«Πρωινό του διαβόλου»: Μόλις δυο άνθρωποι το έχουν φάει

Ένα εστιατόριο στην Αγγλία που ονομάζεται Coalville, προσπαθεί με κάθε τρόπο να γίνει viral. Πως; Δημιουργώντας ένα μενού στο οποίο έδωσε ένα πολύ πιασάρικο όνομα. Το ονόμασε λοιπόν, το «πρωινό του διαβόλου».
Advertisement

Δημιούργησε λοιπόν ένα challenge, δίνοντας το επίσης πιασάρικο όνομα «666 Challenge», και καλεί όσους έχουν την αυτοπεποίθηση ότι μπορούν να καταφέρουν να φάνε όλο το πρωινό γεύμα.

Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι μόλις το 2% κατάφερε να το ολοκληρώσει.

Το γέυμα λοιπόν περιέχει τα εξής: έξι ζουμερά λουκάνικα, έξι καυτές φέτες μπέικον, έξι τηγανητά αυγά μαγειρεμένα στην εντέλεια, έξι τραγανά hash browns, έξι απολαυστικές φέτες μαύρης πουτίγκας, έξι γενναιόδωρες μερίδες ψητών φασολιών, έξι ζουμερές ντομάτες και έξι κολοσσιαία μανιτάρια. Σαν να μην έφταναν αυτά, συνοδεύεται επίσης από έξι φέτες τοστ ή τηγανητό ψωμί.

Το πρωινό κανονικά κοστίζει 18 λίρες, αλλά όποιος καταφέρει να κάνει την υπέρβαση και το φάει όλο, τότε το κατ’αστημα θα του το κεράσει, δίνοντάς του επιπλέον και ένα αναμνηστικό μπλουζάκι. Ωστόσο υπάρχει και μια παγίδα.

Για να ισχύσει το κέρασμα και το αναμνηστικό μπλουζάκι, θα πρέπει να τα φάει κάποιος όλα μέσα σε μια ώρα. Και όπως λέει ο επικεφαλής όλου αυτού του εγχειρήματος Tom Allured-Rowley, για το 666 Devil’s Breakfast Challenge έχουν προσπαθήσει μέχρι στιγμής 100 άνθρωποι.

Όμως μόνο δυο τα έχουν καταφέρει, μέσα στον επιτρεμόμενο χρόνο. Ο δεύτερος για παράδειγμα που τα κατάφερε, τα έφαγε όλα αυτά σε 53 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα.