του Γουίλιαμ επειδή κρατούν πάντα μια απόσταση στο κοινό.

 1. Να πάει μόνη της για ψώνια

Στην Κέιτ αρέσει να ψωνίζει όσο και σε κάθε άλλη κοπέλα. Ωστόσο, δεν μπορεί να το κάνει μόνη της. Η Δούκισσα επιτρέπεται να επισκέπτεται τα σούπερ μάρκετ και τις σύγχρονες μπουτίκ του Λονδίνου μόνο με αξιωματικούς προστασίας.

Από την μια πλευρά, αυτό είναι βολικό σε κάποιο βαθμό, επειδή υπάρχει πάντα κάποιος διαθέσιμος για να ρωτήσει εάν ένα φόρεμα της ταιριάζει ή όχι.

 1. Να φοράει γούνα

Πριν από το γάμο της, η Κέιτ αγαπούσε να φοράει γούνες. Μπορείτε να δείτε πολλές φωτογραφίες της που φοράει γούνινα παλτά και καπέλα στο διαδίκτυο.

Τώρα η Δούκισσα μπορεί να φοράει γούνα περιστασιακά, αλλά μόνο από ζώα που πέθαναν από φυσικά αίτια.

 1. Να ψηφίσει

Η Δούκισσα, καθώς και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, απαγορεύεται να ψηφίσουν ή να μπουν στο κοινοβούλιο. Όλοι δεσμεύονται να διατηρήσουν την ουδετερότητα τους και να μην χαλάσουν τη φήμη τους μέσω της πολιτικής.

 1. Να φοράει μοντέρνα φορέματα

Η Κέιτ αγαπούσε κάποτε τα έντονα και νεανικά στυλ. Τώρα πρέπει να φοράει σεμνά και κομψά ρούχα. Τα στυλ της σχεδιάζονται προσεκτικά από στυλίστες για να αποφευχθούν αμφιλεγόμενες δηλώσεις και σχόλια.

 1. Να παίζει Μονόπολη

Σύμφωνα με το βασιλικό πρωτόκολλο, υπάρχει απαγόρευση σε αυτό επειδή το παιχνίδι θεωρείται κακό και άσκοπο.

Φαίνεται ότι η Κέιτ δεν απογοητεύτηκε και πολύ από αυτό. Το βασικό είναι ότι μπορεί ακόμα να παίζει χόκεϊ, το οποίο απλά λατρεύει

 1. Να ταξιδέψει μαζί με όλη την οικογένεια

Αυτός ο κανόνας εμφανίστηκε τον περασμένο αιώνα, όταν ήταν πολύ επικίνδυνο να πετάς με αεροπλάνα. Αυτή η απαγόρευση βοηθά στην προστασία της βασιλικής γραμμής, αν συμβεί κάτι στο αεροπλάνο.

Αυτός ο κανόνας συχνά παραμελείται σήμερα, επειδή υπάρχει πολύ μικρός κίνδυνος όταν κάποιος πετάει.

 1. Να καθίσει στο λάθος μέρος

Είναι ακριβώς όπως σε ένα παραμύθι: “Ποιος κάθισε στην καρέκλα μου; Ποιος έφαγε από το πιάτο μου;” Όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας πρέπει να ακολουθούν ειδική εντολή όταν κάθονται και να καταλαμβάνουν μόνο τις θέσεις τους. Επίσης, όταν η βασίλισσα τελειώσει το γεύμα της, όλοι οι άλλοι θα πρέπει να σταματήσουν να τρώνε επίσης.

Τι γίνεται αν εξακολουθείτε να πεινάτε; Που είναι η δικαιοσύνη;!

 1. Να επισκέπτεται τα ινστιτούτα αισθητικής λιγότερο από 3 φορές την εβδομάδα

Η Δούκισσα θα πρέπει πάντα να φαίνεται κομψή και να έχει ένα τέλειο χτένισμα. Γι ‘αυτό πρέπει να επισκέπτεται τα ινστιτούτα αισθητικής όχι λιγότερο από 3 φορές την εβδομάδα. Φυσικά, όλες οι μεταμορφώσεις της συζύγου του Πρίγκιπα Γουίλιαμ συμβαίνουν πίσω από κλειστές πόρτες και είναι προσεκτικά κρυμμένες από το κοινό.