Ένας έρωτας στο σκοτάδι: Τι σκέφτηκε ερωτευμένη για να συναντά τον αγαπημένο της

Μια νεαρή κοπέλα από την πολιτεία Bihar στην Ινδία έκοβε συνεχώς το ρεύμα σε ολόκληρο το χωριό της για να μπορέσει να συναντήσει ένα αγόρι από ένα διπλανό χωριό χωρίς να τους δει κανείς μαζί.

Οι κάτοικοι της Bettiah, ενός χωριού στη συνοικία Champaran του Bihar, ήταν σε έξαρση για πάνω από μια εβδομάδα λόγω των ασυνήθιστων διακοπών ρεύματος που φαινόταν να συμβαίνουν σχεδόν κάθε βράδυ.

Το απόλυτο σκοτάδι δημιούργησε τέλειες ευκαιρίες για τους κλέφτες, έτσι ο κόσμος απηύθυνε έκκληση στην εταιρεία ηλεκτρισμού να διορθώσει το δίκτυό τους, αλλά οι εκπρόσωποί της ανέφεραν ότι δεν υπήρχαν προβλήματα υποδομής.

Όμως… όταν κάποιοι από τους ντόπιους έκαναν βάρδιες ως φύλακες στο χωριό και έπιασαν ένα νεαρό ζευγάρι να συναντιέται κάτω από το φως του φεγγαριού, το κουβάρι ξετυλίχτηκε! Αποδείχθηκε ότι η Preeti Kumari, είχε ερωτευτεί τον Rajkumar, έναν νεαρό άνδρα από ένα διπλανό χωριό, και συνέχιζε να κόβει το ρεύμα στο χωριό ενώ για να κρατήσει τη σχέση μυστική.

«H Preeti έκοβε κάθε βράδυ το ρεύμα του χωριού εξαιτίας του οποίου αναφέρονταν πολλές κλοπές στο χωριό. Μας προβλημάτισε αυτό το κορίτσι», είπε ένας χωρικός στο India Today.

Ένα viral βίντεο που κάνει τον γύρο των ινδικών social media δείχνει την Preeti να προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εραστή της. Κάποιοι από αυτούς καταφέρνουν να χτυπήσουν τον Rajkumar, αλλά σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, κατάφερε να ξεφύγει και στη συνέχεια πήρε την εκδίκησή του από τους επιτιθέμενους με τη βοήθεια φίλων από το χωριό του.

Στο τέλος, για να αποφύγουν περαιτέρω βία και διακοπές ρεύματος, οι κάτοικοι των δύο χωριών αποφάσισαν να παντρευτεί το νεαρό ζευγάρι, οπότε ο γάμος τους επισημοποιήθηκε σε έναν τοπικό ναό!

Η στρατηγική της Preeti να κρατήσει τη σχέση της μυστική ήταν στην πραγματικότητα εμπνευσμένη από την ιδέα ενός Ινδού ηλεκτρολόγου που έγινε πρωτοσέλιδο ειδήσεων πέρυσι επειδή έκοψε ρεύμα στο χωριό του για να συναντήσει την κοπέλα του κρυφά….