5 Αλήθειες για την συγκατοίκηση με την κοπέλα σου!

Το να έχει φτάσει η σχέση σου στο σημείο της συγκατοίκησης είναι κάτι πολύ όμορφο! Φυσικά, θα πρέπει να μάθεις μερικές αλήθειες για την συγκατοίκηση ώστε να μη βρεθείς προ εκπλήξεως.

Κι αυτό γιατί όσο καλά κι αν γνωρίζεστε με τη σύντροφο σου, το να μένετε μαζί είναι κάτι αρκετά διαφορετικά.

Είναι αλήθεια ότι η συγκατοίκηση είναι μια κίνηση ορόσημο στη ζωή κάθε ζευγαριού, γι’ αυτό καλό θα ήταν να είσαι όσο περισσότερο προετοιμασμένος γίνεται.

Για το λόγο αυτό δες 5 αλήθειες για την συγκατοίκηση με την κοπέλα σου!

1. Ετοιμάσου να δεις ενοχλητικές συνήθειες της συντρόφου σου
γυναίκα ροχαλίζει άντρας κλείνει αυτιά αλήθειες για την συγκατοίκηση

Όλοι οι άνθρωποι έχουμε ενοχλητικές συνήθειες που δεν αποκαλύπτονται μέχρι να συγκατοικήσουμε με κάποιον. Έτσι, ετοιμάσου να δεις τις ενοχλητικές συνήθειες της συντρόφου σου και φυσικά κι αυτή τις δικές σου. Είναι αλήθεια ότι κάποια πράγματα απομυθοποιούνται όταν μένεις μαζί με την κοπέλα σου.

Για παράδειγμα, μπορεί εκείνη να ροχαλίζει ή να είναι ακατάστατη ή να περνάει πολλή ώρα στο μπάνιο. Όλα αυτά θα αποκαλυφθούν από τον πρώτο καιρό της συγκατοίκησης!

2. Θα πρέπει να κάνεις θυσίες όσον αφορά τις δουλειές
γυναίκα κάνει δουλειές άντρας κάθεται

Αναμφίβολα οι δουλειές του σπιτιού είναι μια αγγαρεία για τους περισσότερους. Ωστόσο, αν κάνετε το βήμα να μείνετε μαζί τότε θα πρέπει να κάνεις θυσίες όσον αφορά τις δουλειές.

Για αρχή, είναι απαραίτητο να συμμετέχεις κι εσύ και να μη φορτώνεις μόνο την κοπέλα σου. Ακόμα, καλό θα ήταν να συμφωνήσετε στις μέρες που θα γίνεται καθαριότητα καθώς και να μοιράζετε τις αρμοδιότητες

3. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να πέσει- Αλήθειες για την συγκατοίκηση
ζευγάρι κρεβάτι αγκαλιάζεται

Όταν συζείς με κάποιον και περνάς κάθε βράδυ μαζί του είναι πολύ σπάνιο η ερωτική ζωή να παραμείνει σταθερή ή να έχει ανοδική πορεία. Μπορεί στις αρχές ο ενθουσιασμός της συγκατοίκησης να σας κάνει πιο θερμούς σε αυτό τον τομέα αλλά αυτό σύντομα θα περάσει.

Κι αυτό γιατί θα επιδράσει στη σχέση σας η καθημερινότητα. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό απλά είναι κάτι που καλό θα ήταν να έχεις στο μυαλό σου για να μην απογοητευτείς.

4. Υπάρχουν στιγμές που θα αναπολήσεις το να ζεις μόνος
γυναίκα ενοχλημένη άντρας παίζει

Ναι, όταν συγκατοικείς περνάς πολύ λιγότερο χρόνο μόνος σου σε σχέση με όταν ήσουν single. Κι αυτό είναι ένα από τα ωραία της συγκατοίκησης αλλά όχι πάντα! Θα υπάρξουν οι στιγμές που θα θέλεις να είσαι μόνος και να αφεθείς τελείως ελεύθερος αλλά δε θα μπορείς.

Κάπου εκεί θα σου λείψουν οι στιγμές που έμενες μόνος και έκανες ότι ήθελες, όποτε το ήθελες!

5. Η σχέση σας θα πάει σε άλλο επίπεδο- Αλήθειες για την συγκατοίκηση
χαρούμενο ζευγάρι αγκαλιά αλήθειες για την συγκατοίκηση

Δεν είναι τυχαίο ότι η συγκατοίκηση θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα στάδια στη ζωή ενός ζευγαριού. Με το να μένεις με τη σύντροφο σου την μαθαίνεις πραγματικά και σε βάθος, γίνεται η καθημερινότητα σου, την βλέπεις στα καλά και στα κακά της και αυτή αντίστοιχα. Με τον τρόπο αυτό η σχέση πάει σε άλλο επίπεδο, πιο βαθύ και το δέσιμο γίνεται ακόμα πιο ισχυρό!