Σάρον Στόουν: Ο παππούς μου κακοποίησε εμένα και την αδερφή μου

Τις δύσκολες στιγμές της ζωής της και τα περιστατικά που τη σημάδεψαν, περιγράφει στα νέα της απομνημονεύματα η Σάρον Στόουν. Μεταξύ άλλων, η 63χρονη σήμερα σταρ αποκάλυψε πως έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον παππού της όταν ήταν παιδί.

Στο βιβλίο «The Beauty of Living Twice», η Σάρον Στόουν – όπως μεταδίδει Daily Mail – περιγράφει πώς η ίδια και η αδερφή της οδηγήθηκαν σε ένα δωμάτιο μαζί με τον παππού τους όταν ήταν παιδιά. Στη συνέχεια η γιαγιά τους κλείδωσε την πόρτα, και ο ηλικιωμένος Κλάρενς Λόσον ασέλγησε πάνω τους.

Όταν ο παππούς της πέθανε, εκείνη ήταν μόλις 14 χρονών και θυμάται ότι πίεσε με το δάχτυλό της τη σορό μέσα στο φέρετρο, για να βεβαιωθεί ότι ήταν νεκρός.

«Με πλημμύρισε ξαφνικά ένα αίσθημα αλλόκοτης ικανοποίησης από τη γνώση ότι είχε επιτέλους είχε πεθάνει. Κοίταξα την Κέλι και εκείνη κατάλαβε.

Ήταν 11 και αυτό είχε πια τελειώσει» περιγράφει η 63χρονη σήμερα σταρ.


Όπως διηγείται η Σάρον Στόουν, η ίδια μεγάλωσε στο Μίντβιλ της Πενσιλβάνια ενώ ως παιδί, ήταν εξαιρετικά χαρισματική, με πολύ καλές επιδόσεις στο σχολείο.

Μιλώντας για τα περιστατικά που της σημάδεψαν τη ζωή, αναφέρεται και στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε το 2001. Περιγράφει πως όταν υπέστη εγκεφαλικό είχε ένα «όραμα» με τρεις αγαπημένους φίλους που είχαν φύγει από τη ζωή.

Τα τρία αυτά άτομα που δεν κατονομάζει «εμφανίστηκαν», όπως εξηγεί, δίπλα από το κρεβάτι της στα επείγοντα ενώ έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, και της είπαν να μη φοβάται.«Το φως ήταν τόσο έντονο και… μυστηριώδες. Ήθελα να μάθω τι είναι, να βυθιστώ μέσα του» αναφέρει χαρακτηριστικά, γράφοντας για εκείνες τις δύσκολες στιγμές.

Στα απομνημονεύματά της η 63χρονη ηθοποιός, σύμφωνα με την Whashinghton Post, στρέφεται επίσης κατά των σεξουαλικών αρπακτικών του Χόλιγουντ και αναφέρεται συγκεκριμένα -αλλά όχι ονομαστικά- σε έναν παραγωγό που την πίεσε να κάνει πραγματικό σεξ με έναν συμπρωταγωνιστή της, για να «σώσει» μια ταινία.

Η Στόουν αναφέρεται επίσης στο βιβλίο στη διάσημη σκηνή της ανάκρισης ερωτικού θρίλερ «Βασικό Ένστικτο», το οποίο εκτόξευσε τη φήμη της το 1992.