Πουλάει ιδρώτα από το στήθος της και κερδίζει 5.000 δολάρια τον μήνα

Φαίνεται ότι ο ανθρώπινος νους μπορεί να κατεβάσει πολλές ιδέες αν αυτές πρόκειται να φέρουν χρήμα, πολύ χρήμα.

Τι γίνεται όμως αν μια ιδέα ακούγεται άκρως τρελή, αλλά ο εμπνευστής της αποφασίσει να ρισκάρει και να την υλοποιήσει; Τόσο τρελή δηλαδή που περιλαμβάνει την πώληση των… σωματικών υγρών.


Και ενώ αυτή η ιδέα κάνει κάποιους να αναφωνήσουν «πας καλά;», κάποιους άλλους τους ιντρίγκαρε να αγοράσουν τα βαζάκια με τον ιδρώτα από τα στήθη της Stephanie Matto.

Η 31χρονη που έγινε γνωστή από το ριάλιτι «90 day fiancé» συλλέγει τον ιδρώτα σε βαζάκια τα οποία πουλά για 500 δολάρια το ένα. Και έτσι βλέπει τον τραπεζικό της λογαριασμό να αυξάνεται καθημερινά κατά περίπου 5.000 δολάρια τη μέρα (πάνω από 4.600 ευρώ καθημερινά).

Bέβαια αυτή δεν είναι η πρώτη τρελή επιχειρηματική ιδέα της νεαρής γυναίκας καθώς είχε προηγηθεί η συλλογή… πορδών σε βαζάκια που της απέφερε μεγάλο κέρδος.

Τότε είχε καταφέρει να πουλά τα αέρια του πρωκτού της και να βγάζει κάθε εβδομάδα 50.000 δολάρια, ενώ και τα βίντεό της είχαν συγκεντρώσει 6,6 εκατομμύρια views.

Έχοντας το δικό της κανάλι στο YouTube και την συνδρομητική ιστοσελίδα Unfiltrd πήρε τροφή από τους θαυμαστές της που της ζητούσαν τα χρησιμοποιημένα εσώρουχά της, τούφες από τα μαλλιά της, ακόμα και το νερό που είχε κάνει μπάνιο.

Δυστυχώς η επιχείρηση με την… παραγωγή πορδών αναγκάστηκε να βάλει «λουκέτο» καθώς καταβάλλοντας υπερπροσπάθεια να παράγει έφτασε λίγο πριν την καρδιακή προσβολή, με τους γιατρούς να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τη ζωή της.

Μέχρι εκείνο το σημείο, όμως, είχε καταφέρει αυτό που είχε βάλει στόχο από την αρχή: να γίνει γνωστή και φυσικά να βγάλει αρκετά χρήματα, κρατώντας παράλληλα τη μαγεία της… παραγωγής αερίων κρυφή από το TikTok. Το μόνο που μοιραζόταν με τους θαυμαστές της ήταν η προετοιμασία των γευμάτων που θα τη βοηθούσε να αερίζεται.