8 πράγματα που μας εκνευρίζουν αφάνταστα το καλοκαίρι

Είναι γεγονός, φίλοι και φίλες κι ας μην είμαστε μονόπλευροι, ούτε να εθελοτυφλούμε: Έχει και το καλοκαίρι κάποιες ΠΟΛΥ εκνευριστικές πτυχές.

Όχι, να τα λέμε κι αυτά, να είμαστε δίκαιοι.

Τι μας εκνευρίζει απίστευτα στο καλοκαίρι:

  1. Ό,τι πλάσμα κινείται και πετάει το καλοκαίρι έχει έναν και μοναδικό σκοπό ύπαρξης, λες και έχει πάρει όρκο ενώπιον δικαστηρίου:

Να σου ρουφήξει όλο το αίμα και να μη σε αφήσει να κοιμηθείς ΠΟΤΕ. Ή να σε αφήσει, μετά από 3 ώρες κλονισμού του νευρικού σου συστήματος.

  1. Μπαίνεις σε αμάξι που ήταν παρκαρισμένο κάτω από τον ήλιο και κάθεσαι στο κάθισμα: Καλωσόρισες στην επίγεια κόλαση!

Τι ωραίο το καλοκαιράκι μωρέ…

  1. Όταν λέμε ότι το καλοκαίρι παίζει ιδρώτας, μιλάμε για τόνους ιδρώτα. Τόνους.
  2. Έφαγες λίγο παραπάνω το βράδυ; Πολύ ωραία. Σε 5 με 6 ωρίτσες θα έχεις κοιμηθεί περίπου.
  3. Είναι καλοκαίρι και, με βάση τους άγραφους νόμους της εποχής, πρέπει να περνάς καλά και να βγαίνεις κάθε μέρα. Έχω βάλει την υπογραφή μου σε κανένα συμφωνητικό ρ γμ@@;

Όχι. Μέσα θα κάτσω και θα δω Big Bang theory. Problem;

  1. Το τάκα-τούκα από τις ρακέτες στην παραλία δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος να χαλαρώσεις. Γι΄αυτό άπαξ και κάνεις το λάθος να πας σε οργανωμένη παραλία, θα μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή που αποφάσισες να βγεις στους 40 βαθμούς.
  2. Από τη μια το ερκοντίσιον δεν είναι ό,τι καλύτερο, από την άλλη, χωρίς ερκοντίσιον και ανεμιστήρα, το μαρτύριο είναι απάλευτο, ατελείωτο, εξαιρετικά βάναυσο. Αυξάνονται προφανώς κι οι πιθανότητες να πάθεις νευροκαβαλίκεμα, πιάσιμο, ψύξη, κόψιμο και ποιος ξέρεις τι άλλο.
  3. Για όλες τις γυναίκες απανταχού, δεν υπάρχει πιο απολαυστική αίσθηση από το να σου έρχεται περίοδος εν μέσω καύσωνα.

Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας, όχι αστεία.