Οι 14 πιο extreme μεταμορφώσεις των ανθρώπων!

Κατά καιρούς έχουμε δει ανθρώπους που στο βωμό της τέχνης έχουν κάνει διάφορες αλλαγές στο σώμα τους.

Είναι σαν μια ανάγκη που έχει ο άνθρωπος για να αγγίξει το παραφυσικό, το ιδιαίτερο και μερικές φορές το “εξωγήινο”. Βέβαια, είναι κάποιοι που το έχουν πάει σε τελείως άλλο επίπεδο και η μεταμορφώσεις τους είναι τρομακτικές!

Μερικά ίσως να σε κάνουν να νιώσει άβολα και να ανατριχιάσεις. Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα σε κάνει να αναρωτηθείς τι ακριβώς σκέφτονταν όταν αποφάσισαν ότι θέλουν να κάνουν μια τέτοια αλλαγή.

Δόντια του καρχαρία

dontia tou karcharia

Τα ακονισμένα, σαν του καρχαρία, δόντια υπήρχε σαν τελετουργικό σε κάποιες φυλές και σίγουρα θα το έχεις συναντήσει σε κάποιο ντοκιμαντέρ. Ο σκοπός πλέον δεν είναι άλλος από απλά διακοσμητικός. Υπάρχουν άνθρωποι που ακονίζουν τα δόντια τους γιατί το θεωρούν άκρως ελκυστικό.

Δαχτυλίδια στο λαιμό

dachtilidia sto laimo

Γνωστές σε όλους μας οι γυναίκες “καμηλοπαρδάλεις”. Οι γυναίκες φορούν από μικρές δαχτυλίδια στο λαιμό τους προκειμένου να  τον μακρύνουν και να φαίνονται πιο όμορφες. Όσο περνούν τα χρόνια, τόσο περισσότερα δαχτυλίδια υπάρχουν γύρω από το λαιμό τους. Μια επώδυνη διαδικασία και άκρως επικίνδυνη για τον αυχένα, που δυστυχώς έγινε μόδα.,

Διχοτόμηση της γλώσσας

glwssa schismeni sta dio

Κάποια στιγμή κάποιος είδε ένα φίδι και ενθουσιάστηκε με την την διχοτομημένη γλώσσα του. Αποφάσισε, λοιπόν, να το κάνει στον εαυτό του. Μερικοί δηλώνουν ότι το κάνουν για να αυξήσουν την αίσθηση στη γλώσσα τους κατά τη διάρκεια του φιλιού και άλλοι καθαρά για πνευματικούς λόγους. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι και ότι πιο νορμάλ να δεις μια γλώσσα κομμένη στα δύο.

Piercing σε σχήμα κορσέ στην πλάτη

plati korses

Από τα πιο επώδυνα πειράματα σε ένα σώμα, πιστεύω πως είναι το συγκεκριμένο είδος piercing. Δεν είναι απλά τα δαχτυλίδια που τρυπάν την πλάτη σου για περάσει η κορδέλα και να πάρει το σχήμα ενός κορσέ.

Είναι επίσης και το συνεχές τέντωμα της πλάτης. Σαν κορσές που είναι μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα, όπως χρόνιους πόνους στην πλάτη και για αυτό το συγκεκριμένο είδος piercing δεν είναι μόνιμο.

Μαγνητικά εμφυτεύματα

dachtila magnitis

Έχεις σκεφτεί ποτέ πως θα ήταν να μπορείς να μαγνητίζεις τα πάντα με τα δάχτυλα σου; Αν ναι, μπορείς να το διαπιστώσεις βάζοντας μαγνητικά εμφυτεύματα στα δάχτυλα σου. Έτσι θα μπορείς να κρατάς κυριολεκτικά στις άκρες των δαχτύλων σου οποιοδήποτε μεταλλικό αντικείμενο.

Χάντρες στα γεννητικά όργανα

diakosmisi gennitikwn organwn

Η διακόσμηση των γεννητικών οργάνων τα τελευταία χρόνια έχει προχωρήσει σε πολύ extreme επίπεδα. Από απλά τατουάζ, πήγαμε στα piercing και τώρα στο “beading” όπως λέγεται. Είναι μια διαδικασία κατά την οποία βάζεις κάτω από το δέρμα μια χάντρα που υποτίθεται προσφέρει μεγαλύτερη ικανοποίηση κατά την διάρκεια του seχ.

