Ηχογραφούσε τα γαβγίσματα του σκύλου του γείτονα και τα έπαιζε τη νύχτα -Στη διαπασών

Μπορεί κάποιοι να μην έχουν την ίδια υπομονή στον θόρυβο. Συνήθως μια παρατήρηση είναι αρκετή. Αν συνεχίσει ο θόρυβος όμως μέχρι που μπορείς να φτάσεις;


Ο συγκεκριμένος άνδρας, ο Andrew Nicklin, κατάφερε να γίνει εξαιρετικά δημιουργικός ώστε να εκφράσει τα παράπονα του για τα γαβγίσματα του σκύλου της γειτόνισσας. Μόνο που η δημιουργικότητα του τον έβαλε σε μπελάδες.

Ο 50χρονος άνδρας ενοχλήθηκε τόσο πολύ από τα γαβγίσματα του σκύλου της κας Farrell, που άρχισε να παίζει ντραμς τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο ύπνος της διαταράχθηκε αλλά παρόλο που ο Nicklin συνελήφθη αρκετές φορές, συνέχισε να της κάνει την ζωή δύσκολη.

Μέχρι που ηχογραφούσε τα γαβγίσματα του σκύλου και τα έπαιζε «Στη διαπασών». Ξανά τις πρώτες πρωινές ώρες. Αυτό συνεχίστηκε για δυο χρόνια μέχρι που η γυναίκα δεν άντεξε άλλο να αισθάνεται φυλακισμένη μέσα στο ίδιο της το σπίτι και πήγε στα δικαστήρια.

Το δικαστήριο επέβαλε στον 50χρονο 12 μήνες κοινωνικής εργασίας και δυο χρόνια περιοριστικά μέτρα. Ο ίδιος παραδέχθηκε την ενοχή του και πως πρέπει να προχωρήσει στην ζωή του και να τα βρει με την γειτόνισσα του.

Και με τον σκύλο της…