Πώς να περάσετε την Πρωτοχρονιά ανάλογα με το ζώδιό σας

Όσο πλησιάζουμε στο τέλος της φετινής χρονιάς, τόσο σκεφτόμαστε εντονότερα τι θα ήταν αυτό που πραγματικά θα θέλαμε να κάνουμε, ώστε να την αποχαιρετίσουμε όπως μας αξίζει.

H παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι πιο κοντά από ποτέ κι εμείς δεν έχουμε παρά να εξακριβώσουμε τι είναι αυτό που θα μας ευχαριστήσει πιο πολύ εκείνες τις εορταστικές ημέρες.

Τι καλύτερο λοιπόν, από το να ρίξουμε μια ματιά σε έναν οδηγό, ο οποίος πρόκειται να μας «λύσει» τα χέρια σε ό,τι αφορά εκείνη τη βραδιά.

Εμπιστευτείτε την ψυχολογία του κάθε ζωδίου και πάρτε έμπνευση για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν σας από τις παρακάτω προτάσεις, που ακολουθούν για κάθε ζώδιο.

Κριός – Νοικιάστε ένα Airbnb

shutterstock-763796707.jpg

Δεν υπάρχει τίποτα που να ευχαριστεί περισσότερο έναν Κριό από μια καλή πρόκληση, κι αυτό είναι σίγουρο. Η ενοικίαση ενός Airbnb την τελευταία στιγμή, καθώς κι ένα meet up καλών φίλων, με σκοπό ένα αυθόρμητο πάρτι πρόκειται να αποτελέσει μια αληθινή δοκιμασία των οργανωτικών δεξιοτήτων αυτού του ζωδίου. Μόλις λοιπόν, βγάλει εις πέρας τον στόχο του, θα νιώσει την απόλυτη χαρά της ικανοποίησης λίγο πριν το νέο έτος.

Ταύρος – Κρατήστε χαμηλούς τόνους 

shutterstock-1550634338.jpg

Οι Ταύροι λατρεύουν τη χαλάρωση, την ηρεμία και τη σταθερότητα και γι’ αυτό μια σούπερ βραδιά ήπιων τόνων με μια παρέα στενών φίλων θα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται για να πετύχουν μία εκπληκτική Πρωτοχρονιά. Αποστασιοποιηθείτε από τις φασαρίες σας και «αγκαλιάστε» την ιδέα μιας ποιοτικής ταινίας ή ενός αυθεντικού Night In. Θα ξυπνήσετε με το μεγαλύτερο χαμόγελο στο πρόσωπό σας την πρώτη Ιανουαρίου.

Δίδυμος – Επισκεφτείτε το κοντινότερο πάρτι 

shutterstock-1304064250.jpg

Οι Δίδυμοι είναι πολύ επικοινωνιακοί άνθρωποι, που μπορούν να ηγηθούν μιας ποιοτικής συζήτησης για ημέρες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, εάν είστε ένας Δίδυμος, δεν πρόκειται να έχετε το παραμικρό πρόβλημα εάν επιθυμήσετε να επισκεφτείτε το κοντινότερο πάρτι -ακόμη κι αν δεν είστε επίσημα καλεσμένος. Με όλη την ειλικρίνεια, οι οικοδεσπότες θα είναι ευτυχείς που θα βρίσκεστε εκεί, επειδή το πραγματικό πάρτι δεν ξεκινάει μέχρι να πάτε εσείς!

Καρκίνος – Διοργανώστε το απόλυτο night in 

shutterstock-1208966626.jpg

Οι Καρκίνοι είναι σπιτόγατοι και τίποτα δεν το αλλάζει αυτό. Ακόμη και την Πρωτοχρονιά, χαλαρώστε στον καναπέ σας και παρακολουθήστε την αγαπημένη σας σειρά ή ταινία με τον/την αγαπημένη σας, συνοδεύοντάς την φυσικά με μερικά από τα πιο γευστικά snakcs των ημερών. Για κάποιους αυτό μπορεί να μην είναι το ιδανικό βράδυ παραμονής Πρωτοχρονιάς, ωστόσο για τον Καρκίνο αποτελεί ένα ονειρικό night in.

Λέων – Επενδύστε στις εκδηλώσεις της πόλης 

shutterstock-1436792909.jpg

Οι Λέοντες λατρεύουν τις μεγάλες και πολυσύχναστες εκδηλώσεις και φυσικά αυτό είναι κάτι που θα τους κάνει να περάσουν υπέροχα κι ένα βράδυ σαν κι αυτό. Επενδύστε στον παλμό της πόλης σας και παρακολουθήστε διάφορα events, που πρόκειται να λάβουν χώρα εκείνη την ημέρα και την ώρα. Το γεγονός, ότι δε θα βρίσκεστε αποκλειστικά εσείς στο κέντρο της προσοχής θα αποτελέσει έναν καλό στόχο για τη νέα χρονιά που έρχεται!

