Εγινε πλουσιότερη με έναν περίεργο τρόπο

Η Λέσλι ΜακΝάλι, στα 54 της είδε τη ζωή της να ανατρέπεται δύο φορές. Πρώτα έχασε τον Σεπτέμβριο, τον σύζυγό της, και έμεινε μόνη, και έπειτα ανακάλυψε πως είναι πλουσιότερη κατά 166.000 ευρώ.

Ο σύζυγος της ήταν φανατικός παίκτης τυχεροπαίγνιων, και ψάχνωντας τα πράγματα του εκλιπόντος ανακάλυψε μέσα στα ρούχα του μερικά δελτία από λοταρία.

Και ενώ στην αρχή δεν έδωσε σημασία, μια είδηση στην τηλεόραση πως κάποιος κέρδισε ένα μεγάλο ποσό, στο λόττο, την ώθησε να ελέγξει τα δελτία που βρήκε μέσα στα ρούχα του άντρα της.

Τότε η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τη διεξαγωγή των κληρώσεων, της αποκάλυψε πως είναι πλουσιότερη κατά 166.000 ευρώ, αφού ένα από τα δελτία ήταν τυχερό.

Το αρχικό σοκ, έδωσε τη θέση του στη χαρά, αφού αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να την απαλλάξουν από το άγχος για το μέλλον, όσον αφορά τα οικονομικά, και να πραγματοποιήσει ένα μεγάλο ταξίδι, που σχεδίαζαν με τον σύζυγό της.

Η μοίρα της έδειξε και τα δύο της πρόσωπα μέσα στην ίδια χρονιά, αλλά εκείνη δεν σκοπεύει να μείνει εγκλωβισμένη μέσα στη θλίψη και θα προσπαθήσει να μείνει ζωντανή, για χάρη και του εκλιπόντος.