Περίεργα επαγγέλματα που όμως πληρώνονται πολύ καλά

Από επαγγελματίες αγκαλιαστές μέχρι επαγγελματίες …. υπομονετικούς σε ουρές, αυτά τα ασυνήθιστα επαγγέλματα αποδεικνύουν ότι μπορείς να μετατρέψεις τις ιδιορρυθμίες σου σε μετρητά.

Προφανώς, μιλάμε για το εξωτερικό κι όχι για την Ελλάδα, αλλά γιατί να μην δοκιμάσεις μια τέτοια πετυχημένη καριέρα κάπου αλλού;

Δοκιμαστής νεροτσουλήθρας

Άσε τους άλλους που λένε ότι πρέπει να μεγαλώσεις! Ως ελεγκτής νεροτσουλήθρας θα κάνεις τσουλήθρα σε πισίνα όλη μέρα για να ελέγξεις την ποιότητα, την ασφάλεια και τη διασκέδαση τους, ενώ θα πληρώνεσαι 30.000 με 60.000 δολάρια. Μια χαρά!

Αναμονή σε ουρές

Όνομα δε μπορούμε να βρούμε γι’ αυτό στα ελληνικά, αλλά κατάλαβες. Αν δεν έχεις θέμα να περιμένεις στις ουρές, άλλοι έχουν και μπορείς να το εκμεταλλευτείς για 20 δολάρια την ώρα.

Μοιρολογίστρα

Ναι, υπάρχει. Σε ορισμένες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης όσο πιο δυνατή είναι η κραυγή της θλίψης, τόσο το καλύτερο.  Ρίξε τόνους δάκρια, δώσε συλλυπητήρια στους οικείους του νεκρού, δώσε τον ώμο τους να κλάψουν κι αυτοί και πάρε 150 με 500 δολάρια, ανά κηδεία.

Συγγραφέας τυχερών μπισκότων

Τα μπισκοτάκια καλής τύχης με τα μηνύματα στα κινέζικα εστιατόρια, κάποιος τα επιμελείται. Μπορείς να γίνεις εσύ αυτός που εμπνέεται τα στιχάκια, με 56.000 δολάρια ετήσιο μισθό.

Επαγγελματίας κουμπάρος

Μετά τις κηδείες, έρχονται οι γάμοι. Αν σου αρέσει να οργανώνεις γαμήλιες δεξιώσεις, μπάτσελορ πάρτι και να γιορτάζεις τις χαρές των άλλων, κάνε το επάγγελμα με 68 δολάρια ανά event.

Επαγγελματίας αγκαλιαστής

Μερικοί άνθρωποι πληρώνονται για να αγκαλιάζουν άλλους και να παρέχουν άνεση. Αν σου αρέσουν οι αγκαλιές και τα χάδια, μπορείς να το δοκιμάσεις. Η αμοιβή; Έως 100$ την ώρα! 

ΠΗΓΗ: e-daily.gr