Σπίτι με το Mega: Συγκίνησε το κοινό ο Κωνσταντίνος Παντελίδης – «Ακούμε τον Παντελή μέσα από εσένα»

Παρέα στο τηλεοπτικό κοινό έκανε για ακόμα ένα Σαββατόβραδο η εκπομπή «Σπίτι με το Mega».

Χορευτική διάθεση, νοσταλγικές στιγμές και πάνω από όλα όμορφα τραγούδια, κράτησαν την καλύτερη συντροφιά στους τηλεθεατές.

Ένας από τους καλεσμένους, ήταν ο Κωνσταντίνος Παντελίδης ο οποίος βαδίζει στα χνάρια του αδικοχαμένου αδερφού του Παντελή.

Όπως θα δείτε και στα βίντεο, ο νεαρός έχει τρομερή ομοιότητα τόσο στην εμφάνισή, όσο και στη φωνή με τον αείμνηστο αδερφό του.

«Σε αυτό το σημείο θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι πάντα μου άρεσε να δουλεύω και να τραγουδάω μαζί με νέα παιδιά. Περιμένω τώρα ένα νέο παιδί που θεωρώ ότι έχει πολύ ταλέντο.

Το όνομά του έχει μεγάλη ιστορία και θα τη συνεχίσει επάξια», είπε ο Πάνος Κιάμος πριν ανέβει ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

«Αυτό που μου αρέσει στον Πάνο Κιάμο είναι η αμεσότητα και η επαφή που έχει με τον κόσμο. Η φωνή του και το πώς ερμηνεύει τα κομμάτια του. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την συνεργασία, νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη και είναι πολύ τιμητική η πρόταση που μου έκανε» ανέφερε από τη σειρά του ο Κωνσταντίνιος Παντελίδης.

Στο Twitter τα σχόλια έπεσαν σαν βροχή όταν είδαν και άκουσαν οι χρήστες τον Κωνσταντίνο Παντελίδη. «Ευχαριστούμε το Θεό που ακούμαι τον Παντελή μέσα από εσενα», «Λείπεις ρε Παντέλο», «Ανατριχιαστική η ομοιότητα σε φωνή και παρουσία», ήταν μερικά από τα σχόλια που έγραψαν οι χρήστες, που θαύμασαν τον Κωνσταντίνο Παντελίδη και θυμήθηκαν ταυτόχρονα θυμήθηκαν τον Παντελή.