Ο άνδρας που έρχεται πακέτο στο σπίτι σας αν είστε γυναίκα και τον θέλετε για γαμπρό

Ένας εργένης από το Λονδίνο που κάνει μάλιστα και πλάκα με την καταγωγή του έβαλε διαφήμιση τον εαυτό του στο μετρό για να αυξήσει τις πιθανότητές του να βρει σύζυγο και για να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη έκθεση.


Αν είχατε περάσει από το σταθμό του μετρό Oxford Circus στο Λονδίνο τις τελευταίες ημέρες, πιθανότατα θα είχατε δει μερικά ασυνήθιστα διαφημιστικά στους τοίχους. Δείχνουν έναν άντρα με ροζ κοστούμι που φαίνεται ότι αναζητά την κατάλληλη σύζυγο.

Αυτός ο άντρας είναι ο 31χρονος Jeevan Bhachu και θέλει να ξέρουν όλοι ότι δεν αστειεύεται. Πραγματικά ψάχνει να βρει γυναίκα και αφού η πανδημία έχει κάνει τα συμβατικά ραντεβού προβληματικά, αποφάσισε να ακολουθήσει μια πιο απλή προσέγγιση.

«Ο καλύτερος Ινδός που θα πάρεις σε πακέτο», αναφέρει με τόλμη ένα από τα διαφημιστικά banner που νοίκιασε ο Jeevan. Πιασάρικο, αν το λέω ο ίδιος, αλλά ο νεαρός εργένης, που τυχαίνει να εργάζεται στο μάρκετινγκ, λέει ότι τον έφερε σε μπελάδες με την εταιρεία μετρό.

Αρνήθηκαν να εγκρίνουν τη διαφήμισή του στην αρχή, ισχυριζόμενοι ότι παραβίαζε τους κανόνες τους κατά της διαφήμισης γρήγορου φαγητού, αλλά ήρθαν όταν εξήγησε ότι το έργο του δεν έχει καμία σχέση με ντελίβερι!

Ο Jeevan είπε στην Evening Standard ότι σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει υπαίθρια διαφημιστικά banner αλλά τελικά αποφάσισε ότι ένας σταθμός του μετρό ήταν πιο αποτελεσματικός, καθώς οι διαφημίσεις εδώ τείνουν να τραβούν την προσοχή των ανθρώπων που περιμένουν να φτάσει το τρένο τους.

Πλήρωσε περίπου 2.000 £ (2.600 $) για να βάλει δύο πανό για δύο εβδομάδες και μετά από λίγες μόνο ημέρες, είχε ήδη πάνω από 50 υποψήφιες νύφες.