Δεν φαντάζεστε τι βρήκε μέσα στο χάμπουργκερ που έτρωγε

Μια γυναίκα από τη Βολιβία φέρεται να δάγκωσε ένα χάμπουργκερ μέσα στο οποίο υπήρχε ένα κομμένο ανθρώπινο δάχτυλο.

Μάλιστα οι εικόνες με το ανατριχιαστικό εύρημα κυκλοφόρησαν online, προκαλώντας φρίκη σε πολλούς.

Την ώρα που έτρωγα, δάγκωσα ένα δάχτυλο, έγραψε η Estefany Benitez στο Facebook, περιγράφοντας την εμπειρία της σε ένα μπεργκεράδικο στη Santa Cruz de la Sierra. Η ίδια υποστηρίζει ότι δάγκωσε το ανατριχιαστικό περιεχόμενο ήδη από την πρώτη μπουκιά.

Την ανάρτησή της συνοδεύουν φωτογραφίες από το χάμπουργκερ και το δάχτυλο στο πιάτο. Σε ένα βίντεο που επίσης ανέβασε, ακούγεται να λέει:

Εδώ είμαστε στα υπέροχα Hot Burger, όπου ένα δάχτυλο κατέληξε στο μπέργκερ μου.

Η ίδια κατέγραψε επίσης τον εαυτό της να αναφέρει το περιστατικό στους υπεύθυνους του εστιατορίου, οι οποίοι προσφέρθηκαν να επανορθώσουν. «Σε παρακαλώ πες μου τι θέλεις και θα σου το δώσουμε», της είπαν, τονίζοντας ότι τα μπέργκερ φτάνουν στο εστιατόριο έτοιμα και πως «κάτι παρόμοιο δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά».

Κι ενώ προσφέρθηκαν αν κλείσουν το τμήμα με τα μπέργκερ ενώ η φρικαρισμένη πελάτισσα ήταν ακόμη εκεί, φέρεται να συνέχισαν «να σερβίρουν πελάτες σαν να μην είχε συμβεί τίποτα», κατήγγειλε εκείνη.

Η ανάρτηση της πελάτισσας έγινε viral και ανάγκασε έναν εκπρόσωπο της εταιρείας να μιλήσει για ένα «ατυχές περιστατικό», εξηγώντας πως ένας εργαζόμενος είχε χάσει ένα μέρος του δαχτύλου του ενώ προετοίμαζε το κρέας – μια ιστορία που επιβεβαιώθηκε από την τοπική αστυνομία, σύμφωνα με τη NY Post.

Εξαιτίας του περιστατικού, ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός για τα δικαιώματα των καταναλωτών στη Βολιβία αποφάσισε να κλείσει προσωρινά η αλυσίδα των μπεργκεράδικων και να επιβληθεί πρόστιμο στην εταιρεία. Δεν είναι σαφές ωστόσο αν η Benitez θα κινηθεί νομικά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που πελάτης ανακαλύπτει ένα ανθρώπινο μέλος στο φαγητό του. Ένα ακόμη ανατριχιαστικό περιστατικό είναι εκείνο του 2019, όταν ένα ζευγάρι από το Ηνωμένο Βασίλειο βρήκε ένα δόντι στην παραγγελία με το κινέζικο φαγητό του.