Ζώδια και διακοπές. Πώς θέλει να περάσει κάθε ζώδιο το καλοκαίρι του;

Είναι αυτονόητο ότι κάνουμε διακοπές με διαφορετικά ζώδια. Διάβασε το ζώδιο της παρέας σου για να ξέρεις τι σε περιμένει και να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις με χιούμορ και καλή διάθεση.

Όλοι αναζητάμε το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσουμε, να ανακτήσουμε δυνάμεις και να ξεφύγουμε από το καθημερινό στρες. Να διασκεδάσουμε και να κινηθούμε σε διαφορετικούς ρυθμούς.

Είναι αυτονόητο ότι κάνουμε διακοπές με διαφορετικά ζώδια. Διάβασε το ζώδιο της παρέας σου για να ξέρεις τι σε περιμένει και να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις με χιούμορ και καλή διάθεση.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός θέλει να αισθάνεται ελεύθερος και να κάνει διαφορετικά πράγματα. Του αρέσουν τα θαλάσσια αθλήματα και θέλει να έχει και κοινό που να τον θαυμάζει. Μην του μιλήσεις για ερημικά μέρη ή οργανωμένες διακοπές με γκρουπ. Θέλει ένταση, περιπέτεια, εμπειρίες, εξερεύνηση και καθόλου προγραμματισμό.

Είναι δραστήριος και δεν θα βαρεθείς μαζί του ούτε λεπτό. Όταν κάθεται, παθαίνει κατάθλιψη. Τρέχει όλη μέρα και το βράδυ απολαμβάνει τον έρωτα. Συνήθως αυτός αποφασίζει που θα πάτε και επιδιώκει να πηγαίνει σε δυο τρία μέρη. Ταξιδεύει με αεροπλάνο για να φτάνει γρήγορα στον προορισμό του. Είσαι έτοιμη για συναρπαστικές και έντονες στιγμές; Αν αναζητάς την ξεκούραση και την ηρεμία, μάλλον πας διακοπές με λάθος άτομο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος δεν αγαπά πολύ τις μετακινήσεις. Προτιμά να πηγαίνει σε ένα μέρος που θα ξεκουράζεται, θα απολαμβάνει τη θάλασσα, θα διασκεδάζει και θα τρώει καλά. Θέλει τις ανέσεις του, αναζητά την απόλαυση, το ραχάτι, την πολυτέλεια. Πηγαίνει διακοπές με την αγαπημένη του, είναι απαιτητικός και τα θέλει όλα στην εντέλεια. Συχνά πηγαίνει στα ίδια μέρη όταν είναι σίγουρος πως εκεί θα περάσει καλά.

Πριν φύγει, προγραμματίζει τα πάντα και κάνει οικονομίες για να μην στερηθεί τίποτα στις διακοπές. Μαζί του, δεν θα απολαύσεις την περιπέτεια αλλά τη χλιδή ενός καλού ξενοδοχείου, τα ακριβά εστιατόρια και τον έρωτα. Θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να σε περιποιηθεί και να μην σου λείψει τίποτα. Θα ζήσεις πρωτόγνωρες και απολαυστικές εμπειρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος δεν αγαπά τον προγραμματισμό. Τα κανονίζει όλα τελευταία στιγμή. Μένει σε ένα σημείο απ΄όπου μπορεί να κάνει εξορμήσεις. Επιδιώκει να γνωρίζει κόσμο και να μπορεί να επικοινωνεί ανά πάσα στιγμή με όλους. Δεν πηγαίνει σε ερημικά μέρη. Θέλει να περιπλανάται, να πηγαίνει παντού με φίλους και να μαθαίνει πράγματα.

