Ζητιάνος πέθανε κι άφησε 1,2 εκατ. ευρώ στην τράπεζα

Η οικογένεια από την επαρχία Σοχάγκ στη νότια Αίγυπτο λέει ότι πήρε ένα γράμμα έναν μήνα μετά τον θάνατο του άντρα, που πληροφορούσε ότι είχε καταθέσεις 22 εκατ. αιγυπτιακών λιρών (1,2 εκατ. ευρώ περίπου) σε μια τράπεζα.

Μετά τον θάνατο ενός ζητιάνου στην Αίγυπτο, η οικογένειά του σοκαρίστηκε όταν έμαθε ότι ήταν εκατομμυριούχος, ενώ πάντοτε ισχυριζόταν ότι είναι άφραγκος και φτωχός.

Η οικογένεια στη νότια Αίγυπτο ανέφερε ότι δέχτηκε ένα γράμμα από έναν ταχυδρόμο, έναν μήνα μετά τον θάνατο του άντρα. «Κάποια μέρα έπειτα από τον θάνατο του πατέρα μου, ένας ταχυδρόμος χτύπησε την πόρτα ρωτώντας για κείνον. Του είπα ότι είχε πεθάνει έναν μήνα πριν.

Τότε μου έδωσε μια επιστολή από την τοπική τράπεζα. Στην αρχή πιστέψαμε ότι ο πατέρας μου είχε πάρει ένα δάνειο. Ωστόσο, όταν ανοίξαμε το γράμμα, δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε στα μάτια μας.

Ο πατέρας μου είχε 22 εκατ. αιγυπτιακές λίρες (περίπου 1,2 εκατ. ευρώ) καταθέσεις στην τράπεζα. Έπεσα λιπόθυμος στο πάτωμα και με πήγαν στο νοσοκομείο» λέει ο γιος του εκατομμυριούχου ζητιάνου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άντρας πλούτισε πριν περίπου 30 χρόνια.

Τότε, ο άντρας εργαζόταν σε μια χώρα του Περσικού Κόλπου. Όταν κάποτε γύρισε στο χωριό του στην Αίγυπτο, δεν είπε τίποτα για τα πλούτη του και παραπονούνταν για τη φτώχεια που τον κατάτρεχε.