Πώς να περάσεις την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σύμφωνα με το ζώδιο σου

Εάν είσαι από αυτούς που πιστεύουν στην Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και την γιορτάζεις κάθε χρόνο, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να λάβεις υπόψη σου και το τι λένε τα άστρα για την πολυπόθητη μέρα.

Και για να είμαστε ακόμη πιο ακριβείς καλό θα ήταν να προγραμματίσεις την ημέρα και αυτά που θες να κανονίσεις μαζί με το έτερον σου ήμισυ σύμφωνα με το προσωπικό σου ωροσκόπιο, μιας και οι πλανήτες βρίσκονται σε μεγάλη αναταραχή, αφού Αφροδίτη και Άρης βρίσκονται δίπλα-δίπλα.

Αυτό σημαίνει πως η ερωτική σου ζωή θα ανανεωθεί και θα πάρει φωτιά, αν είσαι δεσμευμένος, ενώ για τους singles έρχονται μέρες με νέες γνωριμίες και πολύ φλερτ στον ορίζοντα.

ΚΡΙΟΣ

Let’s get this party started! Αγαπημένε Κριέ παρά το δύσκολο πρόγραμμα σου το τελευταίο διάστημα, θα βρεις σίγουρα χρόνο για να κανονίσεις μια καυτή και διασκεδαστική βραδιά με τον σύντροφο σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα πράγματα στην κρεβατοκάμαρα φαίνονται να πηγαίνουν πολύ καλά για σένα Ταύρε. Είναι, λοιπόν, η τέλεια μέρα να μείνεις σπίτι και να απολαύσεις ένα δείπνο υπό το φως των κεριών.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι συζητήσεις και η επικοινωνία θα είναι και σήμερα το επίκεντρο. Κάποια μάλιστα από αυτές τις συζητήσεις μπορεί να είναι και ιδιαίτερα σοβαρή για σένα, ειδικά αν βρίσκεσαι καιρό σε σχέση. Αν είσαι single μπορεί να νιώσεις ξαφνικά την ανάγκη να επικοινωνήσεις βαθιά με κάποιον και να ερωτευτείς. Προσοχή στον παρορμητισμό σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε αυτή μπορεί να είναι για σένα μια μέρα που θα την θυμάσαι για καιρό. Όλοι οι πλανήτες συνυπάρχουν αρμονικά για σένα, ενώ δεν αποκλείεται και μια νέα γνωριμία εάν είσαι ελεύθερη. Οργάνωσε μια έξοδο στο πιο ρομαντικό μέρος και δεν θα χάσεις!

ΛΕΟΝΤΑΣ

Είσαι full απασχολημένη, όπως πάντα. Καλά θα κάνεις όμως να πάρεις λίγο χρόνο και να γιορτάσεις αυτή την ημέρα, όποιο και αν είναι το relationship status σου. Εάν ξαφνικά χτυπήσει το κινητό σου και είναι κάποιος πρώην σου, καλά θα κάνεις να θυμηθείς τον λόγο που είναι πρώην!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα vibe της βραδιάς είναι απλώς μοναδικά για σένα. Η Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονται στον οίκο των σχέσεων σου, οπότε οι ελεύθερες ντυθείτε, ετοιμαστείτε και απολαύστε την βραδιά με φίλους. Ίσως σας φέρει πολλά.


ΖΥΓΟΣ

Για εσάς η κατάλληλη λέξη είναι το σπίτι. Είναι μια βραδιά για να μείνετε μέσα, χωρίς να σημαίνει πως δεν θα κάνετε κάτι. Τώρα τελευταία έχει μπει σε μια διαδικασία να ανανεώσετε τον χώρο σας, οπότε δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία να καλέσετε φίλους για ένα ποτήρι κρασί και να τους δείξετε το νέο σας décor.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η συγκεκριμένη μέρα φέρνει για εσάς εξωστρέφεια. Αν και προτιμάτε να είστε πιο φειδωλοί στα ερωτικά σας. Κλείστε τραπέζι στο πιο hot εστιατόριο της πόλης και μην παραλείψετε να βγείτε για ποτό και χορό. Οι πλανήτες σας θέλουν στο επίκεντρο της προσοχής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σελήνη στους Λέοντας σας δημιουργεί την επιθυμία να κάνετε κάτι ασυνήθιστο για τον χαρακτήρα σας. Κάντε έκπληξη στον σύντροφο σας και οργανώστε ένα ταξίδι στις πιο όμορφες αναμνήσεις σας, όπως η αρχή της σχέσης σας και τα ταξίδια που έχετε κάνει μαζί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι τυχεροί της βραδιάς είναι οι Αιγόκεροι. Οι πλανήτες θέλουν τους ελεύθερους να βρίσκουν σύντομα νέο ταίρι και να προχωράνε μάλιστα και σε σοβαρή δέσμευση. Αυτό είναι ένα βράδυ που τα ποτά θα πρέπει να είναι στο τραπέζι από νωρίς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσύ δεν ακολουθείς ποτέ αυτές τις μέρες, τις θεωρείς ξεκάθαρα πληκτικές, όμως το σύμπαν γράφει το όνομα σου απόψε. Καρμικές συναντήσεις θα έρθουν μπροστά σου, για αυτό και πρέπει να δώσεις σημασία στις επαφές και τις γνωριμίες της ημέρας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ρομαντικό δείπνο για δύο με κεριά, τόσο απλά και κλασικά. Εάν είσαι ελεύθερη ένα χαλαρωτικό μπάνιο με ροδοπέταλα θα σε κάνει να οραματιστείς γρήγορα τον έρωτα που δεν θα αργήσει να έρθει στην ζωή σου.