Ο Αντώνης Κανάκης επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με Ράδιο Αρβύλα και Βινύλιο

Έκλεισε. Η απόφαση για τον Αντώνη Κανάκη είναι οριστική και αναμένεται να επισημοποιηθεί τις επόμενες ημέρες… μπορεί και ώρες, από τον ΑΝΤ1.

Όπως πρώτα έχουμε αναφέρει στο Newsit.gr ήταν θέμα ημερών ο Αντώνης Κανάκης να κλείσει την καινούργια τηλεοπτική στέγη για τις δύο επιτυχημένες εκπομπές.

Στα προηγούμενα ρεπορτάζ είχα αναφέρει πως υπήρξαν τέσσερις τηλεοπτικοί σταθμοί που διεκδίκησαν τους Ράδιο Αρβύλα και το Βινύλιο. Από τότε υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα αλλά και τηλεοπτικά ρεπορτάζ με τα οποία ο Κανάκης «έκλεισε» πότε στο ένα κανάλι και πότε στο άλλο.

Ωστόσο, όπως είχα τονίσει σε ρεπορτάζ μετά τη συνέντευξη Τύπου του ΑΝΤ1 που πολλοί βιάστηκαν να πουν και να γράψουν πως είχαν σταματήσει οι επαφές με τον σταθμό του Αμαρουσίου, οι επαφές συνεχίζονταν.

Και τελικά, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου μέσα στο σαββατοκύριακο οριστικοποιήθηκε η συμφωνία και έπεσαν οι υπογραφές ώστε την καινούργια σεζόν η «Ράδιο Αρβύλα» και το «Βινύλιο» να βγαίνουν από τον αέρα του ΑΝΤ1.

Κι ενώ πολλοί υποστήριζαν σε… μικρότερη εβδομαδιαία παρουσία, είναι σίγουρο ότι ο Αντώνης Κανάκης με τους Γιάννη Σερβετά, Χρήστο Κιούση και Στάθη Παναγιωτόπουλο θα είναι στον αέρα του ΑΝΤ1 καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, στις 8 το βράδυ, αμέσως μετά το βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Και μην νομίζετε ότι η θεσσαλονικιώτικη παρέα θα αργήσει να καλησπερίσει από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 αφού οι μηχανές… και συγκεκριμένα τα βίντεο κι οι μονταζιέρες δουλεύουν ήδη πυρετωδώς με σκοπό η «Ράδιο Αρβύλα» να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου.

Έτσι λοιπόν δεν θα είναι υπερβολή αν πούμε ότι ο Αντώνης Κανάκης… γυρίζει «σπίτι» του, στον ΑΝΤ1, στην τηλεοπτική στέγη με την οποία συνεργάστηκε για 22 χρόνια αποδεικνύοντας ότι… ευτυχώς… υπάρχει κι αυτή η τηλεόραση…!