Ο Χρήστος Παππάς και τα ερωτικά ραβασάκια στο κρησφύγετο

Σημειώματα όπως “ΔΧΠ σ’ αγαπάω”, “‘Σ’ αγαπάω, αδέκαστος” και “Σ’ αγαπάω, πατήρ”, κατασχέθηκαν στο σπίτι όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη ο Χρήστος Παππάς, στου Ζωγράφου.


Σημειώματα τα οποία δείχνουν ένα έντονο συναισθηματικό δεσμό, εντοπίστηκαν μέσα στο περιβόητο διαμέρισμα στου Ζωγράφου όπου κατοικούσε η 52χρονη Ουκρανή και ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, τους τελευταίους μήνες που εκείνος καταζητείτο.

Κομμάτια χαρτιού που πάνω είχαν μηνύματα όπως “ΔΧΠ σ´αγαπάω”, “Σ’ αγαπάω, αδέκαστος”, “Σ’ αγαπάω, πατήρ” και “Δάσκαλος”, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν κατά την έφοδο των αστυνομικών αρχών στο σπίτι της 52χρονης, η οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή, για το αδίκημα της παραβίασης δικαστικής απόφασης.

Τα χειρόγραφα σημειώματα μάλιστα, περιελήφθησαν στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της γυναίκας και αναγνώστηκαν ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου, δίχως ωστόσο να δοθεί κάποια απάντηση για το τί συμβολίζουν τα αρχικά ΔΧΠ ή ποιος αυτοαποκαλείται «αδέσκαστος» ή «Δάσκαλος».

Αν και παρευρισκόμενοι στη δικαστική αίθουσα υποστήριζαν πως τα δύο τελευταία γράμματα ΧΠ παραπέμπουν στα αρχικά του ονόματος του Χρήστου Παππά, η υπόθεση αυτή δεν μπόρεσε να αποδειχθεί, καθώς η ίδια η κατηγορουμένη κατά την απολογία της υποστήριξε ότι δεν γνώριζε καν την ύπαρξή τους, πόσο μάλλον σε ποιους αφορούν.

Η 52χρονη πάντως, έδωσε μία διαφορετική εικόνα αναφορικά με τη σχέση της με το αλλοτινό Νο2 της Χρυσής Αυγής, υποστηρίζοντας ότι είχε μόνο κοινωνική – φιλική σχέση μαζί του, καθώς και ότι ο Χρήστος Παππάς βρέθηκε στο σπίτι της για μία εθιμοτυπική επίσκεψη. «Γνωριζόμαστε από το 2017 μέσω του κινήματος.

Πήγαινα στις ομιλίες του, ήμουν οπαδός του ως προς τις ομιλίες», ανέφερε και πρόσθεσε ότι πριν μετατραπεί σε φυγόποινο εκείνος την είχε εισκεφθεί πολλές φορές. «Από τη στιγμή που καταδικάστηκε ήταν η πρώτη φορά που με επισκεπτόταν.

Ξαφνιάστηκα που τον είδα. Ήθελε να φάμε και μετά να φύγει. Δεν ρώτησα ούτε σκέφτηκα να ειδοποιήσω τις αρχές. Δεν περίμενα την επίσκεψη. Προφανώς κάποιος είδε τον άνθρωπο και ειδοποίησε τις αρχές», είπε απολογούμενη στο δικαστήριο.

ΠΗΓΗ: news247.gr