Πώς νιώθουν τα ζώδια την άνοιξη;

Με τον ερχομό της άνοιξης ανθίζει, όχι μόνο η φύση, αλλά και η διάθεσή μας. Χαιρόμαστε περισσότερο τις ηλιόλουστες μέρες, απολαμβάνουμε τις βόλτες με φίλους κι έχουμε όρεξη για φλερτ και νέες γνωριμίες.

Πώς αισθάνονται, λοιπόν, τα δώδεκα ζώδια αυτήν την εποχή του χρόνου; Αγχώνονται, ερωτεύονται, ανησυχούν ή απλώς χαίρονται τη ζωή; Ρίξτε μια ματιά για να ξέρετε τι σας περιμένει.

Κριός: Η εποχή τους! Είναι μες την ενέργεια και τη ζωτικότητα. Το πιο πιθανό να τους βρεις εις τας εξοχάς για περπάτημα, στην παραλία για τρέξιμο ή στο γυμναστήριο να χύνουν ιδρώτα για εκτόνωση.

Ταύρος: Δεν τους χαλάει η άνοιξη. Εντάξει, φίλοι μου ταύροι έχετε αλλεργία στη γύρη, αλλά η εποχή σας βρίσκει παρέα με το ταίρι σας σε ταβερνάκια για ουζάκι και φωτοσύνθεση. -Νot bad.

Δίδυμοι: Ώρα για δράση. Η εποχή τους είναι το καλοκαίρι, αλλά η άνοιξη αποτελεί προπομπό του ενθουσιασμού τους. Θα τους δεις έξω, με φίλους, για ποτάκι, συζητήσεις, φλερτ και λοιπά. Το σπίτι θα τους χάσει για λίγο.

Καρκίνος: Μήπως ήρθε η ώρα ν’ αλλάξετε χρώμα στους τοίχους; Μήπως να διακοσμήσετε το μπαλκόνι; Μήπως ν’ αφήσετε το σπίτι και να πάτε καμιά βόλτα; Δύσκολη η εποχή για τους καρκίνους!

Λέων: Αγαπά την άνοιξη, τον ήλιο, την άνοδο της θερμοκρασίας, τα ανοιχτά παράθυρα, το κους κους και φυσικά τη λάμψη που του χαρίζει ο ήλιος. Επαφές, συζητήσεις και νέα φλερτ έχει το μενού.

Παρθένος: Ήρθε η εποχή για τσεκ απ, ανοσολογικές εξετάσεις και όλα τα συναφή. Επίσης, ώρα για διατροφή και προγραμματισμό των καλοκαιρινών διακοπών. Ξέχασα κάτι;

Ζυγός: Πολύ σας πάει η άνοιξη, φίλοι μου! Έχει κάτι ανάλαφρο, κάτι παιχνιδιάρικο. ευμετάβλητη κι αυτή όπως κι οι αποφάσεις σας. Οι φίλοι σας έχουν την τιμητική τους αυτή την εποχή, όπως κι οι εξόδοι με συναδέλφους για άφτερ γουόρκ μαζώξεις.

Σκορπιός: Εποχή με ανεβασμένη λίμπιντο για τους Σκορπιούς και λιγότερες εργατοώρες, όπως και να το κάνουμε το αμόρε χρειάζεται χρόνο. Έχει αρχίσει ήδη την εξερεύνηση εξωτερικών χώρων, ξέρετε γιατί!

Τοξότης: Έχετε πάρει τα βουνά ή ακόμη; Μήπως διαλέξατε κάποιο νησάκι για να ξεφύγετε το σ/κ; Και ναι, καλά το καταλάβατε ο Τοξότης μας έχει αρχίσει τις εξορμήσεις και φυσικά όχι μόνος…

Αιγόκερως: Ήρθε η άνοιξη Αιγοκεράκια! Ανοίξτε το παράθυρο καλέ, θα σκάσετε μέσα σ’ αυτό το γραφείο. Βγείτε καμιά βόλτα να δείτε και λίγο κόσμο, μουχλιάσατε στην καρέκλα σας. Κάθε εποχή τα ίδια.

Υδροχόος: Του πάει η Άνοιξη και την απολαμβάνει σε όλο της το μεγαλείο. Εξορμήσεις στη φύση, μουσική στο τέρμα, σεξ με ανοιχτά παράθυρα για να σκάσουν οι γείτονες και boho στιλ γιατί τους πάει!

Iχθύες: Ψαράκια μου, κι εσείς περνάτε όμορφα αυτήν την εποχή. Κυκλοφορείτε περισσότερο, διασκεδάζετε με φίλους κι αναζητάτε το ταίρι για να περάσετε ένα αξέχαστο καλοκαίρι.