Ο άνθρωπος με τα περισσότερα τατουάζ στον κόσμο εργάζεται ως δάσκαλος δημοτικού σχολείου

Ο 37χρονος Sylvain H laine έχει μια υπερβολική αγάπη στα τατουάζ. Ο ίδιος είναι καλυμμένος από πάνω μέχρι κάτω με τατουάζ αξίας 65.000 ευρώ, ενώ, μάλιστα, έφτασε στο σημείο να αφαιρέσει τη θηλή και τον αφαλό του για να κάνει χώρο για περισσότερα τατουάζ.

Ο Sylvain είναι ένας δάσκαλος δημοτικού σχολείου, μοντέλο, performer από το Παρίσι. Έχει τατουάζ ακόμη και στα ούλα του και τους βολβούς των ματιών του, ενώ ξεκίνησε το ταξίδι της δερματοστιξίας του πριν από 10 χρόνια, σε ηλικία 27 ετών.

Κατά τη διάρκεια τρεισήμισι ετών, ο Sylvain κάλυψε ολόκληρο το σώμα του, ολοκληρώνοντας το πρώτο μέρος των τατουάζ στο Παρίσι. Τώρα ολοκληρώνει το δεύτερο μέρος των τατουάζ του, σκοπεύοντας να κάνει ένα τρίτο και ένα τέταρτο. Ο Sylvain αποδέχεται ότι μια μέρα, όταν θα είναι 80 ή 90 ετών, θα είναι εντελώς μαύρος, έχοντας καλύψει τον εαυτό του με μελάνι. Ο Sylvain έχει αφαιρέσει τις θηλές του και τον αφαλό του για να γίνει ένας ομαλός καμβάς για τους καλλιτέχνες τατουάζ.

Ο Sylvain θεωρεί ότι το σώμα του είναι ένα ενιαίο τατουάζ, σχηματίζοντας ένα μεγάλο κοστούμι σώματος πάνω στο δέρμα του που εξελίσσεται με την πάροδο του χρόνου. Συνολικά, ο Sylvain εκτιμά ότι έχει ξοδέψει 65 χιλιάδες ευρώ για όλα τα τατουάζ και τις τροποποιήσεις τους.

Ο δάσκαλος – έργο τέχνης

Ο Sylvain διδάσκει σε παιδιά εδώ και 14 χρόνια. Σήμερα, στη τάξη του υπάρχουν 29 παιδιά, ηλικίας μεταξύ 7 και 11 ετών. Παρά την εντυπωσιακή του εμφάνιση, τα παιδιά δεν ενοχλούνται, νοιάζονται περισσότερο για το ότι είναι ένας νεαρός δάσκαλος στη Γαλλία, παρά για τα τατουάζ του.

Σύμφωνα με τον Sylvain, τα παιδιά χρειάζονται δύο λεπτά για να τον αποδεχτούν, οι γονείς δύο ημέρες και οι παππούδες και οι γιαγιάδες δύο εβδομάδες. Ο πατέρας του και η αδελφή του δέχτηκαν πολύ καλά την απόφασή του. Η μητέρα του ήταν διστακτική στην αρχή, ωστόσο, αφού το είδε ως καριέρα, το αποδέχτηκε.

«Η γλώσσα μου έχει τατουάζ, οι ρώγες μου αφαιρέθηκαν και ο αφαλός μου αφαιρέθηκε, επειδή ήθελα να είναι πιο εύκολο να μου κάνουν τατουάζ. Είχα τατουάζ στις θηλές και τον αφαλό πριν τα αφαιρέσω», δηλώνει ο ίδιος, όπως μεταδίδει το mirror.co.uk.

«Είμαι δάσκαλος. Αυτή τη στιγμή έχω 29 παιδιά στην τάξη μου. Τα παιδιά δεν ενδιαφέρονται για τα τατουάζ. Δεν έχουν ερωτήσεις, η κύρια αλλαγή γι’ αυτά είναι ότι είμαι άνδρας, καθώς αυτή είναι συνήθως μια δουλειά για μεγαλύτερες γυναίκες. Οι συνάδελφοί μου είναι 40 και 50 ετών με πολλά παιδιά».

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr