Ζώδια και κρύο: Ποια δεν το αντέχουν ούτε λεπτό

Ζώδια και κρύο: Μέρες που είναι, εξετάζουμε τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τα 12 ζώδια τις πολικές θερμοκρασίες. Υπάρχουν εκείνοι οι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου που μοιάζουν σαν έτοιμοι από καιρό να βγουν εκεί έξω, ακόμη και αν το κρύο είναι τσουχτερό και εκείνοι που θα προτιμούσαν να πέσουν σε χειμέρια νάρκη και να ξυπνήσουν με το καλό την άνοιξη. Αν και κανείς δεν απολαμβάνει τις άσχημες καιρικές συνθήκες, υπάρχουν πάντα εκείνα τα ζώδια που απολαμβάνουν να παρακολουθούν τα καιρικά φαινόμενα από την θαλπωρή του σπιτιού τους.

Κριός 💦
Ένας Κριός είναι συνήθως αισιόδοξος και ιδιαίτερα παρορμητικός, τόσο που πιστεύει πως μπορεί να τα βάλει και με τα στοιχεία της φύσης. Ως εκ τούτου, είναι το απόλυτο παράδειγμα ανθρώπου που χρειάζεται τη φωνή της «μαμάς» να του φωνάξει: «Ζακέτα να πάρεις». Δεν είναι ποτέ τους κατάλληλα προετοιμασμένοι για το κρύο και συχνά επιλέγουν να ξεπορτίσουν φορώντας τουλάχιστον ένα ρούχο… λιγότερο από όσα θα χρειάζονταν για να είναι ζεστοί και προστατευμένοι. Το χειρότερο είναι πως ακόμη και αν «ξυλιάσουν από το κρύο» είναι πολύ εγωιστές για να το παραδεχτούν.

Ταύρος 💦
Τα ζώδια του Ταύρου αντιμετωπίζουν το κρύο ως μια ακόμη αφορμή για έξοδα. Έτσι, η ντουλάπα τους είναι ανά πάσα στιγμή εξοπλισμένη με κάθε αξεσουάρ που θα καταπολεμήσει το κρύο. Θα μπορούσαν να αντέξουν ακόμη και μια βόλτα στο χωριό του Άη Βασίλη, πόσο μάλλον, μια κρύα ημέρα στην Ελλάδα. Δεν είναι που φοβούνται το κρύο, είναι που έχουν όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ για να είναι στιλάτοι και στο κρύο.

Δίδυμοι 💦
Ως τα πρώτα ζώδια του καλοκαιριού, οι Δίδυμοι δεν αγαπούν καθόλου το κρύο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως μια κρύα ημέρα θα αποτελέσει εμπόδιο στην έξοδό τους. Προκειμένου να συναντήσουν φίλους και αγαπημένους θα μπορούσαν να επιβιβαστούν ακόμη και σε έλκηθρο.

Καρκίνος 💦
Αντίθετα με τους Διδύμους, όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου προτιμούν τις ημέρες που ο υδράργυρος φλερτάρει με το μηδέν, παρά τα ανυπόφορα ζεστά καλοκαίρια. Είναι το δροσερό αεράκι που τους κάνει να αισθάνονται ο εαυτός τους, να μπορούν να ηρεμήσουν και να απολαύσουν όποια ασχολία και αν επιλέξουν.

Λέων 💦
Όταν οι Λέοντες έχουν καλή παρέα, όπερ σημαίνει ανθρώπους που δείχνουν πως τους θαυμάζουν και τους αγαπούν, τα σημάδια της κακοκαιρίας λίγο τους επηρεάζουν. Καλό είναι να σημειώσετε πάντως, πως συχνά είναι απροετοίμαστοι και ικανοί να βγουν βόλτα με το φανελάκι σε ημέρα που το χιόνι φλερτάρει με την πλατεία Ομονοίας.

Παρθένος 💦
Ένας Παρθένος δεν πιάνεται ποτέ απροετοίμαστος. Όταν όλα τα υπόλοιπα ζώδια ψάχνουν τρόπους να αντιμετωπίσουν τον καύσωνα, εκείνος ήδη σχεδιάζει το πλάνο για έναν ακόμη χειμώνα που έρχεται. Λατρεύουν να φορούν πολλά ρούχα, κάτι που εκτελούν με περισσή χάρη. Ρούχα που αποτινάσσουν από πάνω τους μόλις βρεθούν σε ζεστό περιβάλλον.

Ζυγός 💦
Ένας Ζυγός δεν είναι απλά προετοιμασμένος για το κρύο, αλλά ξέρει να έχει πάντα μια λύση και για τον… συνάνθρωπο. Είναι εκείνο το ζώδιο που θα μπορούσε άνετα να βγάλει ένα έξτρα πανωφόρι από την τσάντα του για τους φίλους του που δεν έχουν ντυθεί κατάλληλα για το κρύο.

Σκορπιός 💦
Άλλο ένα ζώδιο που αγαπά το κρύο είναι το ζώδιο του Σκορπιού. Λατρεύουν το χουχούλιασμα στα ζεστά, με απαλά ρούχα και βελούδινα σκεπάσματα στο σπίτι. Δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί όλοι γκρινιάζουν με το κρύο, εκείνους δεν τους έχει ενοχλήσει ποτέ στη ζωή τους.

Τοξότης 💦
Ένα Τοξότης χαρακτηρίζεται από το πνεύμα του εξερευνητή. Λατρεύει ως ζώδιο να βρίσκεται συνεχώς σε κίνηση, οπότε αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει το χειμώνα. Οι αεικίνητοι Τοξότες λοιπόν, παραμένουν ζεστοί όσο κρύο και αν κάνει και μόνο τους μέλημα είναι να φορούν μεν ζεστά ρούχα, αλλά όχι και βαριά ή δυσκίνητα.

Αιγόκερως 💦
Αν έπρεπε να επιλέξετε ένα ζώδιο για συντροφιά στο κρύο, αυτό θα ήταν σίγουρα ο Αιγόκερως. Λατρεύουν τα γκάτζετ και δεν θα ανοίξουν τη ντουλάπα τους αν δεν τσεκάρουν πρώτα την εφαρμογή του κινητού τους με την πρόγνωση του καιρού. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο είναι πάντα ενήμεροι και προετοιμασμένοι για οποιαδήποτε καιρική… δυσκολία.

Υδροχόος 💦
Ένας Υδροχόος δύσκολα θα παραδεχτεί πως ντύθηκε ελαφριά για το κρύο. Μπορεί να τρέμουν από το κρύο, αλλά δεν θα ζητήσουν βοήθεια και θα παριστάνουν πως είναι καλά. Περηφανεύονται άλλωστε πως μπορούν να ανταπεξέλθουν σε κάθε δυσκολία.

Ιχθύς 💦
Κάλλιο να μείνουν στο κρεβάτι, παρά να βγουν έξω σε μια κρύα ημέρα. Τα ζώδια των Ιχθύων δεν μπορούν να αντέξουν το κρύο, αγαπούν τη ζεστασιά και την απαλή υφή του παπλώματος και θα ήθελαν να πέσουν κάτω από τα σκεπάσματα και να ξυπνήσουν την άνοιξη.