Ζωδιακό Κάμα Σούτρα: Πες μου τι ζώδιο είσαι, να σου πω πώς κάνεις σεξ

Είναι ερωτικά, σέξι και έχουν πολύ πάθος. Είναι οι καλύτεροι εραστές και δύσκολα μπορεί κανείς να τους ξεχάσει. Υπάρχουν κι άλλα ζώδια που θέλουν χρόνο για να αφεθούν και να νιώσουν άνετα με το ταίρι τους. Χρειάζονται να νιώσουν πρώτα εμπιστοσύνη και σιγουριά, πριν ξεδιπλώσουν την ερωτική πλευρά του εαυτού τους.

Κι όμως, τα άστρα και τα ζώδια μπορούν να μας πουν πολλά για τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά ενός ατόμου. Και σε αυτό το άρθρο θα εστιάσουμε στην σεξουαλική συμπεριφορά κάθε ζωδίου και τι του αρέσει στο κρεβάτι.

Ας δούμε αναλυτικά κάθε ζώδιο:

Κριός

Είσαι συλλέκτρια εμπειριών και μπορεί να το κρύβεις τεχνηέντως, αλλά θα έδινες όλο το ερωτικό σου βασίλειο για κάποιον που θα σε έφτανε στο ταβάνι της λίμπιντο. Σ’ αρέσουν τα διαφορετικά. Τα εσταντικά και τα αλλιώτικα. Για τον Κριό δεν υπάρχει ταμπού στο σεξ. Φετίχ μπορεί είναι ένα φτερό, βίτσιο λένε ολόκληρη η κότα. Ας το δοκιμάσουμε όλα λέτε με ανασηκωμένο φρύδι.

Ο Κριός είναι ο κύριος και η κυρία Κάμα Σούτρα και αγαπάει να τα δοκιμάζει όλα χωρίς ταμπού. Αλλά εκεί που τα δίνετε όλα για όλα και υπάρχει μια μεγάλη απελευθέρωση… Ερχεται μια μέρα που τραβάτε επιδεικτικά το χαλάκι και μπαίνετε σε μια φόρμα συντηρητισμού έτσι για να ξεφύγετε πάλι όταν σας δοθεί η ευκαιρία.

Ταύρος

Ο Ταύρος στο σεξ είναι ότι το βούτυρο στο ψωμί. Είστε του αργού ρυθμού και του βασανιστικού… Θα μπορούσατε να έχετε ταντρική σχολή και να μαθαίνετε και σε άλλους εραστές τις τεχνικές τάντρα. Σας αρέσει να δίνετε χρόνο στο σύντροφο σας και το αισθησιακό παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ. Με κυβερνήτη την Αφροδίτη ξέρετε τι εστί βερίκοκο και έχετε αναγάγει το σεξ σε τέχνη.

Ο Ταύρος στο σεξ θέλει όλο το αισθησιακό σκηνικό. Ωραία ατμόσφαιρα σατέν σεντόνια, καθρέφτες, ερωτικά βοηθήματα, αλκοόλ και … αφροδισιακά εδέσματα. Μπορεί τον Ταύρο να τον φτιάξουν απίθανα πράγματα και άλλα τόσα όμως να τον χαλάσουν. Φιλοδοξία σας να βρείτε τα μαγικά κουμπιά της/του παρτενέρ του και να φτάσει σε μια ηδονική Εδέμ.

Δίδυμος

Στο κρεβάτι ο Δίδυμος αφήνει το πορτάκι της φαντασίας ελεύθερό και του αρέσει και στο σεξ όπως και στη ζωή το μπλα μπλά. Σας αρέσει να σας μιλάνε ακόμα και βλοσυρά αρκεί να υπάρχει μια φωνή που να σας κατευθύνει και να σας καθοδηγεί. Ενώ φημίζεστε για τον εγωκεντρισμό σας στο σεξ, δείχνετε μια αναπάντεχη γενναιοδωρία. Σας αρέσουν οι ερωτικές εκπλήξεις και τα ευφάνταστα μέρη. Έχετε αρκετές φαντασιώσεις και φετίχ, αλλά πολύ συχνά τα κρατάτε για τον εαυτό σας γιατί φοβάστε μην τρομάξετε τον παρτενέρ σας. Αν όμως βρείτε πρόθυμο παρτενέρ που πρώτος θα σας βάλει στο χορό, τότε ανταποκρίνεστε και με το παραπάνω.

Καρκίνος

Σας αρέσει ερωτικά να παίζετε με όλες τις αισθήσεις σας. Δεμένα μάτια και χέρια η ερωτική καθήλωση … είναι του γούστου σας. Σας αρέσουν όλα τα ερωτικά παιχνίδια στο σεξ, αλλά καμιά βιαιότητα. Όλα πρέπει να έχουν έναν αισθησιακό ρυθμό. Η ανάγκη σας για τρυφερότητα είναι μεγάλη και την εκφράζετε και στο σεξ με άνεση, αφού χωρίς συναίσθημα δύσκολα μπορείτε να λειτουργήσετε. Ακόμα και αν είναι περιπέτεια της μια βραδιάς, στο μυαλό σας όλα έχουν μια αίσθηση μονιμότητας και δεν είστε με τίποτα του “ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε”.

