Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στο MEGA – Η ανακοίνωση του σταθμού

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο MEGA. Ο σταθμός ανακοίνωσε την συνεργασία τους και επίσημα, ενώ το τελευταίο διάστημα υπήρχε έντονη φημολογία για την επιστροφή μπροστά από την οθόνη της “βασίλισσας της πρωινής ζώνης”.

“Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή. Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές.

Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες” αναφέρει.

“Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούργια αρχή με πολλές νέες ιδέες. Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά.

Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022″ καταλήγει η ανακοίνωση,

Ιούλιος 2020: Με δάκρυα στα μάτια το “αντίο”

Την 1η Ιουλίου 2020 η Ελένη Μενεγάκη παρουσίασε την αποχαιρετιστήρια εκπομπή της στον Alpha και με δάκρυα στα μάτια είπε το δικό της “αντίο”, ενώ έκανε έναν μικρό απολογισμό για το μεγάλο κεφάλαιο της ζωής της, την τηλεόραση, που έκλεισε εκείνη την ημέρα. “Συγγνώμη, λυπάμαι δεν μπορώ να μιλήσω.

Παρ’ ότι το έργο αυτό που λέγεται Ελένη το έφτασα μέχρι εκεί που ήθελα, με τον τρόπο που ήθελα και την ώρα που ήθελα. Δεν είχα καταφέρει πώς θα ήμουν εγώ σε αυτό το τέλος” είπε. “Δεν θα είχα τόσο πολλή συγκίνηση επειδή έκλεισε ένας κύκλος 15 ετών στον Alpha.

Αυτό άλλωστε δεν μου συμβαίνει πρώτη φορά. Σήμερα δεν κλείνει μόνο ο κύκλος τουAlpha, κλείνει ένας κύκλος δικός μου σχεδόν 30 ετών” είχε στην έναρξη της τελευταίας της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη.

“Να μου συγχωρήσετε τη φόρτισή μου. Δεν ξέρω το μετά και να γυρίσω και να μην γυρίσω δεν έχει σημασία. Σήμερα κλείνει ο κύκλος. “Το πώς θα μας βρει κάποια στιγμή το μετά, κανείς δεν το ξέρει.

Κλείνει ένα τεράστιο κεφάλαιο για μένα, δεν ξέρω αν τα όνειρά μου πήγαν τόσο μακριά, να μην κάνω την έξυπνη. Ποτέ” είχε αναφέρει τη δεδομένη χρονική στιγμή.

“Εγώ ήμουν πάντα εκεί σε μια άκρη, να συνδυάζω τα δικά μου γεγονότα ζωής με τα δικά σας. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου. Έχω πάρει την πιο πολύ λάμψη, την πιο πολύ αγάπη εγώ.

Αλλά εγώ δεν θα είχα κάνει τίποτα αν δεν είχα πέσει στους σωστούς ανθρώπους, αν δεν είχα ανοιχτά τα αυτιά να ακούω, αν δεν είχα τσακωθεί μαζί τους, αν δεν τους είχα δίπλα μου” είχε πει κλείνοντας, όπως τότε φαινόταν, οριστικά το κεφάλαιο.

ΠΗΓΗ: enikos.gr