Η απαγωγή που έγινε επίτηδες για να…

Ο Rogelio Andaverde από το Τέξας ήθελε να βγει με τους φίλους του και να πιει αρκετές μπύρες. Έτσι τον Οκτώβριο του 2013 σκέφτηκε ένα κόλπο να το κάνει χωρίς να του κάνουν καμία ερώτηση. Έτσι αποφάσισε να οργανώσει την ίδια του την απαγωγή.


Στις 10.30 το βράδυ βρισκόταν στο σπίτι με τη γυναίκα του, όταν δυο άνδρες εισέβαλλαν σε αυτό φορώντας μάσκες και κρατώντας όπλα. Και έφυγαν παίρνοντας μαζί τους τον Andaverde.

Η σύζυγός του ειδοποίησε αμέσως τις αρχές, ενώ ήταν εξαιρετικά τρομαγμένη. Η αστυνομία λόγω της εξιστόρησης της πήρε πολύ σοβαρά το περιστατικό, αφού συνήθως οι άνθρωποι δεν μπαίνουν σε σπίτια και σε απαγάγουν για πλάκα.

12 αστυνομικοί και ένα ελικόπτερο βγήκαν στους δρόμους και τον αέρα για να τον εντοπίσουν. Μετά από αρκετές ώρες και χωρίς να βρούνε ούτε μισό ίχνος, η έρευνα σταμάτησε.

Δυο ημέρες μετά, ο Andaverde γύρισε σπίτι, χωρίς να έχει πάθει τίποτα. Αλλά η έρευνα ώστε να κλείσει η υπόθεση έδειξε ότι οργάνωσε ο ίδιος την απαγωγή του για να παρτάρει με τους φίλους του. Η αστυνομία τον κατηγόρησε για λάθος καταγγελία και η ποινή του ήταν να πληρώσει 5 χιλιάδες δολάρια.

Αλλά όπως είπε και ο αστυνομικός, μάλλον αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά στις απαντήσεις που κλήθηκε να δώσει στη σύζυγό του, η οποία βρισκόταν μέχρι τις 5 η ώρα το πρωί στο τμήμα για να καταθέσει, ενώ εκείνος ήταν έξω διασκεδάζοντας, ποιος ξέρει με ποιον.