Ποια είναι η ιδανική έξοδος για το κάθε ζώδιο;

Όπως είπε και ο τραγουδιστής των «Doors» Jim Morrison, φίλος είναι κάποιος που σου δίνει πλήρη ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να σε παίρνουν τηλέφωνο οι φίλοι σου και να κανονίζετε τελευταία στιγμή μια έξοδο.

Πού να προλάβεις να βαφτείς ή να φτιάξεις μαλλί προκειμένου να φαίνεσαι σταρ του σινεμά; Αλλά τι σημασία έχει αφού γύρω σου θα βρίσκονται άνθρωποι που σε αγαπάνε;

Ποια όμως είναι η ιδανική έξοδος για κάθε ζώδιο;

♈️ ΚΡΙΟΣ
Μπαράκια και νυχτερινά μαγαζιά βρίσκονται πάντα πρώτα στη λίστα του Κριού. Δε θέλουν να βαριούνται, οπότε αλλάζουν συχνά μέρη για να βρουν το καλύτερο γι’ αυτούς. Το πιθανότερο είναι να αλλάξετε πέντε με έξι μαγαζιά μέχρι να καθίσετε κάπου.

♉️ΤΑΥΡΟΣ
Χαλαρά και ήσυχα για κάποιο δείπνο με την παρέα ή ένα ποτάκι σε κάποιο ήρεμο μπαράκι είναι το ιδανικό γι΄ αυτούς. Εκτιμούν την καλή παρέα και δεν τους αρέσει ιδιαίτερα η φασαρία. Θέλουν να μιλήσουν και να γελάσουν, απλά πράγματα.

♊️ΔΙΔΥΜΟΣ
“Τι εννοείς χαλαρό ποτάκι; Καλά έρχομαι” θα σου απαντήσει ένας Δίδυμος. Πράγματι θα ξεκινήσετε για ένα ποτάκι, μετά θα πάτε για φαγητό και στο τέλος κάνε το σταυρό σου για το πού θα καταλήξετε. Είναι η ψυχή της παρέας και για αυτό θα περάσεις υπέροχα.

♋️ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα Καρκινάκια προτιμούν να μένουν στο χώρο τους γι’ αυτό και δύσκολα τα πείθεις να βγουν. Δεν υπάρχει καλύτερο για αυτά από μία βραδιά με επιτραπέζια στο σπίτι, όπου θα γελάσετε και θα μιλήσετε μέχρι τα ξημερώματα.

♌️ΛΕΩΝ
Πού έχει τον καλύτερο φωτισμό; Εκεί θα βρεις ένα λιοντάρι. Όταν βγαίνουν θέλουν να κάνουν εντύπωση και να ξεχωρίζουν γι΄αυτό και επιλέγουν τα πιο μοδάτα μαγαζιά και ξεδίνουν μέχρι το πρωί.

♍️ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ένα live του αγαπημένου του συγκροτήματος και μια ήρεμη βόλτα στο σινεμά είναι η ιδανική έξοδος για έναν Παρθένο. Δεν είναι φαν του ξενυχτιού.Το μόνο που θέλει είναι καλή παρέα και την μουσική που του αρέσει.

♎️ΖΥΓΟΣ
Εντάξει θα βγουν και θα τα σπάσουν. Οι ζυγοί αγαπούν τις εξόδους και όπου και να πάνε θα περάσουν καλά. Ιδανικά θα ήθελαν ένα μαγαζί που να μπορούν να χορέψουν και να γνωρίσουν καινούργιο κόσμο.

♏️ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι Σκορπιοί δε βγαίνουν για να τα πιουν αλλά για να φλερτάρουν, οπότε επιλέγουν ήσυχα μπαρ με χαμηλό φωτισμό και αισθησιακή μουσική που θα δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στην αποπλάνηση.

♐️ΤΟΞΟΤΗΣ
Ένας Τοξότης έχει σταμπάρει από την αρχή τα μαγαζιά που θα επισκεφτεί και είναι πολλά! του αρέσει να αλλάζει παραστάσεις αλλά ποτέ δεν παρεκκλίνει από τα αγαπημένα του στέκια. Ξέρει να διασκεδάζει και δε χάνει ευκαιρία να το δείξει.

♑️ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια ακόμα ήσυχη βραδιά με την παρέα θα βγει και θα μιλήσει κάπου κοντά, για να μην τον φάνε και οι διαδρομές. Θα προτιμήσει ένα μπαράκι ή μια ταβερνούλα, και φυσικά θα φύγει νωρίς γιατί την επόμενη μέρα δουλεύει και πάνω από όλα η δουλεία.

♒️ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Όπως και με τον Δίδυμο, δε ξέρεις πού θα πάτε και πού θα καταλήξετε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσετε καλά, γι’ αυτό μη βιαστείς να φύγεις μετά από το πρώτο μαγαζί.

♓️ΙΧΘΥΣ
Ρομαντικοί βραδινοί περίπατοι κάτω από το φεγγαρόφωτο σε μια παραλία ή σε κάποιο ρομαντικό μαγαζάκι. Ακόμα και στις εξόδους με την παρέα πρωταρχικό ρόλο έχει ο ρομαντισμός. Άμα έχει καλό καιρό, θέλει ιδανικά μια κιθάρα, κρασάκι και μια ωραία παραλία. Καλά θα περάσεις, απλώς μπορεί να ακούσεις παράλληλα και τα όνειρα που έκανε για την έξοδο σας.