3 Ιδέες για καλοκαιρινά ρομαντικά ραντεβού για να τη ρίξεις!

Είναι γνωστό ότι οι γυναίκες σκέφτονται με πολύ διαφορετικό τρόπο από τους άντρες. Εντυπωσιάζονται κυρίως με εγκεφαλικά ερεθίσματα και με “κινήσεις” που θα κάνεις, παρά από τα μπράτσα και την κορμοστασιά σου.

Σήμερα σου προτείνω μερικές ιδέες για καλοκαιρινά ρομαντικά ραντεβού για να τη “ρίξεις”!

Οι επιλογές που θα σου προτείνω θα έχουν εγγυημένα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όσο σκληρή κι αν το παίζει κάποια, πίστεψέ με όλες είμαστε στο βάθος ρομαντικές σε έναν βαθμό και θέλουμε ένα τέτοιο ραντεβού.

1. Θερινό σινεμά

θερινό σινεμά ραντεβού

Ανέκαθεν ο κινηματογράφος ήταν ιδανικός για ραντεβού, προκειμένου να “ψηθεί” στη συνέχεια μια κατάσταση ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Το θερινό κάτω από το φεγγάρι, είναι ακόμη πιο must για να φτιάξεις ατμόσφαιρα!

Σου προτείνω να κάνεις έρευνα και να βρεις μια ταινία στα γούστα της που να παίζεται σε θερινό σινεμά. Αγόρασε τα εισιτήρια, βρες ένα καλό σημείο να κάτσετε και κέρασέ την από το κυλικείο του θερινού ένα ποτό ή μια μπύρα.

Αυτή είναι μία από τις πιο safe ιδέες για καλοκαιρινά ρομαντικά ραντεβού, καθώς κερδίζεις πόντους προς 2 κατευθύνσεις. Πρώτον, θα αντιληφθεί ότι την πρόσεχες όταν σου έλεγε τί είδη ταινίας της άρεσαν και δεύτερον θα χαλαρώσετε παρέα.

Έτσι, στη συνέχεια μπορείτε να πάτε για περπάτημα στην παραλία της Θεσσαλονίκης και να μιλάτε για να έρθετε πιο κοντά!

2. Πικ νικ

καλοκαιρινά ρομαντικά ραντεβού με πικ νικ

Μία από τις αγαπημένες ιδέες για καλοκαιρινά ρομαντικά ραντεβού είναι να οργανώσεις ένα πικ νικ! Μπορεί να σου φαντάζει αστείο ή δύσκολο, αλλά αν οργανωθείς σωστά, θα περάσετε τέλεια και η κοπέλα που σου αρέσει θα πάθει την πλάκα της μαζί σου.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις ένα ειδυλλιακό μέρος. Είτε κάπου σε βουνό είτε στο ύπαιθρο είτε ιδανικά σε μια παραλία (χωρίς beach bar!). Μόλις βρεις την τοποθεσία, βάλε σε μια τσάντα τα απαραίτητα, σκεπτόμενος και για εκείνη.

Πάρε σίγουρα ψάθα, πετσέτες και ένα ψυγειάκι με παγοκύστες. Μέσα βάλε αναψυκτικά, νερό, σνακς και φαγητά που της αρέσουν. Θα εντυπωσιαστεί απίστευτα και θα ξεχωρίσεις σε σχέση με ό,τι μπορεί να έχει ζήσει ως τώρα!

3. Εκδρομή έκπληξη

ρομαντικά ραντεβού καλοκαιρινά εκδρομή

Η τρίτη επιλογή για να φτιάξεις ένα από τα ομορφότερα καλοκαιρινά ρομαντικά ραντεβού είναι να οργανώσεις μία μίνι απόδραση έκπληξη για τους δύο σας. Αυτή η ιδέα απαιτεί να υπάρχει ήδη μια άλφα οικειότητα μεταξύ σας για να μη φανείς psycho που την έχεις απαγάγει!

Βρες έναν προορισμό κοντά στην πόλη, ώστε να μη σας φάνε οι δρόμοι. Κλείσε το ξενοδοχείο και μην της λες τίποτα. Αν κρατήσεις ένα πέπλο μυστηρίου η έκπληξη θα είναι ακόμη πιο αποτελεσματική!

Πες της μόνο ότι πχ “την άλλη Παρασκευή έως Κυριακή θα είσαι μαζί μου. Δεν μπορώ να σου πω τίποτα άλλο. Έκπληξη!” Μέσα στη βδομάδα, μέχρι να φτάσει η ημερομηνία της έκπληξης μπορείς να της δίνεις μικρά hints χωρίς όμως να της αποκαλύπτεις παραπάνω πληροφορίες.

Για παράδειγμα, αν το μέρος είναι παραθαλάσσιο, να της πεις ότι θα χρειαστεί μπικίνι, κλπ. Θα έχει λαχτάρα για να έρθει η μέρα και θα της μείνει αξέχαστη.

Σου προτείνω επιλογές όπως η Λίμνη Κερκίνη ή τα Πόζαρ που είναι κοντά, οικονομικά και έχουν και δραστηριότητες να κάνετε, όπως ιππασία ή μπάνιο!