Πώς φιλάει το κάθε ζώδιο…

Το φιλί είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μέσο έκφρασης διάθεσης, σκέψεων και συναισθημάτων, άμεσο, ουσιαστικό και απόλυτα χαρακτηριστικό για το κάθε άτομο.

Με ένα φιλί μπορούμε να πούμε όλα εκείνα που δεν τολμάμε να θίξουμε με λόγια, να ανοίξουμε την ψυχή και το μυαλό μας σε μια άλλη ύπαρξη, να χάσουμε τα όριά μας και να χαθούμε σε μια άλλη διάσταση, να εκτοξευτούμε στη στρατόσφαιρα παρέα με τα αστέρια, να γίνουμε έστω και για λίγο συνοδοιπόροι του Περσέα και της Ανδρομέδας, του Κύκνου και της Λήδας.

Είναι η πιο άμεση και αγνή έκφραση ενός συναισθήματος που μας κάνει άξια τέκνα του Δημιουργού μας, που δονεί την ψυχή μας και μας ανεβάζει σε ανώτερα ενεργειακά επίπεδα: της αγάπης!

Και επειδή το φιλί είναι ένας τρόπος έκφρασης, πέρα από τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας και φορτία μνήμης που φέρει, διέπεται και από κάποια ζωδιακά χαρακτηριστικά. Ας δούμε λοιπόν πως εκφράζονται τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου στις ιδιαίτερες αυτές στιγμές επικοινωνίας.

Κριός
Ο Κριός είναι παρορμητικός, είναι παθιασμένος και είναι απρόβλεπτος. Εάν θελήσει να σας φιλήσει, δεν θα σκεφτεί ποτέ εάν ο χώρος ή η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη ή εάν σας κάνει να αισθανθείτε άβολα.

Του ήρθε, θα το κάνει. Τους αρέσει το στοιχείο της έκπληξης και αυτό τους κάνει ακόμη πιο παθιασμένους. Ξεκινάει με ελαφρά φιλάκια που δεν περιμένει κανείς να καταλήξουν πουθενά, που θα τα ακολουθήσει ένα ξαφνικό και παθιασμένο φιλί διαρκείας.

Ταύρος
Τα φιλιά ενός Ταύρου είναι βαθιά, ατελείωτα και απίστευτα αισθησιακά. Φιλάνε με πάθος και εκφράζονται μέσα από το φιλί τους μόνο όταν αισθανθούν ασφαλείς για τα συναισθήματα του συντρόφου τους.

Δεν αναλαμβάνουν συχνά πρωτοβουλίες, όταν το κάνουν όμως, να περιμένετε ένα μαραθώνιο που θα σας αφήσει χωρίς ανάσα. Αγαπάνε να εξερευνούν κάθε γωνιά της στοματικής σας κοιλότητας, σαν να γεύονται και να απολαμβάνουν ένα φίνο κρασί!

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι είναι ελεύθερα πνεύματα, που τους αρέσει να μιλάνε, να μετακινούνται σαν τον άνεμο και να φιλάνε παραβλέποντας κάθε εμπόδιο. Το φιλί με ένα Δίδυμο είναι σαν μια πτήση χωρίς σαφή προορισμό.

Καθώς στέλνουν ασαφή μηνύματα στο ταίρι τους, ποτέ δεν ξέρεις εάν θέλουν ή δεν θέλουν να τους φιλήσεις. Και καθώς θα πρέπει να αισθανθούν πρώτα άνετα με το άτομο που έχουν απέναντί τους, θα τους πάρει αρκετό καιρό για να περάσουν στο στάδιο αυτό της οικειότητας. Όταν φιλάνε όμως και το εννοούν, είναι τόσο παθιασμένοι που φέρνουν ζάλη! Και το διανθίζουν με δαγκωματάκια, έτσι για να ανάψουν λίγο παραπάνω τα αίματα.

Καρκίνοι
Τα φιλιά τους είναι σαν ένας αέρας δροσιάς. Είναι τρυφερά και γεμάτα ευαισθησία. Σαν ξεκινήσουν, δεν θέλετε να σταματήσουν ποτέ. Μπορεί σαν προσωπικότητες να παρουσιάζουν ένα σκληρό πρόσωπο στον έξω κόσμο, αλλά έχουν κατά βάθος μια τρυφερή καρδιά, που αγαπά βαθιά και με αφοσίωση.

