Οι τρέλες που πρέπει να κάνεις πριν γίνεις 30

Το να μεγαλώνεις είναι σίγουρα ένα αμφίσημο συναίσθημα. Κάθε ηλικία έχει τις ιδιαιτερότητες της, ωστόσο η δεκαετία των 20 ετών είναι η πιο σημαντική για έναν άνθρωπο. Σε αυτή την δεκαετία απολαμβάνεις το να είσαι ενήλικας και αποκτάς και υποχρεώσεις.

Μπήκες στα 20. Ξέρουμε το συναίσθημα, όλα κρέμονται σε μία κλωστή. Η μετάβαση στην ενήλικη ζωή έχει τα θετικά της αλλά και τα αρνητικά της.

Το μόνο σίγουρο είναι ένα. Κανένας δεν θέλει να περάσει στην δεκαετία των 30 χωρίς να έχει ζήσει στο έπακρο την προηγούμενη δεκαετία. Πριν γίνεις 30 θα πρέπει να αποκτήσεις αναμνήσεις που να σε γεμίζουν.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Τα 20 είναι μια ηλικία γεμάτη πάθη, εσωτερικές και εξωτερικές αναζητήσεις και πολύ ένταση. Κανένας δεν θέλει να νιώσει ότι σπατάλησε τον χρόνο του ανούσια, όταν φτάνει στα 30 του έτη.

Αυτή τη στιγμή, ζεις στο παρόν και υπάρχουν κάποιες αναμνήσεις που πρέπει να αποκτήσεις σε αυτή την δεκαετία. Σίγουρα, δεν θέλεις μεγαλώνοντας να μετανιώσεις για πράγματα που δεν έκανες.

Θελεις να ταξιδέψεις όλη την Ευρώπη; Θέλεις να πας στην Αμερική; Θέλεις να σπουδάσεις και να μείνεις στο εξωτερικό μόνιμα; Τώρα είναι η ώρα να ακολουθήσεις τα όνειρά σου.

Τώρα που εισέρχεσαι σιγά σιγά στον αληθινό κόσμο. Τώρα που αποχαιρετάς την παιδικότητα. Τώρα που πρέπει να κρατήσεις την ζωή στα χέρια σου. Μην ξεχνάς ότι δεν θα μπορέσεις να ξαναζήσεις καμία ηλικία, και είναι κρίμα να είσαι θεατής στην ζωή σου. Τα χρόνια κυλούν πολύ γρήγορα.

Χρωστάς στον εαυτό σου να ζήσεις αυτή την δεκαετία και όσο μεγαλώνεις να σου έρχονται μόνο χαρούμενες αναμνήσεις.

Εδώ είναι μερικές τρέλες που θα πρέπει να κάνεις πριν γίνεις 30.

Ταξίδεψε, έστω μια φορά, χωρίς να το έχεις κανονίσει από πριν

Ο ανοιχτός δρόμος, η ένταση της στιγμής και η καλή παρέα δίνει το αίσθημα της περιπέτειας. Εκτός από βενζίνη και μερικά τρόφιμα, θα χρειαστείς και θέληση για να ανακαλύψεις νέα πράγματα και να αποκτήσεις καινούργιες εμπειρίες. Δεν έχει σημασία το που θα πας, και αυτό είναι το καλύτερο κομμάτι αυτού του ταξιδιού.

Πήγαινε σε ένα διήμερο μουσικό φεστιβάλ ή σε κάποιο άλλο δρώμενο

Η μουσική είναι δεδομένο ότι ενώνει τους ανθρώπους και συνδέεται άμεσα με πολλές αναμνήσεις μας. Ένα Σαββατοκύριακο σε κάποιο μουσικό φεστιβάλ θα σε φέρει σε επαφή με ανθρώπους που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Ενδιαφέροντα που δεν θα τα πιστεύεις σίγουρα. Επιπροσθέτως, θα απαθανατίσεις και τις στιγμές με πολλές πολλές φωτογραφίες.

