Η τέλεια ερωτική νύχτα για κάθε ζώδιο

Τι περιλαμβάνει μια άψογη ερωτική βραδιά που θα καταλήξει σε μια αξέχαστη εμπειρία;

Μουσική, κρασί, αναμμένα κεριά, πάθος, αισθησιασμό, ρομαντισμό, νυχτερινές βόλτες με το αμάξι, καλό φαΐ, χουχούλιασμα στον καναπέ, φιλιά στα σκοτεινά και στρίμωγμα στα στενά; Κάθε ζώδιο έχει τα δικά του κουμπιά, πάτο το σωστό και προετοιμάσου για το απόλυτο ερωτικό μπλακάουτ!

Κριός

Αν θες να σαγηνέψεις ένα Κριαράκι, θα πρέπει να κινηθείς μεθοδικά. Αγαπάει το έξω και τη διασκέδαση, είναι κοινωνικό κι εξωστρεφές, γι’ αυτό προτίμησε η βραδιά σας να ξεκινήσει με ένα ποτό, πριν καταλήξετε σε πιο πριβέ καταστάσεις.

Ψιθύριζε στο αφτί του καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς και μην παραλείψεις τα υπονοούμενα, τόσο όσο, ώστε να ανυπομονεί για τη συνέχεια. Έχει αδυναμία στα βρόμικα λόγια κι αγαπά τα χάδια στο κεφάλι και το πρόσωπο. Αν ζητάς μια αξέχαστη νύχτα, άφησέ του την πρωτοβουλία. Αν δεχθείς να σου δέσει τα μάτια, θα τα δεις όλα!

Ταύρος

Το Ταυράκι, αν κι αισθησιακό, είναι στη βάση του ρομαντικό και συντηρητικό. Θέλει οικειότητα, να αισθανθεί άνετα για να παραδοθεί. Ετοίμασε ένα δείπνο για δύο στο σπίτι, βάλε μουσική, άναψε κεριά, γέμισε τα ποτήρια με κρασί, γενικά περιποιήσου τον και θα τον κάνεις ευτυχισμένο. Ξεκίνα με απαλά φιλιά και τρυφερά χάδια, ο Ταύρος αγαπάει το συναίσθημα.

Επειδή, όμως, είναι και λιγάκι ντροπαλός, χρειάζεται μια πρόκληση (όχι κάτι υπερβολικό που ίσως τον τραβήξει πίσω), ίσα για να πάρει μπρος, κάτι σαν το κόκκινο πανί σκέψου. Λατρεύει τα φιλιά στο λαιμό κι αγαπά τη διάρκεια, αφού από αντοχές σκίζει.

Δίδυμος

Μια νύχτα με τους Διδύμους δεν έχει τελειωμό. Η αλέγκρα προσωπικότητά τους θα σε παρασύρει. Ξεκινήστε από μια βόλτα στα μπαράκια της πόλης σας πίνοντας τα ποτά σας. Χορέψτε εκτονώνοντας την έξαψή σας και μετά γυρίστε μαζί σπίτι, βάλτε την ταινία να παίζει και πιάστε να ξετυλίξετε το μίτο της πλοκής ενώ ερωτοτροπείτε ταυτόχρονα.

Μην ξεχνάτε ότι οι Δίδυμοι διεγείρονται εγκεφαλικά, οπότε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση θα τους ιντριγκάρει και θα δώσει την τέλεια πάσα για μια ατέρμονη ερωτική βραδιά. Έχουν αποθέματα ενέργειας και ετοιμαστείτε για πολλούς γύρους σεξ και συζητήσεων μέχρι το πρωί.

Καρκίνος

Καταρχάς ξεκινήστε μαγειρεύοντας κάτι με τα χεράκια σας. Ένας Καρκίνος σίγουρα θα το εκτιμήσει μιας και πιστεύει ακράδαντα ότι ο έρωτας περνάει απ’ το στομάχι. Επίσης, η φροντίδα προς το μέρος του είναι σίγουρα υπέρ σας, καθώς αντιλαμβάνεται ότι μπορεί να στηριχθεί πάνω σας και ν’ αναπτυχθεί ένα ειδύλλιο με στοργή αλλά και δόσιμο.

Η τέλεια νύχτα περιέχει χάδια, αγκαλιές, κρασί, και φυσικά κάτι γλυκό για το τέλος. Μη σας ξεγελά η ρομαντική φύση του. Είναι παθιάρης στο κρεβάτι και είναι απ’ τους λίγους που πέρα από ηδονή προσφέρουν και συναίσθημα.