Δεν τους αρέσει να εκδηλώνονται μπροστά σε κόσμο, και καθώς το σπίτι είναι το ασφαλές καταφύγιο και το βασίλειό τους, εκεί αφήνονται ελεύθεροι να εκφραστούν. Τα φιλιά τους είναι συναισθηματικά φορτισμένα και αναμένουν την αντίστοιχη ανταπόκριση από το ταίρι τους. Η συμμετοχή των χεριών δίνει επιπλέον έμφαση στο συναίσθημα, μέσα από αγκαλιές και αισθησιακά αγγίγματα.

Λέων
Τα Λιοντάρια είναι άγρια, όπως και το σύμβολό τους, και δεν υπολογίζουν κανένα εμπόδιο. Ετοιμαστείτε λοιπόν για άγρια, παθιασμένα φιλιά, εάν εμπλακείτε με ένα Λιοντάρι, αλλά και να γίνετε δημόσιο θεάματα, καθώς λατρεύουν να τους θαυμάζουν, ακόμη και σε αυτές τις προσωπικές τους στιγμές.

Στο ταίρι τους αναζητούν εξίσου άγριους συντρόφους και απεχθάνονται άτομα σεμνότυφα ή συνεσταλμένα. Όσο πιο επιθετικοί είστε, τόσο περισσότερο θα σας λατρέψουν. Τα φιλιά τους είναι έντονα και γεμάτα πάθος, ενώ χρησιμοποιούν τη γλώσσα τους για να παίξουν και να προκαλέσουν.

Παρθένοι
Σαν ζώδια είναι σχολαστικοί, καθαροί και υπομονετικοί και θα καταγράφουν και θα αναλύουν την εμπειρία του κάθε φιλιού σε πραγματικό χρόνο. Μην περιμένετε παρορμητικές ή αυθόρμητες κινήσεις από έναν Παρθένο, καθώς κάτι τέτοιο είναι απίστευτα εκτός του χαρακτήρα του.

Παρόλα αυτά, όταν φιλά είναι εκεί και δείχνει με τον τρόπο του την φροντίδα του στο ταίρι του. Τα φιλιά του είναι απαλά και λείπει κάθε αίσθηση παιχνιδιού. Αγαπούν να κρατούν σφιχτά αγκαλιασμένους τους συντρόφους τους, αλλά δεν θα παραλείψουν να κάνουν κριτική, ίσως ακόμη και να αξιολογήσουν την απόδοσή σας.

Ζυγοί
Οι Ζυγοί είναι θερμοί, ρομαντικοί και αισθησιακοί και αγαπούν το μυστήριο. Θα έχουν ενορχηστρώσει το τέλειο περιβάλλον, αισθητικά άψογο, με χαμηλό φωτισμό και ανάλογη μουσική υπόκρουση, ενώ η συζήτηση που με μαεστρία θα καθοδηγήσουν, θα φέρει τη σταδιακή κορύφωση που θα απελευθερώσει το πάθος.

Σημαντικό στοιχείο για να μπορέσει να λειτουργήσει ένας Ζυγός είναι η φρέσκια αναπνοή και τα καθαρά δόντια, ειδικά εάν έχει προηγηθεί γεύμα. Τα φιλιά είναι αργά και ρομαντικά και σταδιακά φτάνουν στην κορύφωσή τους.

Σκορπιοί
Η ανταλλαγή φιλιών δεν είναι κάτι που αγαπά ο Σκορπιός να κάνει με το ταίρι του. Όταν όμως αποφασίσει ότι είναι στα κέφια του, τότε σαφώς και θα δώσει ο ίδιος το ρυθμό, παίρνοντας τα ινία στα χέρια του. Ένα φιλί με ένα Σκορπιό είναι πολύ πιθανό να σας ταξιδέψει.

