Ποιοι είναι οι πιο “κρυουλιάρηδες” του ζωδιακού κύκλου

Αναμφισβήτητα διανύουμε από τις πιο κρύες μέρες του φετινού χειμώνα και το κρύο είναι τσουχτερό. Αναρωτηθήκαμε λοιπόν, ποια ζώδια κρυώνουν περισσότερο και ποια αντέχουν τις αντίξοες συνθήκες. Εσείς σε ποιο ανήκετε;

Κριός: δε χρειάζονται ποτέ μπουφάν και ομπρέλα
Οι Κριοί τείνουν να είναι αισιόδοξοι και παρορμητικοί και πιστεύουν ότι μπορούν να αντέξουν σχεδόν τα πάντα. Φυσικά, αυτό ισχύει και για το κρύο καιρό. Δεν είναι ποτέ έτοιμοι για μια πτώση της θερμοκρασίας, πάντα σκέφτονται ότι μπορούν να χειριστούν ό, τι καιρό και να κάνει, και είναι συνήθως ελαφριά ντυμένοι. Αλλά ακόμα και όταν παγώνουν, είναι πολύ υπερήφανοι για να το παραδεχτούν.

Ταύρος: είναι πάντα προετοιμασμένος για την κακοκαιρία
Οι Ταυρνοί αγαπούν να ξοδεύουν χρήματα σε πράγματα που ελπίζουν ότι τελικά θα χρειαστούν και οι ντουλάπες τους τείνουν να γεμίζουν με πολυτελή παλτά που θα τους κρατήσουν ζεστούς ακόμα και στις πιο ψυχρές συνθήκες. Έχουν επίσης ειδικές μπότες, γκέτες και εξαιρετικά ζεστά σκουφιά μαζί τους. Ουσιαστικά είναι προετοιμασμένοι για χιονόπτωση όλο το χρόνο.

Δίδυμοι: όσο κρύο και να κάνει δεν αλλάζουν το πρόγραμμά τους
Οι Δίδυμοι δεν αγαπούν το κρύο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα το αντιμετωπίσουν για να βγουν από το σπίτι. Επιθυμούν την κοινωνική αλληλεπίδραση, κι έτσι θα αψηφήσουν τον καιρό για να φτάσουν στους φίλους τους, ανεξάρτητα από το πόσο κρύο κάνει. Τίποτα δεν μπορεί να τους κρατήσει μακριά από τους ανθρώπους που αγαπούν.

Καρκίνος: αγαπά τις συννεφιασμένες και κρύες μέρες
Οι συναισθηματικοί Καρκίνοι αισθάνονται μια ισχυρή σύνδεση με τον καιρό. Έχει μια ισχυρή επιρροή πάνω στα συναισθήματα και τις διαθέσεις τους, και προτιμούν το δροσερό και ψυχρό αέρα παρά τον ζεστό. Αυτός ο καιρός τους επιτρέπει να είναι δροσεροί, ήρεμοι και αντανακλαστικοί.


Λέων: όσο έχουν παρέα δεν κρυώνουν ποτέ
Όταν ο Λέων περιβάλλεται από ανθρώπους που τους εκτιμούν, δεν παρατηρούν τίποτα άλλο. Ευδοκιμούν στην προσοχή και τη φιλία, έτσι ώστε με τους σωστούς ανθρώπους γύρω, δεν θα συνειδητοποιήσουν καν ότι έχει πολύ κρύο. Τείνουν να μην είναι σούπερ προετοιμασμένοι για το κρύο, επειδή δεν χρειάζεται να είναι.

Παρθένος: ντύνεται σαν κρεμμύδι
Οι Παρθένοι είναι αποτελεσματικοί, πρακτικοί και έξυπνοι, και ξέρουν ότι όταν είναι κρύο έξω, είναι πάντα έξυπνο να φοράτε πολλά ρούχα. Και παραμένουν ζεστοί όταν βρίσκονται έξω και μπορούν να αφαιρέσουν κάποια ρούχα αν αισθανθούν ζέστη στο εσωτερικό. Με τη χρήση αυτής της μεθόδου, η φύση ποτέ δεν τους συγκρατεί.