Του αρέσουν το φλερτ, τα αστεία, η περιπέτεια, οι εμπειρίες, οι διαφορετικές κουλτούρες, ο πολιτισμός, γι’ αυτό και αρκετά συχνά πηγαίνει στο εξωτερικό. Τον έλκουν η κίνηση, η δράση και τα πνευματικά ερεθίσματα. Συζητάει ατελείωτες ώρες και θα περάσεις καλά αν τον δεις σαν φίλο παρά σαν εραστή. Θα σε πάει στα καλύτερα μέρη, θα διασκεδάσεις μέχρι πρωίας και δεν θα βαρεθείς ποτέ. Είναι δεδομένο πως θα περάσεις αξέχαστα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος κάνει διακοπές με αγαπημένα πρόσωπα σε όμορφα μέρη που του προσφέρουν άνεση και ησυχία. Συχνά πηγαίνει στα ίδια σημεία όταν είναι σίγουρος πως θα περάσει καλά. Δεν του αρέσουν η πολυκοσμία, τα κουραστικά αθλήματα και οι ιδιοτροπίες της φύσης, βράχια, αχινοί κλπ. Θέλει να βρίσκεται σε μέρη απ’όπου έχει καλές αναμνήσεις που ξυπνούν τα συναισθήματά του.

Αγαπά το κολύμπι και χαλαρώνει στο νερό. Ταξιδεύει με πλοίο. Θέλει τις ανέσεις του, την οικειότητα και τη βολή που έχει και στο σπίτι του. Επιδιώκει να κάνει πράγματα που δεν τον ζορίζουν και να βρίσκεται πολλές ώρες μέσα στην αγκαλιά της αγαπημένης του. Δεν θεωρείται περιπετειώδης όσο και αν θέλει να ξεφύγει από την ρουτίνα. Θέλει να αισθάνεται συναισθηματικά ασφαλής και να είναι όλη μέρα παραλία και σε beach party. Έτσι χαλαρώνει και διασκεδάζει.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων αγαπά τις ανέσεις και την πολυτέλεια. Θέλει να γνωρίζει καλό κόσμο, να πηγαίνει σε ωραία εστιατόρια και να ψωνίζει περίεργα πράγματα από τουριστικά μαγαζιά. Δεν αγαπά τη μιζέρια και τα ερημικά μέρη. Θέλει να τον υπηρετούν και αυτός να επιδεικνύεται. Αγαπά τον ήλιο, τη θάλασσα και τα πεντάστερα ξενοδοχεία. Θέλει να ικανοποιεί όλες του τις επιθυμίες χωρίς να ταλαιπωρείται.

Είναι σπάταλος και γενναιόδωρος και κάνει τα πάντα για να περάσει διακοπές που θα συζητιούνται για καιρό. Πηγαίνει στα πιο in μέρη για να γνωρίσει celebrities. Θέλει να είναι ο κυρίαρχος και αναζητά όχι τόσο την περιπέτεια, όσο την περιποίηση, τον εντυπωσιασμό και την απόλαυση. Άφησέ τον να πάρει αυτός την πρωτοβουλία να κανονίσει και να προγραμματίσει τα πάντα. Μην του πας κόντρα και μην γκρινιάζεις. Θέλει χαλάρωση και ύπνο. Η διασκέδαση είναι δεδομένη. Μαζί του, όλα θα είναι φαντασμαγορικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος επιδιώκει την καθαριότητα, στο δωμάτιο, στη θάλασσα, παντού. Αγαπά τα υγιεινά γεύματα, την ησυχία, τα καλόγουστα μέρη και τα πολιτιστικά ενδιαφέροντα. Προγραμματίζει και οργανώνει τα πάντα, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια και πάντα τα τηρεί.

Φυσική ζωή, τάξη, κριτική είναι ο παράδεισός του. Θέλει να ξέρει την ιστορία του τόπου που θα ταξιδέψει. Δείτε μαζί όλα τα αξιοθέατα της περιοχής και κάντε αμέτρητες φιλοσοφικές συζητήσεις.

