7 ΑΤΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ!

Και εσύ μιλάς για χρήματα αλλά αυτός το παίρνει διαφορετικά και από το χαζό του το μυαλό μπαίνει η αμφιβολία… Τι δεν έχω δηλαδή; Άντε μετά να εξηγήσεις!

Τσάμπα πήρατε τα βουνά και τα λαγκάδια! Και αντί να ζήσεις το κάτι το διαφορετικό βλέπω τελικά να βρίσκεις το μπελά σου!

Μήπως καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς; Όχι φυσικά η Staxtopouta σου έχει τις ατάκες που δεν πρέπει ποτέ να πεις σ’ έναν άντρα εκτός και αν θέλεις να τον σουτάρεις με τρόπο!

Δες λοιπόν ποιες είναι οι χειρότερες φράσεις για να πεις σε έναν άνδρα και σκέψου καλά την επόμενη φορά που θα ανοίξεις το στόμα σου…

  1. «Μωρό μου μπορεί να συμβεί στον καθένα». Φυσικά και ξέρουν ότι μπορεί να συμβεί στον γείτονα, στον ξάδερφο, στον πρώην αλλά όχι σε αυτούς. Αυτό και μόνο σημαίνει ότι κάτι τρομερό έγινε και τους κάνει να νιώθουν ανασφαλείς και ευάλωτοι.
  2. «Πρέπει να μιλήσουμε»… και σίγουρα όχι για καλό θα σκεφτούν. Το ίδιο ισχύει και για εσένα. Αν σου πει το αφεντικό σου ή κάποιος από την οικογένειά σου αυτή τη φράση, αυτομάτως το μυαλό σου θα πάει στο κακό. Άσε που στους άνδρες δεν αρέσει να μιλάνε. Οπότε καλύτερα βρες άλλη εισαγωγή για να πεις αυτά που θες, χωρίς να τον κομπλάρεις προκαταβολικά.
  3. «Σε αγαπώ… σαν αδερφό μου» που σημαίνει ότι η σχέση σας έχει ήδη περάσει στη φιλική σφαίρα και δεν υπάρχει καθόλου ερωτισμός και πάθος. Μετά όμως μην παραπονιέσαι ότι το σεξ σας είναι επιεικώς νερόβραστο.4. «Θα μείνουν οι γονείς μου σπίτι για λίγες μέρες». Δεν είναι ότι δεν συμπαθεί τους γονείς σου, απλά δεν νιώθει άνετα ούτε με τους δικούς του στο ίδιο τραπέζι. Όταν μάλιστα κάθεται δίπλα με τον πατέρα σου, που ξέρει τι κάνατε το προηγούμενο βράδυ, τότε νιώθει ένοχος, αγχωμένος και σε άβολη θέση.
  4. «Μάλλον θα έπρεπε να πας για εξετάσεις». Με το που το ακούσει αυτό, θα αρχίσει αυτομάτως να σκέφτεται το χειρότερο, ότι είναι βαριά άρρωστος, ότι έχει κάτι σοβαρό, ότι του μένει λίγος χρόνος ζωής… Κακά τα ψέματα, οι άνδρες δεν αντέχουν τον πόνο όσο οι γυναίκες και τρέμουν και μόνο στην ιδέα της λευκής στολής του νοσοκόμου.
  5. «Είναι μια χαρά το μέγεθος. Όχι πραγματικά, όλα καλά». Ουπς! Κανείς άντρας δεν θέλει να ακούσει κάτι τέτοιο, γιατί ξέρει μέσα του ότι δεν είναι αλήθεια. Το αμέσως χειρότερο βέβαια θα ήταν να του πεις « έχω δει και μικρότερο» ή «το μέγεθος δεν μετράει μωρό μου». Λοιπόν στην περίπτωση του ανδρικού πέους, να θυμάσαι πάντα ότι «αν δεν μπορείς να πεις κάτι καλό, καλύτερα μην πεις τίποτα».
  6. «Είμαι έγκυος». Εάν δεν είστε ήδη παντρεμένοι και σκοπεύετε να κάνετε παιδί, τότε αυτή η φράση είναι ίσως η χειρότερη που θα ακούσει ένας άντρας. Παγώνει και μόνο στην ιδέα ότι η ζωή του θα αλλάξει ριζικά, ότι θα πρέπει να είναι υπεύθυνος και για ένα άλλο άτομο, όταν δεν μπορεί να βάλει σε τάξη τη δική του τη ζωή. Ακόμα και στα 60 του θα σκέφτεται : «Φυσικά και θέλω να κάνω παιδί, όχι τώρα βέβαια αλλά σε κάποια χρόνια». Εάν λοιπόν θέλεις να δεις το πρόσωπο του αγαπημένου σου άσπρο σαν το σεντόνι σε δευτερόλεπτα, απλά πέταξέ του ξαφνικά αυτή τη φράση.