Έρευνα: 5 εντελώς παράξενα πράγματα που κάνουν οι ταξιδιώτες στα ξενοδοχεία!

Έρευνα αποκαλύπτει 5 πράγματα που αγαπούν να κάνουν οι ταξιδιώτες σε ένα ξενοδοχείο ώστε η παραμονή τους εκεί να είναι αληθινά απολαυστική!

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε τουρίστες από όλη την Ευρώπη και έδειξε ότι το 43% των ερωτηθέντων πιστεύουν ότι οι διακοπές τους ξεκινάνε από την στιγμή που μπαίνουν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.


Εννοείται, αφού μακριά από το σπίτι μπορούμε να κάνουμε κάποια εντελώς ασυνήθιστα για μας πράγματα! Ακόμη και κάποια που είναι απαγορτευτικά.

Μάθε ποια είναι αυτά;

  1. Απαγορευμένες ταινίες… 19% των Ευρωπαίων (άντρες) δεν μπορούν να αποφύγουν τον πειρασμό να δουν… ταινίες αισθησιακού περιεχομένου. Αλλά και ένα 15% από τις γυναίκες που ερωτήθηκαν ανώνυμα, παραδέχτηκαν ότι ρίχνουν μια ματιά σε αυτά τα κανάλια, όταν ταξιδεύουν μόνες τους.
  2. Χρήση νέων καλλυντικών Το ένα τρίτο των τουριστών λέει, ότι το περιεχόμενο των φιαλών στο μπάνιο τους ενδιαφέρει περισσότερα από όλα τα άλλα πράγματα στο δωμάτιο και θέλουν να δοκίμασουν όλες τις κρέμες!
  1. Συνήθειες που απαγορεύονται στο σπίτι Το αγαπημένο πράγμα για τους Ευρωπαίους είναι… να πηδάνε πάνω στο κρεβάτι. Πάνω από το 15% αυτών δήλωσαν ότι δεν μπορούν να το κάνουν στο σπίτι και ξεσπάνε στο ξενοδοχείο!
  1. Τσάμπα υπηρεσίες… Το 50% από τις γυναίκες δήλωσαν ότι οπωσδήποτε θα χρησιμοποιήσουν όλες τις ανέσεις του ξενοδοχείου (σάουνα, γυμναστήριο, πισίνα κ.λπ.), ειδικά αν είναι δωρεάν. Το παράδοξο μάλιστα είναι οι περισσότερες από αυτές τις γυναίκες δεν πάνε γυμναστήριο εκτώς διακοπών…
  1. Οι ρομαντικές σκέψεις… Το πιο απλό, χαλαρωτικό και όμορφο πράγμα που κάνουν οι πελάτες σε ένα ξενοδοχείο είναι να απολαμβάνουν τη θέα από το παράθυρο! Και είναι έτοιμοι να πληρώσουν κάποια παραπάνω χρήματα για να έχουν τέλεια θέα.

πηγή: aftodioikisi.gr