Στο κόμμα του Γιώργου Τράγκα ο Γρηγόρης Πετράκος

Ο γνωστός τραγουδιστής εντάχθηκε στο κόμμα του Γιώργου Τράγκα και ανέλαβε θέση αναπληρωτή Γραμματέα. Η επίσημη ανακοίνωση του κινήματος “Ελεύθεροι Άνθρωποι”.

Στροφή στην καριέρα του φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει ο Γρηγόρης Πετράκος και να αφήσει το τραγούδι για την πολιτική.

Ο γνωστός τραγουδιστής και σύζυγος της Θεοφανίας Παπαθωμά, ο οποίος έχει απασχολήσει τα Μέσα Ενημέρωσης με τις ψεκασμένες απόψεις και τις θέσεις του για την πανδημία και τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού, εντάχθηκε στο κόμμα του Γιώργου Τράγκα, “Ελεύθεροι Άνθρωποι”, αναλαμβάνοντας μάλιστα θέση Αναπληρωτή Γραμματέα – Εκπροσώπου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση, όπως δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του κινήματος “Ελεύθεροι Άνθρωποι”:


Ο γνωστός καλλιτέχνης Γρηγόρης Πετράκος, είναι ένας ελεύθερος και δημοκρατικός άνθρωπος. Από τους πρώτους στη χώρα μας που αντέδρασαν και φώναξαν δυνατά εναντίον των ακραίων, περιοριστικών μέτρων, των lockdown και της παράλογης και τυραννικής φυλάκισης των Ελλήνων, που ισοπέδωσε την οικονομία και τον πολιτισμό.

Ήταν από τους πρώτους Έλληνες που με τεκμηριωμένα στοιχεία, με ορθό λόγο ανήρτησε στο διαδίκτυο βίντεο και δηλώσεις, αποδομώντας όλο το αφήγημα τη χυδαίας κυβερνητικής προπαγάνδας και των ελεγχόμενων πανελλαδικών καναλιών. Χωρίς φόβο μίλησε καθαρά, δηλώνοντας ευθέως την αντίδρασή του στον αυταρχισμό της εκτελεστικής εξουσίας ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Ζητήσαμε ως Κίνημα Ελευθέρων Ανθρώπων από τον Γρηγόρη Πετράκο να ενταχθεί στη δομή του Κινήματος, ως αναπληρωτής Γραμματέας και Εκπρόσωπος. Για να λέει τις απόψεις του όπως πάντα, ελεύθερα και δημοκρατικά.

Με χαρά πήραμε τη θετική απάντησή του και υποδεχόμαστε στο Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι, έναν καλλιτέχνη, μια ελεύθερη φωνή επισημαίνοντας ότι περίπου δύο χρόνια ο πολιτισμός στην πατρίδα μας και ιδιαίτερα ο χώρος της μουσικής, δέχεται συντριπτικά πλήγματα, καταγράφοντας χιλιάδες ανέργους.

ΠΗΓΗ: www.news247.gr