Βόλος: Το έπαιξε φιλόζωος αλλά αποδείχθηκε άρρωστος – Η κτηνωδία που φέρει την υπογραφή του

Ο δράστης καταδικάστηκε και ο Βόλος σχολιάζει τις αποκαλύψεις για την κτηνωδία. Οι κινήσεις που προκάλεσαν οργή και έντονο προβληματισμό στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο…

Με την κατηγορία της απόπειρας θανάτου ζώων συντροφιάς κατά συρροή, για την οποία κρίθηκε ένοχος, δικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ένας 76χρονος συνταξιούχος.

Ο 76χρονος σήμερα, στις 15 Μαρτίου του 2018 στάθμευσε το όχημά του μπροστά από ένα σπίτι στα Κανάλια, όπου εκεί κοντά βρίσκονταν τρία σκυλιά.

Βγήκε από το αυτοκίνητό του και κάλεσε προς το μέρος του τα σκυλιά στα οποία πέταξε ένα κομμάτι κρέας που φέρεται να ήταν εμποτισμένο με εντομοκτόνο φυτοφάρμακο προκειμένου να το φάνε και να δηλητηριαστούν.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, την ενέργειά του αυτή την είδε μάρτυρας, ο οποίος και το κατήγγειλε, ότι ο κατηγορούμενους τάισε τρία σκυλιά, αλλά πέθανε το ένα απ’ αυτά.

Ο κατηγορούμενος δέχθηκε ότι τάισε τα σκυλιά με κρέας, αλλά αρνήθηκε ότι το κρέας ήταν δηλητηριασμένο, αφού ισχυρίστηκε ότι αγαπάει τα ζώα.

Το δικαστήριο δεν πείστηκε με αποτέλεσμα να τον καταδικάσει σε 20 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή. Ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

ΠΗΓΗ: newsit.gr