Λέων

Τα λιοντάρια αγαπούν την πολυτέλεια και τον αισθησιασμό. Μια ιδανική βραδιά ξεκινάει σίγουρα με κεριά και καταλήγει σε κεριά. Ανάμεσα σ’ αυτά μπορεί να παίξει νυχτερινή βόλτα με το αμάξι για κοκτέιλ σε κάποιο μπαρ που να βλέπει απαραίτητα σε θάλασσα, καλή μουσική, μπόλικες συζητήσεις κυρίως εξομολογητικού χαρακτήρα και στα σίγουρα μεγάλες δόσεις ρομαντισμού που δε θα διστάζουν να σας κάνουν να φιληθείτε στη μέση του δρόμου, στη διάβαση των πεζών, στην πλατεία Συντάγματος δίπλα στο συντριβάνι. Γενικώς, φιλιά, κεριά κι αρώματα.

Παρθένος

Θέλει καλό φαγητό, προσεγμένο, δε γίνεται να μη δώσεις σημασία στον Παρθένο. Ποιος είσαι εσύ, κοινέ θνητέ; Θέλει να ξέρει το μαγαζί που θα πάτε, για να γνωρίζει τι θα βάλει, τον ηρεμεί, του αφαιρεί το άγχος και σου δίνει πόντους.

Φρόντισε να τον κάνεις να αισθανθεί άνετα, γιατί θα ψάχνει την παραμικρή ευκαιρία να βρει την ατέλεια στο κατά τ’ άλλα τέλειο σχέδιό σου. Μην αφήσεις τίποτα στην τύχη, δεν του αρέσουν τα απρόοπτα και θα ξενερώσει αμέσως. Μία βραδινή έξοδος σε κάποιο όμορφο και κλασάτο μαγαζί θα τους τραβήξει την προσοχή και θα σου δώσουν έξτρα πόντους.

Ζυγός

Υπέρμαχος του δικαίου και λάτρης της λεπτής αισθητικής καθώς είναι το Ζυγάκι μας, ένα τέλειο ερωτικό βράδυ θα ξεκινήσει από αυτόν και θα περάσει σε σένα, και μόνο στα καλύτερα. Θέλουν όλο το πακέτο κι όχι έτσι απλά, με εναλλαγές, να έχει και ενδιαφέρον. Καλό φαγητό πρώτα, γιατί αν είναι ένα ζώδιο που ασπάζεται το «ο έρωτας περνά απ’ το στομάχι» αυτός είναι ο Ζυγός.

Ένα ήσυχο μπαράκι, χαλαρό, με εναλλακτική μουσική για τη συνέχεια. Και προσοχή, όχι φανφάρες κι υπερβολές, όλα με ένα μέτρο -απ’ το ντύσιμό σου μέχρι και το τι θα πεις. Εκτιμά τα έξυπνα και διακριτικά υπονοούμενα, το ίδιο ακριβώς με τα σέξι εσώρουχα. Για το ζενίθ της βραδιάς; Παράσυρέ τον με κάποια αθώα πρόθεση σε ένα σκοτεινό σοκάκι. Εκεί προκάλεσέ τον. Θα κάνει την αρχή καθυστερώντας την κορύφωση, μέχρι να φτάσετε σπίτι.

Σκορπιός

Για τον «πιο ερωτικό του ζωδιακού» δεν κάνεις ό,τι κι ό,τι. Δεν εντυπωσιάζεται εύκολα, μιας και το σεξ είναι μονίμως στο μυαλό του. Άρα ό,τι έχει να κάνει με ερωτικές βραδιές ήδη έχει παίξει ως σενάριο στο μυαλό του. Σκέψου έναν ζαχαροπλάστη∙ τι να του κάνει μια τουλούμπα; Εσύ πρέπει να το κάνεις ενδιαφέρον, να κάνεις παιχνίδι, να μη νιώθει σιγουριά για το αν θα καταλήξετε ή όχι στο κρεβάτι. Ξεκίνα το βράδυ ρομαντικά -δείπνο με κεριά και μουσική.

Ή δοκίμασε ένα ψαγμένο μπαράκι που δεν έχει ξαναπάει. Θα τον ιντριγκάρει περισσότερο η νέα εμπειρία παρά οτιδήποτε άλλο. Γύρνα το στο αισθησιακό, δε χρειάζεται να κάνεις πολλά, απλά κράτα το βλέμμα σου καρφωμένο στο δικό του.