Δεν του αρέσει η πολυκοσμία και σκέφτεται τρόπους για να περάσει αξέχαστες διακοπές. Παρόλο που κλείνει τις εκκρεμότητες του πριν φύγει, δύσκολα δεν θα πάρει μαζί του δουλειά. Απόδειξέ του πως οι διακοπές δεν είναι χάσιμο χρόνου.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός αγαπά το κοσμοπολίτικο, το ωραίο, το πολιτιστικό, την ατμόσφαιρα, τη θέα αγκαλιά με την αγαπημένη του. Ψάχνει τα ωραία στέκια, τα χειροποίητα, τις αντίκες, τους καλλιτέχνες. Δεν θέλει φωνές και φασαρία. Θέλει να βλέπει κόσμο, θέλει χλιδή, καλή παρέα, καθαριότητα, ανέσεις και καλοπέραση.

Ακολουθεί τις επιλογές των φίλων του γιατί συνήθως εκείνος είναι αναποφάσιστος. Οι διαθέσεις του εναλλάσσονται συχνά. Δεν επιδιώκει να ταξιδεύει ώρες, θέλει να ταξιδεύει ξεκούραστα. Προτιμά να τα έχει όλα στα πόδια του και να μην μετακινείται και πολύ.

Η θάλασσα και τα εστιατόρια να είναι μπροστά του και να απολαμβάνει στο έπακρο. Ένας γοητευτικός και κομψός άντρας δεν πάει κάμπινγκ. Μην του χαλάς τα χατίρια για να ανακαλύψεις την ευαίσθητη και τρυφερή πλευρά του. Κάνει τα πάντα με στιλ για να προσελκύει τα βλέμματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός θέλει πάντα να ανακαλύπτει και να εξερευνά νέα μέρη. Δεν θέλει τα ίδια και τα ίδια. Θέλει να έχει ενδιαφέροντα και να γνωρίζει ενδιαφέροντες ανθρώπους. Το μυστήριο και οι εμπειρίες τον τραβούν. Αγαλλιάζει όταν βρίσκεται στο μέρος καταγωγής του γιατί θέλει να έχει επαφή με τις ρίζες του.

Τρελαίνεται για το απρογραμμάτιστο, το ξαφνικό παρέα με την αγαπημένη του. Δεν προτιμά πακέτα διακοπών. Αναζητά εμπειρίες και νέες συγκινήσεις, θέλει να γνωρίζει νέους πολιτισμούς. Η φύση τον χαλαρώνει. Είναι τυχοδιώκτης. Μέσα από τρελές εμπειρίες, το πάθος του αναθερμαίνεται.

Είναι περίεργος. Μπορεί όλη μέρα να είναι μια χαρά με την παρέα του και το βράδυ να απομονώνεται. Είναι κλειστό ζώδιο, δεν μπορείς να καταλάβεις εύκολα τι τον ευχαριστεί. Άφησέ τον να ανοιχτεί και να προσαρμοστεί μόνος του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης θέλει να γνωρίζει νέα μέρη, ήθη και έθιμα, να κάνει εξορμήσεις στη φύση και κάθε μέρα να είναι και διαφορετική. Δεν αντέχει να είναι συνεχώς με τους ίδιους ανθρώπους και να κάνει τα ίδια πράγματα. Αναζητά την περιπέτεια, την καλοπέραση, την πολυκοσμία.

Είναι ταξιδιάρης και θέλει να αποκτά εμπειρίες. Παρόλο που είναι κοινωνικός, δεν έχει πρόβλημα να ταξιδέψει και μόνος του καθώς είναι βέβαιο πως θα βρει παρέα. Δεν αγαπά τη ρουτίνα. Του αρέσει το βουνό σε συνδυασμό με τη θάλασσα, η έντονη διασκέδαση, τα σπορ, το κάμπινγκ, το περπάτημα και δεν μένει πολύ ώρα σε ένα σημείο. Διασκεδάζει μέχρι το πρωί. Δεν κάνει συμβατικές διακοπές.

