Πώς δείχνει τον έpωτά του το κάθε ζώδιο

Ζυγός δεν θα σε ταλαιπωρήσει, «μπαμ» κάνει όταν «καίγεται» η καρδούλα του από πόθο. Ο Κριός, άλλος από ‘κει το λόγου του το βγάζει έκτακτο παράρτημα με την ντουντούκα.

Οι Σκορπιοί πάλι, στρείδια. Εσύ μπορεί να νομίζεις ότι σε μισεί κι εκείνος να ‘χει χάσει τη λαλιά του από την καψούρα του για σένα.

Είναι αστείο, ναι. Το κάθε ζώδιο εκδηλώνει τα χτυποκάρδια και τις πεταλουδίτσες στο στομάχι με το δικό του τρόπο. Πού «κοιτάμε» σε κάθε περίπτωση μπας και καταλάβουμε τι συμβαίνει;

Κριός

Όπως είπα και παραπάνω το εξωστρεφές attitude του Κριού σχεδόν αποκλείει τις πιθανότητες να σε γουστάρει και να μην το καταλάβεις. Θα σε γυροφέρνει σαν τη χαμογελαστή μύγα. Βλέμματα, μηνυματάκια, πειράγματα, είναι αδύνατον να μην το πάρεις πρέφα.

Ταύρος

Κυρίαρχος του Ταύρου η Αφροδίτη. Μ’ ένα συναίσθημα ό,τι κάνει λοιπόν. Ερωτεύεται βαθιά, εκδηλώνεται με ειλικρίνεια και κυνηγάει αν χρειαστεί. Επειδή είναι και χιουμορίστας, επιστρατεύει το ιλαρό του χαρακτήρα του για να σου κάνει κόρτε. Ένα ακόμα ζώδιο που δεν χρειάζεται να μυρίσεις τα νύχια σου για να καταλάβεις τι νιώθει.

Δίδυμος

Το σκωτσέζικο ντους το ξέρεις; «μανούλες τα Διδυμάκια. Διπλό ταμπλό από αστρολογικής καταβολής τους, τρελαίνουν κόσμο. Δεν ξέρεις αν έρχονται ή φεύγουν. Παίζουν παιχνίδια για να μην καρφωθούν- καμιά φορά το κάνουν πολύ χειρότερο αλλά τέλος πάντων-. Οι Δίδυμοι κατά βάθος είναι ντροπαλοί και φοβούνται μην τους πάρεις τον αέρα γι’ αυτό κάνουν σαν βλαμένα. Φέρσου τους με λογική και θα φερθούν κι εκείνοι ανθρώπινα, κάποια στιγμή. Μην περιμένεις πρώτη κίνηση, θα γεράσετε.

Καρκίνος

Καλέ εδώ να δεις ντροπές κι αγαρμποσύνη. Ναι, είναι ευαίσθητος ο Καρκίνος, θα κάνει eye contact μέχρι να τσακίσει ο αμφιβληστροειδής, σπάνια θα ‘ρθει να σου πει ότι του αρέσεις, αλλά σίγουρα θα σου το δείξει. Αν καταλάβει ότι θες κι εσύ, όλα θ’ αρχίσουν να στροφάρουν με εξαιρετική ταχύτητα.

Λέων

Τι ποζεράς του ζωδιακού κύκλου θα ‘ταν το Λιονταράκι αν δεν έκανε μόστρα για να το θαυμάσεις; Όσο πιο πολύ σου δείχνεται ο Λέων, τόσο περισσότερο πετάει σπίθες όταν σε βλέπει. Θέλει να είναι το επίκεντρο της προσοχής σου, μην τον κατακρίνεις.

Παρθένος

Όταν ο Παρθένος αγαπάει, κάνει χάρες σαν εκείνο τον φίλο σου που του λες ότι δεν έχεις λεφτά και τσακίζεται να σου δανείσει. Έτσι δείχνει το ενδιαφέρον του ο Παρθένος, με πράξεις, από λόγια πολλά μην περιμένεις, δεν το ‘χει ιδιαίτερα, ζορίζεται. Όταν νιώθει, είναι κάπως νευρικό προς το Πρόσωπο και θα παρατηρήσει μέχρι κι εκείνο το σφράγισμα στον άνω γομφίο.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι δοσμένος στην Αφροδίτη. Χτυπάς εσύ μα πονάει κι αυτός. Ο έpωτας είναι για εκείνον ανάγκη, όπως το φαΐ και το νερό. Αν σε θέλει, θα το καταλάβεις, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΕΙ. Θα κάνει την πρώτη κίνηση αν χρειαστεί, θα είναι γλυκός, τρυφερός, πρέπει να ‘χεις κάποιο πρόβλημα για να μην το καταλάβεις. Αν νιώσει ότι είστε συμβατοί, ασυναίσθητα θα μιμηθεί τις κινήσεις σου. Τόσο εpωτύλος.