Ζυγός: πάντα έχει ένα έξτρα μπουφάν στο αυτοκίνητο
Οι Ζυγοί γνωρίζουν τη σημασία της προετοιμασίας και επειδή είναι ανιδιοτελείς, πάντοτε έχουν και ένα επιπλέον παλτό μαζί τους. Τις περισσότερες φορές, ο Ζυγός δε χρειάζεται το επιπλέον παλτό, αλλά όταν κάποιος το έχει ανάγκη, είναι περήφανοι για την εξυπηρέτησή τους.

Σκορπιός: το κρύο είναι το στοιχείο του
Ενώ όλοι οι άλλοι τρέμουν και διαμαρτύρονται για το κρύο, ο Σκορπιός είναι ενθουσιασμένος που βλέπει το ζεστό καιρό να φεύγει. Για αυτούς, είναι ένα σύμβολο ότι ήρθε ο χειμώνας. Δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί το κρύο ενοχλεί τους υπόλοιπους όταν οι ίδιοι νιώθουν στο φυσικό τους στοιχείο.

Τοξότης: ούτε που προσέχει τι καιρό κάνει
Οι ενεργοί Τοξότες είναι πάντα εν κινήσει. Συνήθως προτιμούν να είναι σε εξωτερικούς χώρους για να παραμείνουν μέσα σε όλο τον χειμώνα, και επειδή δεν στέκονται ποτ, το κρύο δεν τις επηρεάζει για πολύ. Αντί να ντυθούν για το κρύο, απλά πρέπει να φορούν ρούχα που τους επιτρέπουν να παραμείνουν δραστήριοι και το κρύο απλώς θα περάσει.

Αιγόκερως: έχει εμμονή με τον καιρό
Οι Αιγόκεροι ντύνονται κατάλληλα για τον καιρό κάθε φορά που φεύγουν από το σπίτι, επειδή σχεδόν ποτέ δεν ντύνονται χωρίς να ελέγχουν πρώτα τις εφαρμογές του καιρού τους. Εάν πρόκειται να είναι κρύο έξω, το ξέρουν πρώτοι. Είναι έτοιμοι για οποιαδήποτε πιθανότητα.

Υδροχόος: για αυτόν το κρύο δεν υπάρχει
Οι Υδροχόοι τείνουν να είναι πεισματάρηδες και λίγο απρόβλεπτοι, και σε περίπτωση που βρεθούν απροετοίμαστοι για το κρύο, θα αρνηθούν να το αναγνωρίσουν. Ακόμα κι αν είναι απόλυτα παγωμένοι, θα προσποιηθούν ότι είναι εντάξει, παρά το τρέμουλο και την κόκκινη μύτη. Είναι περήφανοι για το ότι είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε κατάσταση, έτσι θα πρέπει απλώς να αντιμετωπίσουν το κρύο.

Ιχθύς: το χειμώνα απλά δεν βγαίνει έξω
Όταν πρόκειται για το κρύο, οι Ιχθείς προτιμούν να περάσουν όλη την ημέρα στο κρεβάτι από το να αντιμετωπίζουν το κρύο. Δεν τους αρέσει το κρύο πολύ, και θα προτιμούσαν να αναβάλουν τα πάντα με το να μένουν ζεστά και όμορφα στο σπιτάκι τους. Φυσικά, τελικά θα σηκωθούν και θα πάνε στο σχολείο και στη δουλειά, αλλά μόλις επιστρέψουν σπίτι, θα επιστρέψουν κάτω από τα σκεπάσματα.

Μήπως αναγνωρίσατε τον εαυτό σας κάπου;