Τα 10 πιο περίεργα πράγματα που πουλήθηκαν στο eBay!

Καθημερινά στο eBay, μια ιστοσελίδα η οποία είναι γνωστή σε όλους μας, γίνονται πάρα πολλές αγοραπωλησίες. Κάποιες από αυτές τις συναλλαγές όμως, γίνονται με πολύ παράξενα αντικείμενα. Σε κάποιους μπορεί φανούν περίεργα σε άλλους φυσιολογικά. Άλλωστε υπάρχουν ήδη κάποιοι που έχουν κάνει αυτές τις αγορές.

Το eBay ιδρύθηκε το 1995 από μια πολυεθνική εταιρία και εταιρία ηλεκτρονικού εμπορίου. Καθημερινά στο eBay γίνονται πωλήσεις υπολογιστών, επίπλων, οχημάτων, τηλεοράσεων, tablets, κινητών και πολλές άλλες ακόμα.

Τις περισσότερες φορές είναι φυσιολογικά αντικείμενα που ο καθένας μας θα μπορούσε να ενδιαφερθεί να αγοράσει.

Υπάρχουν όμως κάποιες φορές που βλέπεις αντικείμενα που θα σε κάνουν να αναρωτηθείς για το ποιος θα αγόραζε κάτι τέτοιο.

Νερό που άφησε ο Elvis Presley

nero Elvis Presley

Τον Δεκέμβριο που 2004, πουλήθηκε μία κούπα με νερό που λέγεται πως είχε πιει κάποτε ο Elvis Presley. Μία μικρή ποσότητα νερού που άφησε ο Elvis Presley σε μια συναυλία του το 1977 στην Βόρεια Καρολίνα, πουλήθηκε για 455 δολάρια.

Χώρος διαφήμισης στο μέτωπο άντρα

paraksena sto ebay

Ο Andrew Fischer, ένας web developer, αποφάσισε να βάλει το μέτωπο του σαν ένα χώρο διαφήμισης που θα γινόταν ένα προσωρινό τατουάζ (χένα). Τελικά το 2005 κατάφερε να το πουλήσει σε μια εταιρία με το όνομα SnoreStop για 37,375 δολάρια.

Δημητριακά με σχήμα του E.T.

E.T. o eksogiinos

Το 2004 οι εφημερίδες στην Αυστραλία δημοσίευσαν ένα άρθρο που έλεγε ότι ένα δημητριακό της Nutri-Grain, που έμοιαζε με τον χαρακτήρα E.T. από την ταινία του Steven Spielberg, πουλήθηκε στο eBay για 1,035 δολάρια.

Το φάντασμα του δοχείου

fantasma tou ebay

Ένα δοχείο βρέθηκε σε ένα εγκαταλειμμένο νεκροταφείο, το οποίο ήταν στοιχειωμένο. Το δοχείο αυτό πουλήθηκε για 56,000 δολάρια. Ο κάτοχός του ήταν τρομοκρατημένος από το φάντασμα του δοχείου και ήθελε να το ξεφορτωθεί. Στην περιγραφή δήλωσε ότι δεν θα είναι υπεύθυνος για ο,τι συμβεί στον νέο κάτοχο του δοχείου.

Το δικαίωμα να επιλέξει το όνομα για το μωρό

paraksenes polisis

Τον Αύγουστο του 2009, μία άνεργη μητέρα έβγαλε σε πλειστηριασμό το νόμιμο δικαίωμα για την επιλογή του ονόματος του αγέννητου παιδιού της. Τελικά το “αντικείμενο” πουλήθηκε για 6,800 δολάρια, όμως ο αγοραστής είπε στην μητέρα ότι απλά ήθελε να βοηθήσει και όχι να διαλέξει το όνομα του παιδιού της.

Το τεστ εγκυμοσύνης της Britney Spears

britney spears egkios

Το τεστ εγκυμοσύνης της Britney Spears βγήκε σε πλειστηριασμό από τον ραδιοφωνικό σταθμό Ottawa. Το τεστ που βρήκαν στον κάδο απορριμάτων του μπάνιου της γνωστής τραγουδίστριας, στο ξενοδοχείου του Los Angeles που διέμενε με τον σύζυγό της, πουλήθηκε το 2005 για 5,001 δολάρια.

Η μάσκα Halloween της Casey Anthony

periergi maska ebay

Το 2011 μία μάσκα από latex της Casey Anthony, μιας Αμερικανίδας που κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της δίχρονης κόρης της αλλά αθωώθηκε, πουλήθηκε στο eBay για το απίστευτο ποσό του 1,000,000 δολαρίων. Η μάσκα λέγεται πως είναι η πιο τρομακτική μάσκα στον πλανήτη.

Μετεωρίτης από τον Άρη

meteorites apo ton ari

Δεκάδες χιλιάδες είναι οι μετεωρίτες που έχουν φτάσει στη γη όλα αυτά τα χρόνια. Από αυτούς τους δεκάδες χιλιάδες μόνο λίγοι περισσότεροι από εκατό είναι από τον Άρη. Αυτός είναι και ο λόγος που ένας μετεωρίτης με το όνομα Zagami πουλήθηκε το 2013 για 450,000 δολάρια.

Μαχητικό αεροσκάφος

timi f-18

Τον Φεβρουάριο του 2004, ένα υπερηχητικό, μαχητικό αεροσκάφος F/A-18 βγήκε σε πλειστηριασμό στο eBay. Ο κάτοχος που το έβγαλε σε πλειστηριασμό, το βρήκε σε μια μάντρα και αποφάσισε να το πουλήσει στο eBay για 9,000,000 δολάρια. Τελικά ο πλειστηριασμός τελείωσε χωρίς κανένα νικητή.

Μαλλιά της Britney Spears

britney spears

Εκτός από το τεστ εγκυμοσύνης της Britney Spears στο eBay, βγήκαν σε πλειστηριασμό και τα μαλλιά της. Η τιμή που ξεκίνησε ο πλειστηριασμός ήταν 1,000,000 δολάρια. Παρόλα αυτά, λόγο της πολιτικής του eBay, ο πλειστηριασμός αφαιρέθηκε.