Σκορπιός

Κρυψίνους και ελαφρώς αδέξιος με το να εκδηλώνει έpωτα, ειδικά στις αρχές. Ναι, διεκδικεί, είναι παθιάρικο ζώδιο, αλλά έχει κι αυτό τις αδυναμίες του. Μυστικοπάθεια λοιπόν, θα σε γυροφέρνει, θα ορθώνει ανάστημα, θα κάνει ματάκια, αλλά την πρώτη κίνηση την θέλει από σένα, για να μην του πέσει η μύτη.

Αν καταλάβει ότι γουστάρεις, θα σε παίξει λίγο για να σε τεστάρει. Είναι μυστήρια τρένα οι Σκορπιοί, αλλά το ταξίδι μαζί τους πολύ ενδιαφέρον.

Τοξότης

Ο Τοξότης, αχ ο Τοξότης. Εκδηλωτικός, γλυκός όταν θέλει. Από τα ζώδια που δείχνουν το ενδιαφέρον τους σαν κυνηγοί. Πλάσματα της φωτιάς είναι, τι περίμενες; Ο Τοξότης θα εκδηλωθεί σιγανά και ταπεινά για να κόψει κίνηση.

Αν πάρει feedback, συνεχίζει ακάθεκτος. Αν όχι, βαράει τσαντίλα, κολλάει και λίγο το μυαλό του. Αν αξίζει θα συνεχίσει να κάνει κρούσεις. Αν όχι, στρώνει πουκάμισο, σηκώνει κεφάλι ψηλά και φεύγει σαν κύριος (για να ζήσει το δράμα του με την ησυχία του).

Αιγόκερως

Είναι γνωστό πως ο Αιγόκερως διακρίνεται για την πειθαρχία και το μέτρο. Έχουν πρόγραμμα, ακόμα και στον έpωτα. Πλάνο, όχι στο δόξα πατρί. Όταν ο Αιγόκερως ερωτεύεται, σε κάνει προτεραιότητα γιατί έτσι πρέπει. Δεν βιάζεται, το σταγονόμετρο που έχει μέσα του δεν το επιτρέπει.

Σπεύδει βραδέως, ίσως προκαλεί και μια αμηχανία όλη αυτή η συμπεριφορά του, αλλά σύντομα γίνεται αντιληπτό πως είναι απλά ένας ερωτευμένος, αξιολάτρευτος σπασίκλας.

Υδροχόος

Θα σου το παίξει φιλαράκι. Φάση παίζουμε σφαλιάρες. Πίσω απ’ αυτή την υπερβολική άνεση κρύβεται μία ντροπή χιλιομέτρων. Ο Υδροχόος δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτό το τσουνάμι συναισθημάτων που νιώθει, οπότε παίζει στα σίγουρα για να μην εκτεθεί. Θα θέλει να σου λύσει τα προβλήματα.

Να σου κάνει όλα τα χατίρια, θα γελάει με ό,τι μπαρούφα πλασάρεις για αστείο. Σε θέλει κολασμένα.

Ιχθύς

Ο Νο1 κρυψίνους της παρέας αποτελεί μία ακόμα δύσκολη περίπτωση. Παθαίνει μουγγοθόδωρο το Ψάρι, όταν ερωτεύεται το ζει, αλλά με μπόλικη εσωστρέφεια. Νιώθει περισσότερα απ’ όσα δείχνει καθώς αυτό το θέμα με την ανεξαρτησία του που τον ταλανίζει, δεν του επιτρέπει να εκφραστεί.

Πρέπει να ‘χεις υπομονή με τον Ιχθύ, καθώς πάει με τους χρόνους του. Σερβίρει έpωτα σαν Ικαριώτης, δεν ξέρω αν με πιάνεις. Αγάλι αγάλι.