Το πάθος, η ένταση και η δίψα του θα σας κόψουν απλά την αναπνοή! Θα διαρκέσει πολύ, τουλάχιστον μέχρι να κορέσει την δίψα του, και θα είναι απόλυτα συγκεντρωμένος και δοσμένος στη στιγμή, καθώς απεχθάνεται τους περισπασμούς την ώρα που φιλά.

Τοξότης
Οι Τοξότες, αν και είναι αυθόρμητοι και τολμηροί, είναι και τρομερά ευαίσθητοι και στο φιλί ενός Τοξότη αποτυπώνονται όλα αυτά τα χαρακτηριστικά. Το φιλί του θα είναι θερμό και θα σας αφήσει με ένα αίσθημα ασφάλειας.

Είναι ωστόσο ζώδιο με έντονες εναλλαγές διάθεσης και φιλάει μόνο όταν το αισθάνεται και ποτέ από υποχρέωση. Ευτυχώς για σας αυτό συμβαίνει συχνά, τουλάχιστον τις περιόδους που είναι ερωτευμένος. Γιατί σαν ζώδιο της φωτιάς δεν βρίσκει ησυχία και από ένα σημείο και μετά αναζητά το επόμενο του θύμα για κατάκτηση.

Στο φιλί είναι απρόβλεπτος, αλλά είναι πολύ καλά συντονισμένος με το ταίρι του, διαισθανόμενος τη διάθεσή του, και ως εκ τούτου πάντα έτοιμος να ανάψει φωτιά στο μυαλό και το κορμί…

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι σαν οι απόλυτοι κυνηγοί του ζωδιακού, έχουν εξαιρετικά προσεκτικά μελετημένη την στρατηγική προσέγγισης του αντικείμενου του πόθου τους και το πρώτο φιλί αποτελεί το τρόπαιο της κατάκτησής τους.

Αγαπούν να σχεδιάζουν με την παραμικρή δυνατή λεπτομέρεια ακόμη και τη χρονική στιγμή και το σκηνικό ενός φιλιού για να αποκομίσουν το μέγιστο δυνατό αισθητικό αποτέλεσμα. Το φιλί τους είναι έντιμο, ειλικρινές και παθιασμένο. Στόχος του είναι να κάνει τη “δουλειά” όσο καλύτερα μπορεί. Και το καταφέρνει!

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι είναι ονειρικοί, τρυφεροί, αλλά χάνουν εύκολα την εστίαση τους από πράγματα που συλλαμβάνει η περιφερειακή τους όραση ή οι άλλες τους αισθήσεις. Για αυτό μην εκπλαγείτε εάν διακοπεί απότομα το φιλί, σε στιγμή απόλυτου πάθους. Θα συνηθίσετε με τον καιρό.

Είναι άτομα που αποφασίζουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για ένα φιλί, καθώς όμως παρασύρονται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, μπορείτε να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες, θέτοντας σε κίνηση τον τροχό. Τις στιγμές που θα θέλατε ένα παθιασμένο φιλί, μπορεί να σας δώσει ένα πεταχτό στα χείλη γιατί έχει άλλα στο μυαλό του. Με το φιλί του δηλώνει την κυριαρχία του επάνω σας, καθώς είναι κτητικός.

Ιχθείς.
Ως ρομαντικό ζώδιο, οι Ιχθείς βγάζουν την τρυφερότητα, την αγάπη και τον ρομαντισμό τους στο βλέμμα αλλά και στο φιλί τους! Το φιλί για αυτούς είναι μια εμπειρία και ένα ταξίδι που το ζουν με όλες τους τις αισθήσεις και βλέπουν το ταίρι τους σαν το πιο σέξι πλάσμα στον κόσμο.

Επειδή είναι όμως και αρκετά συνεσταλμένοι και ντροπαλοί, επηρεάζεται εύκολα η διάθεσή τους από το περιβάλλον και από ό,τι συμβαίνει γύρω τους. Μια στιγμή απόλυτου πάθους μπορεί να διακοπεί στο λεπτό και να ξεφουσκώσει, γιατί κάτι θα έχει αλλάξει τις ισορροπίες του χώρου.

Και θα αντικρίσετε, μετά από το έντονα πάθος, το ψυχρό πρόσωπο που δεν μπορούσατε να φανταστείτε ότι κρύβει μέσα του.