Μαρκάρισμα του σώματος

markarisma tou swmatos

Καυτό σίδερο και πάνω στο δέρμα. Αυτή είναι η διαδικασία, όπως ακριβώς κάνανε και παλιά με τα ζώα για να τα σημαδέψουν. Στόχος όπως καταλαβαίνεις είναι να υπάρχει ένα μόνιμο όμορφο σημάδι καψίματος πάνω στο δέρμα. Όχι πες μου εσύ, πόσο τρελό παίζει να είναι αυτό;

Τατουάζ στην κόρη του ματιού

tatouaz sto mati

Ναι είναι αυτό που νομίζεις. Υπάρχει κόσμος που πάει και κάνει τατουάζ στην κόρη του ματιού του. Θέλει να υπομείνει κάτι τόσο επώδυνο και επικίνδυνο, αντί να χρησιμοποιήσει φακούς επαφής. Ο λόγος; Αναρωτιόμαστε και εμείς ακόμα γιατί!

Τατουάζ σε όλο το μάτι

proswpo gemato tatouaz

Σαν να μην έφτανε το τατουάζ στην κόρη του ματιού, έρχονται εκείνοι που το πάνε ένα βήμα παραπέρα και αποφασίζουν ότι δεν πρέπει να γίνονται μισές δουλειές. Ή όλα ή τίποτα! Οπότε και κάνουν τατουάζ όλο το μάτι. Περιττό να πούμε πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι αυτό για το μάτι, μιας και το μελάνι μπορεί να προκαλέσει μέχρι και τύφλωση.

Σημάδεμα το δέρματος

gdarmeno derma

Μια ακόμα μορφή στιγματισμού το δέρματος με πραγματικά βίαιο τρόπο. Ο τρόπος του σημαδέματος αυτού μπορεί να γίνει είτε από κάψιμο από σίδερο, φούρνο, είτε χρησιμοποιώντας χημικά προϊόντα για να καεί το δέρμα και το αποτέλεσμα να μοιάζει με αυτό της εικόνας.

Κρέμασμα από αγκίστρι

swma kremasmeno apo tsiggeli

Πρώτο βήμα είναι να περάσεις με τη μέθοδο του piercing τους γάντζους. Το επόμενο βήμα είναι να κρεμαστείς από αυτούς. Αδυνατώ να καταλάβω τι ευχαρίστηση μπορεί να προσφέρει το κρέμασμα από αγκίστρια. Ειδικά όταν υπάρχουν παραπάνω από ένας τρόποι που μπορείς να το κάνεις!

Βαθύ κόψιμο και σημάδεμα του δέρματος

simadia sto swma, bgazontas tin petsa

Είναι αυτό που λέμε ξεπέτσιασμα. Υπάρχουν άνθρωποι που κόβουν βαθιά το δέρμα τους  σε ένα σχέδιο που τους αρέσει και έπειτα αφαιρούν το δέρμα από πάνω. Αυτό φυσικά οδηγεί σε ένα μόνιμο και βαθύ σημάδι. Αν δεν έχεις καταφέρει να αποκτήσεις κάποια λοίμωξη με τόσο βαθιά και ανοιχτή πληγή, βέβαια.

Υποδερμικά επιθέματα

ipodermika emfitevmata

Μετά τα επιθέματα στα δάχτυλα που μαγνητίζουν κάθε μεταλλικό, ήρθαν και τα υποδερμικά εμφυτεύματα Δεν είναι απαραίτητα μαγνητικά. Είναι απλά εμφυτεύματα που τα βάζεις σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος σου, δημιουργώντας μια 3-D εικόνα στο δέρμα σου. Σαν να έχεις λέπια ας πούμε.

Κενό στα χείλη

keno sta cheilia

Για το τέλος σου φύλαξα το πιο αποκρουστικό- κατά την άποψη μου. Κάποτε ήταν μόδα τα σκουλαρίκια στα αυτιά που δημιουργούσαν κενό και όσο πήγαινε μεγάλωνε το “παραθυράκι”. Ε αυτό το παραθυράκι μεταφέρθηκε και σε ακόμα ένα σημείο του προσώπου, τα χείλη. Ένα κενό που μπορείς να δεις ξεκάθαρα την κάτω γνάθο του άλλου.