Όταν έχει κέφι, είναι η ψυχή της παρέας. Είναι το στιλ όπου με πάει ο άνεμος. Μαζί του, μην περιμένεις ησυχία και πολυτέλειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως αναζητά την πολυτέλεια και τις ανέσεις. Δεν θέλει απρόοπτα και ξαφνικές αλλαγές σχεδίων. Πηγαίνει στα ίδια μέρη με την ίδια παρέα και ακολουθεί συγκεκριμένα προγράμματα. Αποφεύγει την πολυκοσμία. Προτιμά τα in μέρη, με συσκέψεις και συνέδρια, ακόμα καλύτερα. Θέλει να απολαμβάνει τη φύση, να ηρεμεί και να χαλαρώνει από τις επαγγελματικές σκοτούρες. Χωρίς να στερείται πράγματα, δεν σπαταλάει και πολλά χρήματα.

Κάνει οικονομικές θυσίες πολύ καιρό προκειμένου να περάσει καλά στις διακοπές. Τακτοποιεί τα πάντα πριν φύγει αλλά δύσκολα διώχνει από το μυαλό του την καθημερινότητα. Πάντα ρίχνει μια ματιά στα μηνύματά του. Οι στιγμές πάθους και έρωτα είναι λιγοστές. Θα σε πάει στα καλύτερα μέρη, θα σε περιποιηθεί, δεν θα σου χαλάσει χατίρι. Μην ξενοκοιτάς γιατί θα σου κάνει τη ζωή μαύρη.

Είναι πεισματάρης και δύσκολος. Κάνει μαζεμένα και οργανωτικά πράγματα, απλά, λιτά, απέριττα. Αγαπά τις ωραίες παραλίες, τα ασφαλή ξενοδοχεία και τα ταβερνάκια με καλό φαγητό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος προτιμά να πηγαίνει σε καινούργια μέρη, κοσμοπολίτικα και παραδοσιακά, όπου θα απομονώνεται και θα ηρεμεί. Δεν του αρέσει το πρόγραμμα και δεν μένει στα ίδια σημεία. Θέλει να γνωρίζει κόσμο, να έχει καλή παρέα και να συζητά. Αναζητά τις εμπειρίες, το πρωτότυπο, το πρωτοποριακό και το ασυνήθιστο, την πολυτέλεια και τις ανέσεις. Δεν θέλει περιορισμούς και οργάνωση, θέλει να αποφασίζει την τελευταία στιγμή και να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Ευχαριστιέται τον ήλιο και τη θάλασσα με ελευθερία και ανεξαρτησία, περιπέτεια και δράση. Κατά βάθος, αναζητά την εσωτερική του γαλήνη. Είναι η ψυχή της παρέας, ξέρει να κρατά το ενδιαφέρον των άλλων και πραγματοποιεί τις επιθυμίες τους. Θέλει να γνωρίζει νέες κουλτούρες και πολιτισμούς για να αποκτά γνώσεις. Είναι αυτόνομος, γοητευτικός και λίγο τσαμπουκάς. Πρέπει να βρεις τα κουμπιά του για να περάσεις καλά. Μαζί του, δεν θα βαρεθείς ποτέ.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ιχθύς οργανώνει τις διακοπές του. Θέλει να βρίσκεται συνεχώς στη θάλασσα με παρέα και αν βαρεθεί και θέλει την ησυχία του, να φεύγει. Δεν του αρέσει το πρόγραμμα, η πολυκοσμία, η κίνηση, η βαβούρα. Θέλει ησυχία και ειδυλλιακά μέρη για να χαλαρώσει, να κολυμπήσει και να κάνει σπορ. Να κάνει όνειρα αγκαλιά με την αγαπημένη του, να ζει το ρομάντζο του. Μένει σε ήσυχα ξενοδοχεία με θέα τη θάλασσα.

Δεν θέλει πάρτι και διασκεδάσεις αλλά συζητήσεις στα ηλιοβασιλέματα, να ατενίζει τον απέραντο ορίζοντα και να γεμίζει τις μπαταρίες του. Να κάνει βόλτες κάτω από το φεγγάρι, να ζει στιγμές πάθους και έρωτα, να γευματίζει σε εστιατόρια υπό τη δύση του ηλίου και το σαξόφωνο να παίζει. Ορκίσου αιώνια πιστή, αρκεί να το πιστεύεις, και θα γίνει χαλί να τον πατήσεις. Είναι αγαπησιάρης, έχει ένα δικό του τρόπο.