Ζήτα εσύ από αυτόν που σου αρέσει να βγείτε έξω

Μην φοβάσαι. Σίγουρα δεν θα θες να κοιτάξεις πίσω και να αναρωτηθείς τι θα συνέβαινε εάν είχες την δύναμη, το θάρρος και το θράσος να ζητήσεις από αυτό που σου αρέσει να βγείτε έξω. Εμπιστεύσου τα συναισθήματά σου, έτσι και αλλιώς ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να οδηγήσει όλο αυτό.

Κάνε έστω ένα αξέχαστο πάρτι γενεθλίων

Για μια φορά θα πρέπει να κάνεις ένα αξέχαστο πάρτι γενεθλίων, ένα επικό πάρτι. Το να γιορτάζεις τα γενέθλιά σου πρέπει να είναι η προτεραιότητά σου κάθε χρόνο, αλλά για μια χρονιά, θα πρέπει να προκαλέσεις και την μεγαλύτερη ταραχή. Μην φοβηθείς να κάνεις τρέλες.

Βρες ιδέες για να ντυθεί όλη η παρέα με την ίδια θεματολογία στις απόκριες

Το να ψάχνετε και να βρίσκετε κοινές ιδέες για το τι θα ντυθείτε είναι, εκτός των άλλων, και μια δημιουργική ασχολία. Ποιός ξέρει, ίσως η ιδέα σας μπορεί να γίνει και viral. Ξεκινήστε να το σχεδιάζετε νωρίτερα.

Νοικιάστε ένα σπίτι στην παραλία με μια μεγάλη παρέα φίλων

Εσύ και οι φίλοι σου σίγουρα περνάτε καλά όπου και να πάτε. Έτσι το να νοικιάσετε ένα σπίτι στην παραλία δεν είναι και τόσο κακή ιδέα. Ένα Σαββατοκύριακο στο παράδεισο με τους αγαπημένους σου ανθρώπους είναι ένας πολύ καλός τρόπος να αποκτήσεις πανέμορφες αναμνήσεις.

Ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο

Έχεις διαβατήριο για κάποιον λόγο, βγες έξω και ανακάλυψε. Αν δεν έχεις ένα, πήγαινε να βγάλεις. Το διαβατήριο σου δίνει την δυνατότητα να ταξιδέψεις σε μέρη που δεν έχεις φανταστεί καν ότι υπάρχουν.

Αφαίρεσε κάτι από την λίστα που γράφεις τους στόχους σου

Το να πραγματοποιείς ένα στόχο σου θα είναι κάτι που θα σου μείνει για πάντα στο μυαλό. Έστω και η προσπάθεια, θα σου μείνει αξέχαστη. Τώρα είναι ο καιρός να το κάνεις, από το όνειρο να φτάσεις στην πραγματικότητα.

Κάνε μαθήματα Yoga

Η yoga θα σε χαλαρώσει και θα σε απαλλάξει από το άγχος που σου προκαλεί η ενήλικη ζωή. Η yoga θα σε πάει σε νέα μέρη, και θα δεις την ζωή όπως δεν έχεις κατορθώσει μέχρι στιγμής. Δεν είναι κακό να ψάξεις την ηρεμία στην ενήλικη ζωή.

Ακολούθησε τα όνειρά σου, ακόμα και αν αποτύχει

Υπάρχουν τόσες αναμνήσεις που μπορεί να αποκτήσεις όταν πραγματοποιείς κάποιο σου όνειρο. Ίσως είναι η στιγμή να ψάξεις για την δουλειά που πάντα ήθελες. Ό,τι και αν είναι, δώσε στα όνειρά σου μια ευκαιρία, και μην σταματήσεις τις προσπάθειες όσες φορές και αν αποτύχεις.

Η δεκαετία των 20 θα πρέπει να είναι μια αξέχαστη περίοδος της ζωής σου. Και θα πρέπει να την θυμάσαι από την αρχή μέχρι το τέλος. Κανόνισε να αξίζει.