Τα 15 πιο Περίεργα Πράγματα που Έχουμε Στείλει στο Διάστημα

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν έχουμε στείλει κάτι περίεργο στο διάστημα; Οι επιστήμονες στέλνουν συνέχεια διάφορα αντικείμενα σε διάφορα σημεία του γαλαξία μας με σκοπό να τα δούνε εξωγήινοι σε περίπτωση που υπάρχουν.

Οι επιστήμονες της NASA θέλουν να δείξουν σε άλλες μορφές ζωής πόσο εξελιγμένοι είμαστε. Φυσικά, τα αντικείμενα που έχουν στείλει είναι αμέτρητα και εμείς σας έχουμε αυτά που μας κέντρισαν περισσότερο το ενδιαφέρον.

Τραγούδι των Beatles Ένα τραγούδι των Beatles μαζί με ένα ιδιόχειρο σημείωμα από τον Paul McCartney που έγραφε «Στείλτε την αγάπη μου στους εξωγήινους. Εύχομαι τα καλύτερα, Paul». Το συγκεκριμένο τραγούδι στάλθηκε στον Polaris, ένα αστέρι 431 έτη φωτός μακριά από τη Γη.

Ηχογραφημένη βροχή Να μην ξέρουν οι εξωγήινοι τι να περιμένουν αν επισκεφτούν την Αγγλία;about:blankRemaining Time-0:07FullscreenUnmute

Κόκαλα ενός επιστήμονα Τα κόκαλα του επιστήμονα Clyde Tombaugh, που ανακάλυψε τον πλανήτη Πλούτωνα, ταξίδεψαν πολύ μακριά από τον πλανήτη μας, και συγκεκριμένα στον πλανήτη Πλούτωνα.

Φιγούρες lego Μερικές φιγούρες lego και συγκεκριμένα του Γαλιλαίου και των θεοτήτων Δία και Ήρας.

Μερικές από τις πιο γνωστές φιγούρες lego στάλθηκαν στο διάστημα.

Μερικές από τις πιο γνωστές φιγούρες lego στάλθηκαν στο διάστημα.

Ένα φιλί Οι επιστήμονες ηχογράφησαν το φιλί που δίνει μια μητέρα στο παιδί της και στείλανε αυτόν τον ήχο στο διάστημα. Οι εξωγήινοι σίγουρα θα κατάλαβαν με αυτό πόσο στοργικοί είναι οι Γήινοι.

Κομμάτι αεροπλάνου Ένα κομμάτι του πρώτου αεροπλάνου που πέταξαν οι αδερφοί Wright το 1903.

Αράχνες Δύο αράχνες golden orb, με τα ονόματα Gladys and Esmerelda, που υπήρχαν προηγουμένως στον Παγκόσμιο Διαστημικό Σταθμό.

Φωτογραφία πόλης Μια έγχρωμη φωτογραφία της πόλης Oxford στάλθηκε στον γαλαξία μας για να δούνε άλλες μορφές ζωής τι όμορφες πόλεις που έχουμε και πόσο έχουμε εξελιχθεί αρχιτεκτονικά.

Μια φωτογραφία της πόλης Oxford στάλθηκε στο διάστημα για να δούνε οι εξωγήινοι την αρχιτεκτονική μας.

Μια φωτογραφία της πόλης Oxford στάλθηκε στο διάστημα για να δούνε οι εξωγήινοι την αρχιτεκτονική μας.

Πιθήκους Οι επιστήμονες έχουν στείλει στο διάστημα πολλούς νεκρούς πιθήκους.

Ζωγραφιές Ανάμεσα στις ζωγραφιές που έχουν στείλει ήταν και μια που έφτιαξε ο Claus Oldenberg και απεικόνιζε τον Mickey Mouse.

Αναψυκτικά Τέσσερα μεταλλικά κουτάκια Pepsi και τέσσερα κουτάκια Coke.

Πίτσα Η πίτσα Hut πλήρωσε περίπου 660.000 ευρώ το 2000 για να είναι η πρώτη εταιρία που θα έστελνε πίτσα στο διάστημα και συγκεκριμένα στον Ρώσο κοσμοναύτη Yuri Usachov.

Η Pizza Hut είναι η πρώτη εταιρία που έστειλε πίτσα στο διάστημα.

Η Pizza Hut είναι η πρώτη εταιρία που έστειλε πίτσα στο διάστημα.

Στάχτες γνωστού ηθοποιού Οι στάχτες του ηθοποιού James Doohan που έπαιξε τον Scotty στην ταινία Star Trek ταξίδεψαν πολύ μακριά στο διάστημα.

Ακτινογραφία Μια ακτινογραφία ενός ανθρώπινου χεριού στάλθηκε στον γαλαξία για να μάθουν οι εξωγήινοι περισσότερα πράγματα για το ανθρώπινο σώμα.

Ηχογραφημένο γέλιο Οι επιστήμονες της NASA ηχογράφησαν ένα γέλιο για να μάθουν άλλες μορφές ζωής εκτός Γης πώς ακουγόμαστε όταν είμαστε ευτυχισμένοι και γελάμε.