Ένα τεστ εγκυμοσύνης έσωσε την ζωή ενός άνδρα!!!

Η ιστορία ξεκινάει όταν ένας έφηβος, από το Huntingdon, Cambridgeshire, πήγε για πρώτη φορά στο γιατρό αφού ολοκλήρωσε τις σχολικές εξετάσεις του, παραπονούμενος για έναν πόνο στο πλευρό του.

Ο γιατρός του είπε ότι κατά πάσα πιθανότητα ήταν απλά ένας «μυϊκός πόνος» που προκλήθηκε από άσκηση στο γυμναστήριο και τον άφησε να πάει στις διακοπές που είχε κανονίσει με τους φίλους του.

Όταν όμως επέστρεψε από τις διακοπές του και αφού ο πόνος δεν είχε σταματήσει αποφάσισε να ξαναπάει στον γιατρό.

Η ψηλάφηση κοντά στα πλευρά έδειξε ότι κάτι υπάρχει και ο γιατρός τον παρέπεμψε για υπερηχογράφημα και άλλες εξετάσεις.

Οι εξετάσεις αποκάλυψαν ότι είχε καρκίνο που είχε εξαπλωθεί στους πνεύμονές του αλλά οι γιατροί δεν ήξεραν τι τύπος ήταν. Τότε του ζήτησαν κάτι αρκετά παράξενο, να πάει στο τμήμα Εγκυμοσύνης του νοσοκομείου και να κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης για να ελέγξει τις ορμόνες του.

Το τεστ ήταν θετικό με αποτέλεσμα μετά από κάποιες έξτρα εξετάσεις να διαγνωστεί με καρκίνο των όρχεων στο τέταρτο στάδιο ο οποίος είχε εξαπλωθεί στην κοιλιά και στους πνεύμονες.

Η ιδέα του γιατρού βοήθησε να εντοπίσουν το πρόβλημα γρήγορα μέσω του τεστ εγκυμοσύνης οπότε και να επικεντρώσουν τις υπόλοιπές εξετάσεις εκεί.

Μετά από μια σειρά από εντατικές χημιοθεραπείες ο Byron έκανε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει τους όγκους και μετά από 5 μήνες ήταν “ελεύθερος” από τον καρκίνο.