Λέων

Σας αρέσει να σας δείχνουν και στο σεξ θαυμασμό. Να σας λένε πόσο σας θέλουν σχεδόν να σας παρακαλούν…για το σεξ. Ναι, είστε ο βασιλιάς του αισθησιασμού και θέλετε και τα γαλόνια. Όταν αισθανθείτε άνετα, οι φαντασιώσεις σας δεν γνωρίζουν ταβάνι.

Είστε ανοιχτοί για όλα αρκεί να νιώσετε ότι υπάρχει η ανάλογη χημεία διαφορετικά δεν μπορείτε να λειτουργήσετε ελεύθερα και είστε μαγκωμένα λιοντάρια. Άρα για σας το ερωτικό ελιξίριο είναι η ερωτική αποδοχή. Από εκεί και πέρα αποζητάτε ότι ζητάει ένας βασιλιάς ένα τέλειο σκηνικό για να ανθίσετε. Είστε και το λιμανιού, αλλά στα σαλόνια … είστε στο στοιχείο σας.

Παρθένος

Και στο σεξ όπως και στη ζωή αποζητάτε την αρμονία. Σας εξιτάρει ερωτικά ένα μυρωδάτο αποτριχωμένο σώμα. Σας εξιτάρουν οι αισθησιακές μυρωδιές, η καθαριότητα, αλλά και η υγιεινή. Μόνο όταν παίζετε σε ασφαλές έδαφος μπορείτε να απογειωθείτε. Οπότε ελιξίριο για εσάς είναι η ερωτική οικειότητα. Στις πρώτες ερωτικές συνευρέσεις είστε πιο επιφυλακτικοί.

Όταν όμως ο άλλος τηρεί τις προϋποθέσεις σας ο “συντηρητικός Παρθένος” πάει περίπατο, και είστε πρόθυμοι να παίξετε ρόλους στο σεξ. Γιατρό, νοσοκόμα, αεροσυνοδό, μαθήτρια. Ό,τι περάσει απ το ευφάνταστο κεφάλι σας το υλοποιείται και βάζετε τα γυαλιά σε άλλα πιο τολμηρά ζώδια που μένουν μόνο στη θεωρία. Εύγε, μπαίνετε εύκολα στο παιχνίδι των μεταμορφώσεων και το απολαμβάνετε.

Ζυγός

Ο Ζυγός αποζητά τον αισθησιασμό και την ερωτική αρμονία. Θέλει ομορφιά, ωραίο σώμα, ωραίο περιτύλιγμα. Όλα να ναι καλοσχηματισμένα και μπορεί ακόμα και στην τελειότητα να τον χαλάσει μέχρι και ένα κακό βαμμένο νυχάκι. Δίνετε στο σεξ έμφαση στο κάθε τι και είναι σαν να λειτουργείτε με όλες τις αισθήσεις, αλλά η όραση είναι η “βασιλικότερη” και δεν θέλετε με τίποτα να χαλάσετε την εικόνα που φτιάχνετε για τον άλλο.

Με κυβερνήτη την Αφροδίτη θέλετε αρμονία ομορφιά χάρη και ωραίο ρυθμό και δεν μπορείτε τίποτα να γίνετε για χάριν εντυπωσιασμού ούτε τις ερωτικές… φανφάρες. Στο σεξ αγαπάτε τα “κλασσικά εικονογραφημένα”, αλλά θέλετε αυτό που σας αρέσει να το φτάσετε σε ένα ερωτικό ταβάνι τελειότητας. Δεν σας τρελαίνει το εκκεντρικό, αλλά η εξαιρετική τεχνική και η επιμονή.

Σκορπιός

Εντάξει, δεν φοράτε τυχαία τα γαλόνια του πιο ερωτικού ζωδίου. Για εσάς το σεξ είναι προέκταση της ύπαρξης σας και μπαίνετε στο ερωτικό παιχνίδι αφήνοντας τις επιφυλάξεις και τα ταμπού σας έξω από την πόρτα. Θέλετε να ναι κουρδισμένες και οι πέντε αισθήσεις.

Ταιριάζετε σχεδόν με όλους και όλα και είστε τόσο προσαρμοστικός που κάθε άλλο ζώδιο σας… μνημονεύει με ενθουσιασμό. Για εσάς δεν υπάρχει κακό σεξ, αλλά η πρόκληση να το φτάσετε στα μέτρα σας. Το κλειδί σας είναι σαν πασπαρτού και ανοίγει όλες τις ερωτικές πόρτες. Τιμάτε εύλογα τις δάφνες σας, αλλά μην ξεχνάτε ότι δύσκολα συνδέεστε και μόνο όταν συνδέεστε απογειώνεστε. Ολα τα άλλα είναι η σαντιγί σας είτε το καταλαβαίνουν οι άλλοι είτε όχι.

