Ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου θέλει να δώσει χορηγία στην Έβερτον!

Μια κάπως περίεργη είδηση κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και αφορά την ονομασία του νέου γηπέδου που χτίζει η Έβερτον.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν πως η ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου, «Stripchat», δίνει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 200 εκατομμυρίων ευρώ για να προσθέσει την επωνυμία της στο νέο γήπεδο των «Ζαχαρωτών», προτείνοντας να ονομαστεί σε «Stripchat Sustainability Stadium».

Υπενθυμίζεται ότι ο αγγλικός σύλλογος είναι έτοιμος να αποχαιρετήσει το Γκούντισον Παρκ, αφού βρίσκεται σε εξέλιξη από τον Αύγουστο του 2021 η κατασκευή του νέου της γηπέδου στην περιοχή του Bramley-Moore Dock.

Το επερχόμενο «σπίτι» των «Τόφιζ» θα έχει χωρητικότητα 58.888 θέσεων και ο στόχος είναι να ανοίξει τις πύλες του το 2024, με το συνολικό κόστος ανέγερσης να υπολογίζεται πως θα ξεπεράσει τα 600 εκατομμύρια ευρώ.

Η πρόταση του Stripchat, όπως επιβεβαιώνει η ίδια η εταιρεία ότι έχει κατατεθεί στην διοίκηση της ομάδας, κάνει λόγο για 200 εκατμμύρια ευρώ σε βάθος δεκαετίας, δηλαδή 20 εκατομμύρια τον χρόνο.

Ακόμα, δεσμεύεται πως αν επιτευχθεί συμφωνία, θα περιορίσει τις εκπομπές άνθρακα και θα φιλοξενεί φιλανθρωπικά event σχετικά με το θέμα της εταιρείας, όπως ημερίδες με θέμα τη σεξουαλική υγεία και άλλα προγράμματα στήριξης των ενηλίκων.

Παρ΄όλα αυτά, όπως ενημερώνει η Liverpool Echo, η Έβερτον δεν έχει δεχθεί ακόμα καμία προσφορά σχετικά με την ονομασία του νέου της γηπέδου.

ΠΗΓΗ: metrosport.gr