Ο Σταύρος Θεοδωράκης επιστρέφει στην τηλεόραση

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ετοιμάζεται να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο και μάλιστα με μία εκπομπή που είχε κερδίσει μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού.

Αν κι έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό λόγω της δημοσιογραφικής του ιδιότητας και ιδιαίτερα στον τηλεοπτικό χώρο, ο Σταύρος Θεοδωράκης αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική.

Όταν όμως, στις τελευταίες ευρωεκλογές το Ποτάμι δεν κέρδισε καμία έδρα αποφάσισε να μην κατέβει αυτόνομα στις εθνικές εκλογές και τον Νοέμβριο του 2019 το κόμμα του ανέστειλε τη λειτουργία του.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου ο Σταύρος Θεοδωράκης ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση και μάλιστα με την εκπομπή «Πρωταγωνιστές» που ήταν αυτή που τον καθιέρωσε στο τηλεοπτικό τοπίο.

Αν και συνεχίζει την εκπομπή του στο διαδίκτυο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ALPHA ώστε οι «Πρωταγωνιστές» να βγουν από τον αέρα του σταθμού.

Αν λοιπόν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή και οριστικοποιηθεί η συμφωνία τότε από τον ερχόμενο μήνα, τον Οκτώβριο, μία φορά τη βδομάδα λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο Σταύρος Θεοδωράκης θα καλησπερίζει τους τηλεθεατές από τη συχνότητα του ALPHA καλώντας τους να γνωρίσουν τους «Πρωταγωνιστές» του…!

ΠΗΓΗ: newsit.gr