Τοξότης

Στο σεξ είστε ανοικτός /η και αποζητάτε δράση εναλλαγές, ερωτικές εμπειρίες, και αν όλα αυτά συνδυάζονται και με ταξίδι ακόμα καλύτερα. Ο Τοξότης είναι ερωτικά δυο ταχυτήτων. Άλλος στη νιότη και άλλος μετά. Πρέπει όμως να καλύψει έναν αριθμό εμπειριών πριν ρίξει άγκυρα. Στο σεξ όπως και στη ζωή έχει φαντασία και την βάζει να δουλέψει για λογαριασμό του.

Δεν αντέχετε τη ρουτίνα, ούτε να τρώτε το ίδιο ερωτικό φαγητό κάθε μέρα. Το σεξ είναι ένα διεγερτικό παιχνίδι που ποτέ δεν σταματά και το τροφοδοτεί με ιδέες, καινούργια μέρη, ερωτικά βοηθήματα και ότι περάσει απ’ το μυαλό σας αρκεί να μην μπείτε σε ερωτική ρουτίνα, που για εσάς αυτό είναι ταφόπλακα και το τέλος της σχέσης.

Αιγόκερως

Σας αρέσει το ερωτικό κυνήγι. Σας αρέσει το σεξ να έρχεται μετά από…προσπάθεια και κατάκτηση και είστε το ζώδιο που θέλει πιο πολύ απ’ τα άλλα ένα βαθμό δυσκολίας πριν καταλήξετε στο κρεβάτι. Όταν είναι όλα εύκολα πλήττετε και μάλιστα γρήγορα.

Στο σεξ είστε του …αισθησιασμού και μπορείτε να αφιερώνετε ώρες επί ωρών για να ανακαλύψετε τις ερωτογενής ζώνες του συντρόφου σας. Αποζητάτε την αρμονία και δεν σας αρέσουν οι ερωτικές φανφάρες. Είστε της ουσίας και επειδή στα λόγια δυσκολεύεστε να εκφράσετε με άνεση τα συναισθήματα σας ότι έχετε να πείτε το λέτε στο κρεβάτι και με το παραπάνω.

Υδροχόος

Ερωτικά είστε παιχνιδιάρηδες, απρόβλεπτοι, τα θέλετε όλα και μπορείτε όμως να τα πάρετε και γρήγορα όλα πίσω αν νιώσετε άβολα και ότι δεν σας αποδέχονται. Είστε τολμηροί, ευφάνταστοι, άλλα όχι παρορμητικοί αφού μέσα σας υπάρχει μια στρατηγική στην κατάκτηση. Οι φιλελεύθερες ιδέες σας ισχύουν και στο κρεβάτι και είστε ανοιχτοί σε κάθε είδους πειραματισμό αρκεί να το θέλει και ο σύντροφος σας.

Ο ερωτισμός σας έχει μια πηγαία ελευθερία, άλλα αν νιώσετε την παραμικρή προδοσία είστε πρόθυμοι να τραβήξετε το χαλάκι και να τα πάρετε όλα πίσω. Νιώθετε ελεύθεροι όταν νιώθετε ασφαλείς και μόνο τότε απελευθερώνονται όλες οι τολμηρές σας ιδέες. Σίγουρα τα υπόλοιπα ζώδια δεν μπορούν να σας κατηγορήσουν ποτέ για έλλειψη φαντασίας και σαππένς στο κρεβάτι.

Ιχθύς

Η ερωτική σας ταυτότητα είναι αυτή του αισθαντικού εραστή. Παίζετε με όλες τις αισθήσεις και θέλετε όλες οι αισθήσεις να ναι χορτασμένες. Σας αρέσει όμως ο απαλός χειρισμός, το “ρομάντζο” να υπάρχει μια ωραία ιστορία πίσω απ’ το σεξ και δεν είστε ο κατάλληλος άνθρωπος για σεξ της μιας βραδιάς.

Μόνο μέσα απ’ την εγγύτητα και την οικειότητα ανοίγετε δρόμο στην ερωτική απελευθέρωση. Για να λειτουργήσετε πρέπει να νιώθετε ότι “ανήκετε” και σας αρέσει να σας κατευθύνει και ο ερωτικός παρτενέρ, αφού δεν έχετε απόλυτες θέσεις στον έρωτα και σας αρέσει και ο πειραματισμός. Τη φαντασία σας την ερεθίζουν καινούργια μέρη και … λίγη έκθεση κάνει τη λίμπιντο να ανεβαίνει. Σεξ σε δημόσιο χώρο; γιατί όχι λέει ένας Ιχθύς, αφού μου το ζήτησε ο σύντροφος μου.