Παρθένος – Επιλέξτε ένα αυθόρμητο road trip 

shutterstock-767735431.jpg

Αφήστε τον εαυτό σας χαλαρό -για πρώτη φορά στη ζωή σας- και πηγαίνετε ένα αυθόρμητο οδικό ταξίδι τη φετινή παραμονή Πρωτοχρονιάς. Η χαρά της τελευταίας στιγμής είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε το νέο έτος σωστά, ενώ παράλληλα θα περάσετε πολύτιμο ποιοτικό χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους σας πίσω από το τιμόνι.

Ζυγός – Πειραματιστείτε 

shutterstock-526370113.jpg

Οι Ζυγοί είναι χαλαροί, ειρηνικοί και αρμονικοί… και γι’ αυτό ήρθε ο καιρός να αλλάξουν λίγο τα πράγματα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Τολμήστε να αφεθείτε ελεύθεροι και να χαλαρώσετε. Πειραματιστείτε σε διάφορα μέρη, προορισμούς και προσθέστε λίγο «πιπέρι» στη ζωή σας για το 2020.

Σκορπιός – Παραμείνετε στο δικό σας είδος διασκέδασης

shutterstock-778177948.jpg

Ένας επίμονος Σκορπιός είναι απίθανο να αλλάξει τρόπους, ακόμη και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Έτσι, αν συνηθίζουν να διασκεδάζουν με κάποιον σύντροφο, φίλο ή ακόμη και μόνοι τους, αφήστε τους. Ένα νέο έτος δεν φέρνει απαραίτητα σε όλους έναν νέο εαυτό!

Τοξότης – Τραγουδήστε ελεύθερα 

shutterstock-736403611.jpg

Οι Τοξότες είναι περιπετειώδεις και η απόκτηση εισιτηρίων για μια συναυλία τελευταίας στιγμής θα είναι ακριβώς η σωστή επιλογή, που θα επισφραγίζει την αυθόρμητη χαρά που ψάχνουν γι’ αυτή την Πρωτοχρονιά. Τραγουδήστε με την καρδιά σας και χορέψτε όλη τη νύχτα, με φίλους, αγνώστους, αγόρια και κορίτσια. Είναι βέβαιο, ότι θα περάσετε μια νύχτα που δε θα ξεχάσετε ποτέ.

Αιγόκερως – Οργανώστε ένα αριστοκρατικό δείπνο

shutterstock-1498832234.jpg

Οι Αιγόκεροι είναι ώριμοι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι εορτασμοί της Πρωτοχρονιάς τους θα είναι βαρετοί. Συγκεντρώστε μερικούς αγαπημένους φίλους της υψηλής γαστρονομίας και οργανώστε ένα δείπνο σε κάποιο fine dining εστιατόριο ή ακόμη και σπίτι σας. Η καρδιά και το στομάχι σας θα είναι γεμάτα χαρά, καθώς θα υποδέχεστε το 2020.

Υδροχόος – Επισκεφτείτε κάποιο αγαπημένο σας club

shutterstock-719873731.jpg

Οι Υδροχόοι είναι μοναδικοί λάτρεις της διασκέδασης και μπορούν να το αποδείξουν μέσω των καυτών χορευτικών κινήσεών τους την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Επισκεφτείτε ένα τοπικό μπαρ ή κλαμπ που αγαπάτε και κατευθυνθείτε αμέσως προς την πίστα. Σίγουρα, θα πονάτε από τον χορό το επόμενο πρωί, αλλά θα αξίζει σίγουρα τον κόπο.

Ιχθείς – Απολαύστε τον ελεύθερό σας χρόνο 

shutterstock-1346605625.jpg

Ειλικρινά Ιχθείς έχετε την πλήρη άδεια να μην κάνετε απολύτως τίποτα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Απολαύστε ένα ποτήρι κρασί, καθώς βρίσκεστε στο αφρόλουτρό σας. Αυτό είναι το ιδανικό σχέδιο για εσάς, επειδή η μοναξιά είναι πραγματικά το καλύτερό σας. Δεν πάει τίποτα λάθος με την επιθυμία σας, καθώς η ξεκούρασή σας είναι εξίσου σημαντική για τη νέα χρονιά.