Και, παρόλο που ξέρει καλά ότι η βραδιά θα καταλήξει σε σεξ, άφησε υπονοούμενα ότι δεν πρόκειται να δέσει απόψε κανένα γλυκό. Θα περάσει όλο το βράδυ προσπαθώντας να αποδείξει το αντίθετο, ανεβάζοντας θερμοκρασία κι εντάσεις -και δε χρειάζεται να είσαι Σκορπιός να ξέρεις ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι τύπος ταξιδιάρης και φλογερός. Μαζί του θα ζήσεις σίγουρα μια βραδιά που ξεφεύγει απ’ τα συνηθισμένα. Θα ‘ρθει να σε πάρει απ’ το σπίτι δήθεν για ένα χαλαρό κρασάκι και μπορεί ν’ αποφασίσει να βγει στα ξαφνικά στην εθνική κι από Πανόρμου να βρεθείτε Αμπελόκηπους κι εννοούμε Θεσσαλονίκης.

Ζει για την περιπέτεια κι ο,τι ασυνήθιστο γι’ αυτό στα σίγουρα θα εκτιμήσει μια πρόταση που δε θα περιμένει ν’ ακούσει από σένα. Όπως το να πάτε για σκοποβολή, νυχτερινό μπάνιο ακόμα και να σκαρφαλώσετε στην ταράτσα μιας ξένης πολυκατοικίας για να χαζεύετε τα φώτα της πόλης. Σ’ όλα αυτά το Τοξότης λέει «ναι».

Αιγόκερως

Τι; Δεν είναι η μπίρα ρομαντική; Ένας Αιγόκερως αντιλαμβάνεται την έννοια του ερωτισμού εντελώς διαφορετικά. Γι’ αυτόν η τέλεια νύχτα δεν περιλαμβάνει κατ’ ανάγκη σεξ.

Όσο για τρυφερότητες και ρομαντισμούς, αυτά δεν ήταν εξ αρχής του χαρακτήρα του. Θέλει να σε πάρει απλώς μια αγκαλιά, να μην τον νοιάζει τίποτα, αλλά και να μην ανταλλάξετε πολλές κουβέντες.

Να διαβάζεις τα μάτια του για να δεις βαθιά κρυμμένη την ευαίσθητη πλευρά του. Η ηρεμία είναι η μεγαλύτερη κάβλα του κι αν τον κάνεις να νιώσει ασφάλεια, σίγουρα κάθε νύχτα μαζί σου θα είναι πιο ερωτική απ’ την προηγούμενη.

Υδροχόος

Το αεράκι μας το δροσερό δε θέλει λούσα και μεγαλεία, δε θέλει κολονάτα ποτήρια κι έξι πιάτα με μια κουταλιά φαΐ μέσα. Θέλει αυθορμητισμό, θέλει κάτι εύκολο στο χέρι και βόλτα βραδινή στην πόλη, θέλει να βρεις το φεστιβαλάκι το περίεργο που θα το ξέρουν δέκα άτομα στην πόλη, το μαγαζί το άνετο με τη σωστή μουσική.

Θέλει ωραίες, μεγάλες συζητήσεις για τη ζωή και τα περίεργα, μέχρι την καληνύχτα. Μετά θέλει παθιασμένα φιλιά στις γωνίες και δαγκώματα στο λαιμό στα όρθια. Ξέρεις, αυτά που καταλήγουν σε πρωινό καφέ.

Ιχθύς

Αχ, μωρέ, Ψαράκι μου. Ο ερωτισμός είναι στοιχείο της ζωής σου. Όταν, δε, θέλεις να περάσεις μια έξτρα ερωτική νύχτα, μία είναι η μαγική λέξη για σένα: ρομαντισμός.

Δεν το προσπαθείς καν, σου βγαίνει φυσικά, αβίαστα. Αυτά που βλέπουμε στις ταινίες με τα λουλούδια, τα σοκολατάκια, τις πιο τρελές εκπλήξεις, σίγουρα τα σκέφτηκε ένας Ιχθύς κι οι υπόλοιποι τον αντέγραψαν.

Για σένα υπάρχει πίσω απ’ τον έρωτα ένα ολόκληρο τελετουργικό, το οποίο πρέπει να ακολουθήσεις πιστά βήμα-βήμα και να μυήσεις σ’ αυτό και το σύντροφό σου, ώστε να φτάσεις τελικά στην κορύφωση των συναισθημάτων σου -κι όχι μόνο.