Αυτά είναι τα πιο περίεργα πράγματα που μπορούν να ανάψουν έναν άντρα

Μέχρι τώρα υπήρξαμε ρηχές αρκετά ώστε να θεωρούμε πως, για τους άντρες, αρκεί η θέα ενός γυμνού γυναικείου σώματος για να φτιαχτούν.

Και παρόλο που αυτό συνεχίζει να είναι αλήθεια, ανακαλύψαμε πως υπάρχουν και πολλά περισσότερα πράγματα που είναι ικανά να τον κάνουν να φουντώσει. Και μερικά από αυτά είναι πολύ κουλά!

Ποιά είναι λοιπόν εκείνα τα μικρά -ή μεγάλα- πράγματα που τους ανάβουν στο λεπτό;

1 .Ο αυθορμητισμός σου
Τους αρέσει να είσαι ανέμελη, να προτείνεις κάτι έτσι ξαφνικά και να μην διστάζεις να κάνεις τρέλες. Με τα πολλά, σεξ σε κάποιο σοκάκι, στην τουαλέτα ενός μπαρ, ή ακόμα και στην τραπεζαρία του σπιτιού σας.

2 .Η ευασθησία σου
Ο άντρας θέλει να είναι κυνηγός. Και επειδή αυτά είναι βασικά ένστικτα τα οποία έχει χάσει, του αρέσει που και που να του τα φέρνεις πάλι στην επιφάνεια. Ακόμα και για λίγο. Γίνε λοιπόν λίγο πιο εύθραυστη, λιγότερο δυναμική κατά περιστάσεις και άφησε τον να πάρει το πάνω χέρι.

3 .Το κρυφτό
Το να τον δελεάζεις με σημεία του σώματος τους τα οποία αποκαλύπτονται εντελώς τυχαία, κατά λάθος και την στιγμή που δεν το περιμένει είναι ότι καλύτερο για εκείνον. Το τιραντάκι σου που πέφτει, το στήθος σου που φαίνεται όταν σκύβεις αρκούν για να τον ανάψουν!

4 .Ο φόβος του να σας πιάσουν
Ή να σας δουν. Ναι είναι περίεργα όντα οι άντρες, αλλά και μόνο το γεγονός πως θα νομίζει πως ο γείτονας σας παρακολουθεί από την ανοιχτή μπαλκονόπορτα είναι ικανό να τον φέρει σε σημείο βρασμού σε χρόνο μηδέν!

5 .Το χρώμα κόκκινο
Οι φήμες δεν ήταν λάθος! Το κόκκινο τον αναστατώνει οπότε επένδυσε σε εσώρουχα με το αγαπημένο του χρώμα.

6 .Τα ασορτί εσώρουχα
Να και κάτι που δεν ξέραμε. Γιατί το κόκκινο το υποψιάζεσαι λίγο. Το σετάκι όχι! Και όμως τα ασορτί εσώρουχα πάνω κάτω του δημιουργούν την αίσθηση πως είσαι μοντέλο καταλόγου, ίσως. Πάντως λειτουργεί!

7 .Το γέλιο σου
Γλυκό και χαριτωμένο! Έως και ρομαντικό. Αλλά είναι αλήθεια, το γέλιο σου είναι το μεγαλύτερο αφροδισιακό για εκείνον.

8 .Τα σεξουαλικά σου βοηθήματα
Γιατί μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει και δεν ντρέπεται να το ζητήσει τον εξιτάρει. Αυτό που ίσως τον κομπλάρει θα είναι ένας υπερμεγέθη δονητής, οπότε κράτα τα πράγματα πιπεράτα αλλά σε φυσιολογικά επίπεδα.